Avunyali
Üye
HeleŞükür GALAXY SIII'ü Aldımmm :))
Galaxy SIII Şuan Elimde
Gözlemlerim
İlk Aldığımda SIM takarken Arka kapağı Beni Çok Büyüledi Kırılmıyor ... Tam Bir esnek kapak
Telefon Mükemmel Çok büyük SII'ye Göre 1 veya 2 inç Daha Uzun...
Telefonda Video İzlerken İstediğin yere Alabiliyorsun Arkaplan'a Atıp Küçük Ekranda İzliyorsun ...
Telefonun Kilit Tuşunu Ayarlayabiliyorsun(Kilitliyken Altta Borsa Hisse Senetlerinin Değeri Veya Yahoo'nun Haberleri...)
SII'de Olmayan Şey NFC Desteği ...
Kilitliyken Ses İle Arama...
iPhonedeki Siri(S Voice) SIII'tede var
Kamera Zaten Muazzam ...
Bunu Daha Yeni Anladım Konuşmak İstediğim Zaman telefonu Konuşur Şekilde getirip Call Ilyas Dediğim Zaman Ilyas Dedğim Şahısı Arıyor
Zaten Başka Anlatılacak Birşey kalmadı
Eski P970'ten Kurtulduğum için şanslıyım ... Telefonu internetten Aldım Avea'dan Alacaktım Ancak Arkadaş yeni Bir telefon Almış Ondan Alacaktım ... ancak Malesef Bugun Oglen Elime Düştü ...
Videolarını da Youtube'den izleyebilirsiniz ...
Gözlemlerim
İlk Aldığımda SIM takarken Arka kapağı Beni Çok Büyüledi Kırılmıyor ... Tam Bir esnek kapak
Telefon Mükemmel Çok büyük SII'ye Göre 1 veya 2 inç Daha Uzun...
Telefonda Video İzlerken İstediğin yere Alabiliyorsun Arkaplan'a Atıp Küçük Ekranda İzliyorsun ...
Telefonun Kilit Tuşunu Ayarlayabiliyorsun(Kilitliyken Altta Borsa Hisse Senetlerinin Değeri Veya Yahoo'nun Haberleri...)
SII'de Olmayan Şey NFC Desteği ...
Kilitliyken Ses İle Arama...
iPhonedeki Siri(S Voice) SIII'tede var
Kamera Zaten Muazzam ...
Bunu Daha Yeni Anladım Konuşmak İstediğim Zaman telefonu Konuşur Şekilde getirip Call Ilyas Dediğim Zaman Ilyas Dedğim Şahısı Arıyor
Zaten Başka Anlatılacak Birşey kalmadı
Eski P970'ten Kurtulduğum için şanslıyım ... Telefonu internetten Aldım Avea'dan Alacaktım Ancak Arkadaş yeni Bir telefon Almış Ondan Alacaktım ... ancak Malesef Bugun Oglen Elime Düştü ...Videolarını da Youtube'den izleyebilirsiniz ...