ismail Üye CABBAR' Alıntı: @Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız? Kesin birilerini unuttum yine Trip atmayın şu an aklıma gelenler bu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... beb burdayım oleyya
CABBAR' Alıntı: @Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız? Kesin birilerini unuttum yine Trip atmayın şu an aklıma gelenler bu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... beb burdayım oleyya
Invoke Üye İsmail' Alıntı: beb burdayım oleyya Genişletmek için tıkla ... Nassın hacı gittin mi la hemen =P
Invoke Üye Aynı hacı, pek değişiklik yok ama değiştirmeye çalışıyom işte =PÇok mu açıklayıcı oldu Konuda adım yoktu ama geldim yüzsüz yüzsüz takılıyorum son 2-3 sayfadır, ne diyorsunuz buna?
Aynı hacı, pek değişiklik yok ama değiştirmeye çalışıyom işte =PÇok mu açıklayıcı oldu Konuda adım yoktu ama geldim yüzsüz yüzsüz takılıyorum son 2-3 sayfadır, ne diyorsunuz buna?
ismail Üye çaktırma benimde ilk mesajda adım yok Tamam kardeşim ben yarın dişciye gitceğimden okulu asacam
Invoke Üye İsmail' Alıntı: sen buraya yazınca niye bildirim gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... hee alıntı yapmadım ya, taglemedim de. Konuyu izlemiyorsan, ondandır. Konuyu izliyorsan gelmesi lazım. Ya da öyle işte amaaan İsmail' Alıntı: çaktırma benimde ilk mesajda adım yok Tamam kardeşim ben yarın dişciye gitceğimden okulu asacam Genişletmek için tıkla ... Benim okulum yok zaten yarın =P Hacettepeye mi gidiyon?
İsmail' Alıntı: sen buraya yazınca niye bildirim gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... hee alıntı yapmadım ya, taglemedim de. Konuyu izlemiyorsan, ondandır. Konuyu izliyorsan gelmesi lazım. Ya da öyle işte amaaan İsmail' Alıntı: çaktırma benimde ilk mesajda adım yok Tamam kardeşim ben yarın dişciye gitceğimden okulu asacam Genişletmek için tıkla ... Benim okulum yok zaten yarın =P Hacettepeye mi gidiyon?
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: hee alıntı yapmadım ya, taglemedim de. Konuyu izlemiyorsan, ondandır. Konuyu izliyorsan gelmesi lazım. Ya da öyle işte amaaan Benim okulum yok zaten yarın =P Hacettepeye mi gidiyon? Genişletmek için tıkla ... o zaman bol bol alıntı yaparık yok ya orası yeşil kart bakmıyo balgat ağız ve dşm
-qarapapaq-' Alıntı: hee alıntı yapmadım ya, taglemedim de. Konuyu izlemiyorsan, ondandır. Konuyu izliyorsan gelmesi lazım. Ya da öyle işte amaaan Benim okulum yok zaten yarın =P Hacettepeye mi gidiyon? Genişletmek için tıkla ... o zaman bol bol alıntı yaparık yok ya orası yeşil kart bakmıyo balgat ağız ve dşm
Invoke Üye Vay be, durup durup, kalkerken kapının önünde yarım saat konuşursun ya onun gibi oldu =P Geçmiş olsun, hadi eyvallah @İsmail
Vay be, durup durup, kalkerken kapının önünde yarım saat konuşursun ya onun gibi oldu =P Geçmiş olsun, hadi eyvallah @İsmail
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Vay be, durup durup, kalkerken kapının önünde yarım saat konuşursun ya onun gibi oldu =P Geçmiş olsun, hadi eyvallah @İsmail Genişletmek için tıkla ... aynen hadi bb
-qarapapaq-' Alıntı: Vay be, durup durup, kalkerken kapının önünde yarım saat konuşursun ya onun gibi oldu =P Geçmiş olsun, hadi eyvallah @İsmail Genişletmek için tıkla ... aynen hadi bb
Akıncı Üye OPC' Alıntı: Foruma pek giremiyorum Hal hatır soranlara teşekkür ettim Genişletmek için tıkla ... Sormadık ki
OPC' Alıntı: Foruma pek giremiyorum Hal hatır soranlara teşekkür ettim Genişletmek için tıkla ... Sormadık ki
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: hoşgeldin gökçen abi Genişletmek için tıkla ... naber Semih, hoş buldum