Heeyy !!!!

Invoke

Üye

Bir keresinde gececilere bu smileyle girmiştim, "akıllı ol, o Gökçen abinin hareketi" dediler. Dövdüler, kovdular.

Tepkiler: -Börteçine-, CABBAR, -Akıncı ve 2 diğerleri

Enes

Üye
    Konu Sahibi
ağlayacam la ders bitmiyo

Tepkiler: CABBAR, -Akıncı ve OttomaN TigeR

Enes

Üye
    Konu Sahibi
hale dersteyim loo

Tepkiler: CABBAR, -Akıncı, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

Enes

Üye
    Konu Sahibi
buyrun cenaze namazına ders 10 da bitecekmiş

Tepkiler: CABBAR ve -Akıncı

achambo

Üye

Bir keresinde gececilere bu smileyle girmiştim, "akıllı ol, o Gökçen abinin hareketi" dediler. Dövdüler, kovdular.

ne ara ayın öyesi oldun haberim yok

hayırlı olsunüreme konusunu bitiriyim gelirim

Tepkiler: CABBAR, Invoke ve -Akıncı

Akıncı

Üye
Dalarız biz

Tepkiler: CABBAR ve achambo

achambo

Üye
Başım ağrıyor soru çözme isteğimi aldı götürdü yarın bir derste çözerim

konu var orda konunun sonunda da 3 tane testcik bulunmaktadır lütfen daha sonra tekrar deneyinizneyse ben inekliyim biraz

Tepkiler: -Akıncı

achambo

Üye
YGSde ne üremesi la.

Ben de beklemiyodum hacı sağol .d

öyle yazıyobitirdim konuyu zaten

döllenme şurda olur, spermler şurda ürer, dış döölenme, dış gelişme, iç gelişme falan filan kolay konu

Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve Invoke

Invoke

Üye
öyle yazıyobitirdim konuyu zaten

döllenme şurda olur, spermler şurda ürer, dış döölenme, dış gelişme, iç gelişme falan filan kolay konu

hee kolay, ygs kitabı diye kolay. Lysde bak bir de bir sürü ezberi var.

Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR

achambo

Üye
hee kolay, ygs kitabı diye kolay. Lysde bak bir de bir sürü ezberi var.

geçen seneki biyolojici 10 numara anlatıyodu bu seneki bir şey bilmiyosolunum ve fotosentez tepkimeleri çok kolay geliyodu

achambo

Üye

Invoke

Üye
öyle de bu sene soymuk boruları ksilem fln. o kadar iyi oturmadı dahadüşün adam derste tahtaya çiziyodu bize de çizdiriyodu bir derste de açıklıyodu konu tam oturuyodu

Anladım hacı, onlar da basit, artistlik olsun diye demiyorum yani cidden basit. Oturup bir iki saat bir kitaptan baksan hocaya gerek bile yok. Oturur yani, gözünde büyümesin
En sıkıntılı kısmı 12.sınıf sistemler o da ezberleyecen, ezberin güçlü olacak. Yapıştırıp geçersin.

achambo

Üye

yazın bakalım görücez onları da şuan dediğin gibiyim 1-2 saat bakıyım oluyo bir de bizim 9. sınıf çok kötüydü biyolojici anlatmayı bilmiyodu bir konuyu 20 kez dinlemiştik hocam şurda kaldık diye diyeama sınavında soruyla alakasız doğru bir şey yaz puan alırdın öyle biri

Tepkiler: -Akıncı ve Invoke