L-LumieRe
Üye
paylaşımı forumumuzda yasak
Win7 candirabi birde bende Windows 7 ve 8 cdleri yok bir bilgisayarciya rica etsem adam bana benden niye almadin diye sover o yüzden abi iso dosyasını bir yerden bulup cd ye yazdirmayi düşünüyorum iso dosyasi için bana saglam bir link verebilir misin?
WINDOWS 7 64bit ultimate lazım abişimdiden teşekkürler
Kaç gb ram için konuşuyorsun ?
paylaşımı forumumuzda yasak
olmaz bir yönetici olarak bunu yapamam
Peki abi o zaman kurallara uyalim
Bildigin link varsa özelden atabilir misin peki ? Sonucta forumda paylasmis olmazsin
olmaz bir yönetici olarak bunu yapamam
Sen ne yapmışsın yaw ps3le zaten bilgisayardaki oyunların daya iyisini oynardın s3 ilede canın sıkıldımı takılırdın
Bu arada windows 7 kuracaksanız bence professional sürümünu kurun.
Ultimate'in Professional'den fazlalığı 35 dil seçeneği ve BitLocker şifreleme yazılımı.
Eğer "Bu gün de PC'mi portekizce yada ibranice kullanayım ve disklerimi şifreleyeyim ki hard disk'imi söküp başka pc'ye takarlarsa açılmasın" demiyorsanız yani bunlara ihtiyacınız yoksa Win7Professional işinizi görecektir
Ipucu ver bari abisaka bir yana cidden nereden bulacağım bilemiyorum
Bu arada windows 7 kuracaksanız bence professional sürümünu kurun.
Ultimate'in Professional'den fazlalığı 35 dil seçeneği ve BitLocker şifreleme yazılımı.
Eğer "Bu gün de PC'mi portekizce yada ibranice kullanayım ve disklerimi şifreleyeyim ki hard disk'imi söküp başka pc'ye takarlarsa açılmasın" demiyorsanız yani bunlara ihtiyacınız yoksa Win7Professional işinizi görecektir
Cok dogru tespit tebrik ediyorum ama ben olsam ultimate kurarim yani lenova z580 e
Google bey yardımcı olabilir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o zaman ben Windows 7 Professional x64 kuruyorum değil mi ?
ultimate ile professional arasındaki farklara bak dil desteğine ihtiyacım yok sadece Türkçe olsun yeter zaten HDD şifreleme gibi birşeye hiçmi hiç ihtiyacım yok
sifreleme kullanmazsan zaten gerek yok ultimate e professional yeter
bizim apartman 10 katlı,10. kata çıkıp kendisini aşağı atmayı planlıyorum
z580 elime geçti çok hoşuma gitti pc vallaha iyi kide almışım
pcdepo ile ilgili bir sıkıntı yaşadınmı kullanıcılar güvenemiyor pek ben sıkıntı yaşayanı görmedim alan biri olarak yorumunu almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?