mk148a
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl yani, 3g ile mi? İzlersin ama tavsiye etmem hem kota yüzünden hemde 3g ile hız sıkıntısı olacağı için kanallar donabilir. Şöyle bir şey düşünüyorum eğer bulabilirsem ordaki her kanalın düşük kalitelisini arayacağım, yukarı bir buton koyacağım düşük kaliteli mod diye, ona tıklayınca bütün linkler düşük kaliteli mod ile çalışır daha az kota yer 3g ile de rahat izlenir.Arkadasim bu uygulaman cepte internet icin izlenebiliyor mu
eyw sağ olasın[/url][/IMG] bu resimdeki gibi olursa arkadaslar icin iyi olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki gibi olursa arkadaslar icin iyi olur
rica ederim sadece elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorumeyw sağ olasın
[/url][/IMG] bu resimdeki gibi olursa arkadaslar icin iyi olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki gibi olursa arkadaslar icin iyi olur
evet bak bu arkadaşın bahsettiği sistem uygulanabilir.
eyw. kardeşim, bu arada yeni versiyon hakkında bilgi vereyim, donma sorununu aşabilmek için her kanala 2-3tane alternatif link buldum, bir kısmı kalite ayarlı diğerleri sadece alternatif, malum ülkemizde kalite seçeneğini değiştirebileceğimiz kanallar sınırlı.sen yaparsın da biz desteklemez miyiz dostum..derhal
Hocam desteğim için teşekkürler , kanal kalite ayarını eklemedim, farklı kalitede kanalların linkleri elimde mevcut. Fakat tasarımını bitiremedik, yani ekranın kenarında bir buton çirkin görülür diye koymadık ama söz koyulacak onlar. Çalışmayan kanallara gelince, dün gece 1gibi çalışıyordu :S cidden şaşırdım. Birde bu sürümü sırf indir.com yarismasinda oy toplayabilmek için çıkardım, application bar'a oy verme yeri ekledim, 30unda oylama bitiyor. Ondan sonra daha iyi bir güncelleme çıkarabilirim, ama a haber falan çalışmıyorsa ona şimdi el atmalıyım.Yeni versiyon yayınlandı öncelikle GS TV için teşekkür ederim sadece senin uygulamada mevcut.ancak kanal kalitesi ayarını bulamadım. Eklemedin sanırım ya da kendisi otomatik mi değiştiriyor gene de güzel olmuş beğendim. Eline sağlık
Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi
Hocam desteğim için teşekkürler , kanal kalite ayarını eklemedim, farklı kalitede kanalların linkleri elimde mevcut. Fakat tasarımını bitiremedik, yani ekranın kenarında bir buton çirkin görülür diye koymadık ama söz koyulacak onlar. Çalışmayan kanallara gelince, dün gece 1gibi çalışıyordu :S cidden şaşırdım. Birde bu sürümü sırf indir.com yarismasinda oy toplayabilmek için çıkardım, application bar'a oy verme yeri ekledim, 30unda oylama bitiyor. Ondan sonra daha iyi bir güncelleme çıkarabilirim, ama a haber falan çalışmıyorsa ona şimdi el atmalıyım.
Telefonum olsa sürekli test ederdim, ama emulatörden hızlı çalışıyo görünüyor kanallar. Dediğin gibi 20:00-23:00 arası çok yoğunluk oluyor, ama hangi kanallar tespit edemedim. Onu bulsam bir çözüm üretcemAlternatifi var zaten idare ediliroy attım bende destek olalım. İzlenme durumuna göre yayınlar gidip geliyor da olabilir.
Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi
Telefonum olsa sürekli test ederdim, ama emulatörden hızlı çalışıyo görünüyor kanallar. Dediğin gibi 20:00-23:00 arası çok yoğunluk oluyor, ama hangi kanallar tespit edemedim. Onu bulsam bir çözüm üretcem
Arkadaşlar şuan oylamada 150 uygulamadan 15.yim ilk 10a girmem lazım lütfen bana twitter yada facebook üzerinden destek olmaya devam edin, yarışmayı kazanırsam hdtv dahada destek bulacak reklamı yapılacak dolayısıyla daha kullanışlı olacak. Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?