aykt10
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam Ue Gazi formda sizin yazdiklarinizi okudum guzel cevaplar veriyorsunuz bende sizden yardim almak istiyorum gecenlerde hd tv aldim dizustu bilgisayarimla hdmi baglantisi yapmak istedim ama nedense bir turlu goruntuyu tv yime aktaramadim benim laptop samsung r510 ve video karti NVIDIA tv ise philips laptop tv yi taniyor bir kac kisiden bilgi aldim ama yardimi olmadi kimileri kabloyu takmadan once cihazlari kapatip kabloyu tak ac dediler yaptim yine basari yok bana tam olarak ne yapmam gerektigini anlatma imkaniniz olabilirmi aceba. Yoksa gercekten NVIDIA programinin icindenmi degisiklikler yapmam gerekiyor tv den herhengibir degisiklik yapmama gerek yok herhalde. Simdiden bilgileriniz icin tesekkur ederim.NVIDIA olsaydı ona göre anlatırdım hemen hallederdik ama ATI olunca işler biraz değişiyor... Ekran kartının kitapçığı elinde mevcut ise o kitapçıkta da yazar aslında bağlantı ayarları... Şuan senin problemin anlattığına göre tamamen yazılımsal... Sadece ayarlamaları yapman gerekiyor...
Teşekkür ederim Hasan Bey.
Ekran kartınızın serisi nVIDIA GeForce 9200 M' dir. Şimdi dizüstü bilgisayarınızı ve televizyonunuzu birbirine bağlıyarak direk işlem yapamazsınız. Bağlantınızı gerçekleştirdikten sonra nVIDIA' nın özelliklerine girip televizyon bağlantı ayarlarını yapmanız gerekiyor. Birde dizüstü bilgisayarınızdaki işletim sistemini yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?