HDD Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
HDD Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor
PCde 600 W Güç Kaynaği Var Xıgmatek Doğal Olarak Kendi Sata Kablosu Var Güç Yani Bağlıyorum Kabloyu Pcyi Gerek Açarken Gerekte Kullanırken Pc HDD yi Yoğun Kullanırken Nadiren Tık Diye Bir Ses Geliyor HDD Kendini Kapatıyor Güç Kablosunu Çıkartıp Takıyorum Yada Oynatıyorum Açılıyor PC Düzeliyor Sorunum Şu Ki Bazen Güç Kablosu İyi Oturuyor Sorunsuz Kullanıyorum Bazende Habire Çıkart Tak Yapıyorum Kapanmaya Kadarda Uğraşıyorum Şimdi HDD Seagate nin 1 TBsi Veri Kablosunda Sorun Yok Olsa HDD Görünmezdi Sorun Güç Kablosunda Güç Kaynağindaki Diğer Kablolarıda Denedim Bazen Sorun Olmuyor Ama Yine Patlak Veriyor Son Olarak HDD Kendini Beklemeye Almıyor Kapanıyor
abc

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Güç kaynağında ya da hdd de sorun var
Sadece 1 hdd ta ve kullan
Eğer hala devam ediyorsa hdd ne veda edebilirsin

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Güç kaynağında ya da hdd de sorun var
Sadece 1 hdd ta ve kullan
Eğer hala devam ediyorsa hdd ne veda edebilirsin
SSD Var Satalı DVR RW Var 2 TAne Onlarda SOrun Olmuyor Başka HDDlerde Taktım Aynı MArka Onlardada SOrun Olmadi Çok Uzun Süreli Kullanmadım Ama

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Güç Kaynağından Kaynaklanan Birşeydi Sanırım.Diğer Sata Güç Beslemesini Taktım Düzeldi.1 Hafta Önce DVDdede Aynısını Yaptı CD Flan Görmüyordu Güç KAblosunu Değiştirdim Düzeldi.Tuhaf Birşey İlkkez Yaşıyorum Bu Sorunları.Bi Daha Bu Marka Güç Kaynağını Kesinlikle Almam.Konuyada Kilit Herkese Tşkler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt