hd6850 değiştirilmeli mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
hd6850 değiştirilmeli mi??
Arkadaşlar size soruyorum 6850mi satıp üstüne para ekliyip yeni birşey almalımıyım yoksa şu anlık yeter mi??:hmmm

ANIL

ANIL

Admin
bence şuan yeterli... sıkıntı yaşadığın bir oyun varsa değiştirebilirsin tabi...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bi 7870 falan alsam mi diyorum.yada nvidia dan falan

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Ne önerirsiniz beyler şöyle en fazla 600-700tl ye

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Athlon2 x4 black edition işlemcim var aloooo:ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Zaten minimum 2gb istiyor önerilen 16gb.yani saçmalık olduğu apaçık

ANIL

ANIL

Admin
Isınma varmı peki benm almayı planladığım seriye yakın biraz daha iyi ama yakın. :D

bu aylarda ısınma olur ben oyun oynamıyorum şuan şuana kadar hiç kapanmadı ama...
ekran kartlarımız aynı sadece benim 2gb bellek farkı var...

lolaman

lolaman

Üye

bu aylarda ısınma olur ben oyun oynamıyorum şuan şuana kadar hiç kapanmadı ama...
ekran kartlarımız aynı sadece benim 2gb bellek farkı var...
Bellek çözünürlük yolunu genişletir diye biliyorum mesela bende 800x600 sende 1280x720 olur bi fark yok belleğin ama kapanmasın yeter yani bütün oklar hpyi gösteriyo o arabayı kiraladığımız adam bi versin kirayı alcam gta ıv den ssler atarım alırsam Allah'ın izniyle.

ANIL

ANIL

Admin
Bellek çözünürlük yolunu genişletir diye biliyorum mesela bende 800x600 sende 1280x720 olur bi fark yok belleğin ama kapanmasın yeter yani bütün oklar hpyi gösteriyo o arabayı kiraladığımız adam bi versin kirayı alcam gta ıv den ssler atarım alırsam Allah'ın izniyle.

maxpayne de bellek önemli ayarları yükseltiyorsun allta bellek kullanımını gösteriyor sona alırsam ayarları 1gb geçiyor kullanılan...

lolaman

lolaman

Üye

aynen öyle zaten görüntü mükemmel bir yerden sonra farkı anlamassın zaten ekran hd değil bir de high yeterli
Sana bişey itiraf edicem ben bu güne kadar hiç yüksek ayarda oyun oynamadım sayılır sadece internet kafede oynadım hiç iyi bi bilgisayarım olmadı zaten belki eskiden fifa 2006 yı high da oynamışımdır o zaman bi hpmiz vardı gerçi küçük sayılırdım aslında küçük değildimde yani ingilizcem yoktu sadece maçı açıyodum o kadar bide options kısmından anlamazdım diyeceğim şu ki aslında değil ama yeni bilgisayar alırsam bütün oyunları highda oynayacağım için neredeyse çok mutlu olcam :D

ANIL

ANIL

Admin
bana ilk bilgisayarı 5 yaşında aldılar sonra sadece kasayı değiştirdim sonra packard bell ve hp kullanıyorum...
benim yükleyeceğim oyunlar belli fifa 13, most wanted, borderlands2 şimdilik böyle daha da artabilir bekliyorum oyunları C 150gb benim yettiği kadar artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt