HD Wallpaper's

Sponsorlu Bağlantılar

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
HD Wallpaper's
Buyrun Arkadaşlar:bigstar:; Benim kırptığım, hazır aldığım, ve yaptığım birkaç duvar kağıdı. Umarım beğenirsiniz... Bu benim ilk konum da :ehe

Bunlar da benim yaptıklarım

Ayrıca Landscape Mod kullananlar için (Bozukluk olmadan kullanmak için Vodafone Homescreen tavsiye ederim) :

Örnek :

Landscape :

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür edin de tekrar konu açma şevkim gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: ensar66, tayyip34, krtens ve 9 diğerleri

^^Positive^^

Üye
konu yanlış yerde:D:D bende geçen gün yanlış yere açtım :D:D

volkan1497

volkan1497

Üye
teşekkürler...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

Kaliteli kareler

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar. Tel. Aldığımdan beri itina ile seçtiğim duvar kağıtlarını sizinle paylaşmak istedim =)

arkadaşlar konuyu nasıl s60v5 tema blümüne taşıyacağım ? Xd moderatör yardım lütfen ! xD

^^Positive^^

Üye
saolun arkadaşlar. Tel. Aldığımdan beri itina ile seçtiğim duvar kağıtlarını sizinle paylaşmak istedim =)

arkadaşlar konuyu nasıl s60v5 tema blümüne taşıyacağım ? Xd moderatör yardım lütfen ! xD

Arkadaşım adı üstünde TEMA BÖLÜMÜ bunlar temamı???

Bu Wallpaperler Telefona Uyumlu Değil ve Bu Bölümde Telefona Uygun Olmayan Wallpaperleri Paylaşmak Yasak....

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl uygun değil, bunların hepsini kullanıyorum ben. Hepsi 640 x 360 'ın katlarına göre kırpılmıştır. Hepsi çalışıyoor. (5800 ve n97'de kullanıyoruz)

Adı üstünde HD! eğer tel. göre 640 x 360 pixel mi daha kalitelidir yoksa 1280 x 720 pixel mi? sonuçta ikisi de tel uygun tam oturuyor. ve elbeytte ki kaliteli bir HD Wall için yüksek çözünürlük gerek

haltie

haltie

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Konu yeri doğru

Bazı wallpaperlar pc için uyumlular.Ama içlerinde s60 v5 uyumlu wallpaperlar var.

paylaşımlarda genel olarak aynı ekran boyutunu kullanırsak daha iyi olur yada büyük boyutluları pc wallpaper bölümüne açalım.

iyi forumlar tekrardan emeğine sağlık.

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Mavi büyük bir wall var. Fakat ben şuan tel. onu kullanıyorum. Söylediklerin için saol ama emin ol ki bunların hepsi tel. uyumlu!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Telefonla uyumlu dediğimiz olay şöyle: Resimdeki herşey ekranda görükmüyor 1280 x 1024 boyutlarında bir wallpaperi cebe atarsan, bu resmin bir bölümü cep ekranında görünür hepsi görünmez.

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
emeğine sağlık

erhanbahce

erhanbahce

Üye
Eyvallah Saol..

hayko_hayko

hayko_hayko

Üye
tşkkürler :cigara::tşk:

Cocana

Cocana

Üye
teşekkürlerr

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla uyumlu dediğimiz olay şöyle: Resimdeki herşey ekranda görükmüyor 1280 x 1024 boyutlarında bir wallpaperi cebe atarsan, bu resmin bir bölümü cep ekranında görünür hepsi görünmez.

Sevgili kardeşim... bak eğer dikkat edersen o Wall'ların hepsinin boyutları, 640 x 360 'ın katlarıdır. benim kastettiğim şey bu. Sorun yok hiçbirinde merak etmeyin. Ben sadece HD olsun, kalitesi bozlumasın diye tekrar boyutlandırmıyorum. CS4 de de CS5 de de Kalitesi düşüyor az da osa.

emre_00000003

Üye
tşkkürler kardeşm

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
    Konu Sahibi
Saolasınız :D

rstsn

rstsn

Üye
eline sağlık kardeş güzel resimler