Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hd oyunlar hakkinda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.
Üye
Denemen lazım.ben bu çalışır bu çalışmaz diye bi şy diyemem.hepsini dene.
Kardeş çözünürlük 320X480 görünüyor.ZTE nin hangi modeli gibi bir arayışa girme.Çünkü Türkcell in istekleri doğrultusunda üretilen bir telefon ancak sistem olarak zte BladeII birkaç değişiklik yapmışlar üzerinde kasa ve ekran olarak.
Oyundan atma sorunun için ise uygun çözünürlüklü apk denemeni öneririm.kolay gelsin...
Kardeş çözünürlük 320X480 görünüyor.ZTE nin hangi modeli gibi bir arayışa girme.Çünkü Türkcell in istekleri doğrultusunda üretilen bir telefon ancak sistem olarak zte BladeII birkaç değişiklik yapmışlar üzerinde kasa ve ekran olarak.
Oyundan atma sorunun için ise uygun çözünürlüklü apk denemeni öneririm.kolay gelsin...
bi şet buldum ancak ingilizce ve bazı kısımları yapamadım bi bakabilirmisin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alonsof1
Üye
Bu yöntemde farklı bir rom kurarak root işlemi yapılımış oluyor.z4root superoneclick gibi programları denedinmi??ıcs 4.0 da çalışmayabilir belirteyim.CWM ile kernel değişimiyle yapılabilir muhtemelen.http://www.maxicep.com/android-modi...temi-flashtooldan-anlayanlar-icin-659994.html bu konuyu fikir vermesi açısından incelemeni öneririm.Ics 4.0 için root henüz tam kolay değil.Kolay gelsin...