Hd oyunlar hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Denemen lazım.ben bu çalışır bu çalışmaz diye bi şy diyemem.hepsini dene.

İncİnat

İncİnat

Üye
nfs shift hvga diye ara google da ya da uyeligin varsa zamunda da

alonsof1

alonsof1

Üye
kardeşim mesela ekram boyutu ile çözünürlüğü aynı şeymi çünkü ekran boyutu 480 320 bide balde 2 diyirolar ama hiçbi özelliği tutmuyor
Kardeş çözünürlük 320X480 görünüyor.ZTE nin hangi modeli gibi bir arayışa girme.Çünkü Türkcell in istekleri doğrultusunda üretilen bir telefon ancak sistem olarak zte BladeII birkaç değişiklik yapmışlar üzerinde kasa ve ekran olarak.
Oyundan atma sorunun için ise uygun çözünürlüklü apk denemeni öneririm.kolay gelsin...

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çözünürlük 320X480 görünüyor.ZTE nin hangi modeli gibi bir arayışa girme.Çünkü Türkcell in istekleri doğrultusunda üretilen bir telefon ancak sistem olarak zte BladeII birkaç değişiklik yapmışlar üzerinde kasa ve ekran olarak.
Oyundan atma sorunun için ise uygun çözünürlüklü apk denemeni öneririm.kolay gelsin...
peki blade 2 için root bulursam işe yaramı

alonsof1

alonsof1

Üye
Muhetemelen çalışacaktır.Ics 4.0 root olma olayı konusunu bir araştır derim.kolay gelsin...

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
Muhetemelen çalışacaktır.Ics 4.0 root olma olayı konusunu bir araştır derim.kolay gelsin...
bi şet buldum ancak ingilizce ve bazı kısımları yapamadım bi bakabilirmisin

alonsof1

alonsof1

Üye
Bu yöntemde farklı bir rom kurarak root işlemi yapılımış oluyor.z4root superoneclick gibi programları denedinmi??ıcs 4.0 da çalışmayabilir belirteyim.CWM ile kernel değişimiyle yapılabilir muhtemelen.http://www.maxicep.com/android-modi...temi-flashtooldan-anlayanlar-icin-659994.html bu konuyu fikir vermesi açısından incelemeni öneririm.Ics 4.0 için root henüz tam kolay değil.Kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt