HD Oyun Arşivi - APK - SD - GarCes - Sürekli Güncel - 8 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

garces

garces

Üye
    Konu Sahibi
Şu yeni çıkan oyunlarıda ekleyecek misin? tintin vs vs bide HD ve 3D fark ediyor mu?
Yarın yeni oyunlardan oluşan çok güzel bir arşivi daha sizlerle buluşturacam dostum ;) 3D'den kasıt 3 boyutlu oyunlar dostum, yani dead space, nfs gibi... HD'de bildiğin gibi görüntü kalitesi...

Özellikle İstediğiniz bir oyun varsa onları da arşive ekleyebilirim?

yakup_281

yakup_281

Üye
bi sorum olacak şimdi ben neo için uygun apk indirdim sonra sd indircem ama bu data dosyalarıda telden tele fark ediyor mu?

actionx

Üye
Hocam eline sağlık . Çok teşekkür ederim

----------Eklendi @ 09:48:03 ---------- Yazıldı @ 09:46:11 ----------

Galaxy Tab P1000de çalışır mı acaba özellikle Fast Five... Her yerde bu oyun arıyorum ama linkler genellikle ölü oluyor. Bu oyun için şu ana kadar gördüğüm tek sağlam link

garces

garces

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eline sağlık . Çok teşekkür ederim

----------Eklendi @ 09:48:03 ---------- Yazıldı @ 09:46:11 ----------

Galaxy Tab P1000de çalışır mı acaba özellikle Fast Five... Her yerde bu oyun arıyorum ama linkler genellikle ölü oluyor. Bu oyun için şu ana kadar gördüğüm tek sağlam link

Dostum benim elimdeki listeye göre Galaxy Tab P1000'de çalışır görünüyor, İyi oyunlar :)

bi sorum olacak şimdi ben neo için uygun apk indirdim sonra sd indircem ama bu data dosyalarıda telden tele fark ediyor mu?

Çözünürlük konusunda bir problem çıkmazsa bildiğim kadarıyla fark etmiyor dostum ama kesin bir şey söyleyemeyeceğim. En iyisi deneyip görmek, hatta wifi olan bir yerdeysen direk telefondan indirmeni tavsiye ederim... İyi oyunlar :)

yakup_281

yakup_281

Üye
Dostum benim elimdeki listeye göre Galaxy Tab P1000'de çalışır görünüyor, İyi oyunlar :)

Çözünürlük konusunda bir problem çıkmazsa bildiğim kadarıyla fark etmiyor dostum ama kesin bir şey söyleyemeyeceğim. En iyisi deneyip görmek, hatta wifi olan bir yerdeysen direk telefondan indirmeni tavsiye ederim... İyi oyunlar :)

işte yok ne wifi ne net

gelhabene

Üye
Yarın yeni oyunlardan oluşan çok güzel bir arşivi daha sizlerle buluşturacam dostum ;) 3D'den kasıt 3 boyutlu oyunlar dostum, yani dead space, nfs gibi... HD'de bildiğin gibi görüntü kalitesi..

Özellikle İstediğiniz bir oyun varsa onları da arşive ekleyebilirim?

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba. Simdi sikintima deyinmek istiyorum. Android sistemli Cihazima takip ettigim ve sevdigim bi kac oyun yukledim. Bu oyunlar SD data dosyali oyunlar. Apk dosyalarini indirip Kurma isleminden sonra Wi-Fi ile SD dosyalarini indirdim. Tek tek Karsilastigim sikintilari dile getiricem. Oncelikle , - Dungeon defenders second wave surum 7.1 marketten indirdim. Apk dosyasi otomatik yuklendi. Wi-fi ile SD dosyasini indirdim. Ve oyuna girdigimde gerek SOLO gerek ONLINE Modda oyuna girisimde cok gecmeden oyundan atiyor. Uzun sureli Oyunda kalamiyorum. Neden acaba.

- order and chaos surum 1.0.7 , gameloft sitesinden Orjinal cihazima uygun ( HTC SENSATION ) OLARAK satin aldım. Apk dosyasini kurdum. Kurulumdan sonra ayni sekilde Wi-fi ile SD dosyasini indirmeye basladigimda indirmem gereken 684 MB Dosyayi indirirken 660 mb a ulastigimda indirme islemi otomatik hata Vererek yeniden kalan data dosyasini indirmemi istiyor. Ve 136 MB kaldigini soyleyen uyari geliyor . Tekrar Kaldigim yerden devam ediyor ama gene 660 MB ta aynı uyariyi aliyorum. - dungeon hunter 2 surum 1.0.0. , bu oyunuda ayni sekilde ORDER AND CHAOS gibi gameloft tan cihazima uygun satin aldim. Apk dosyasini kurdum. Wi-fi ile SD dosyasini indirirken ayni şekilde Yukarida anlattigim ORDER AND CHAOS. Oyunundaki sikintiyi yasiyorum.

Arkadaslar, sizlerden ricam tabiki sikintilarimin nedenlerini bilen Arkadaslarim vardir. Bana yardimci olmanizi yapmam gerekenleri anlayabilicegim sekilde izah etmeniz. Ilgilenen arkadaslara simdiden Emeklerine saglik tesekkur ederim. Ayrica elinde olan Arkadaslar varsa Bahsettigim oyunlarin bahsettigim surumlerinin SD DOSYALARINI Koyabilirlerse cok sevinicem. Farkli surumun SD DOSYASI benim bahsettigim surumlerde calisirmi inanin bilmiyorum. Arkadaslar yardimci Olucaginiza inanıyorum saygilar...

BIDE RICA EDEREK SOYLEMEK ISTIYORUM. KONUYU BELKI YANLIS YERE ACMIS OLABILIRIM. EMEGINIZE SAYGISIZLIK DEILDIR. ARADIGIM BILGI YARDIMI OLDUGU ICIN YARDIM KISMINA ACTIM. YANLIS YER ISE AF OLA. KONUDA CEVAPLANDIKTAN SONRA TASINMASI GEREKIYORSA TASINABILIRMI LUTFEN. MSJ IMA CVP GELDIĞINDE EGERKI TASINIRSA NEREYE TASINICAGINI BILMIYORUM. CIHAZIM ANDROID 2.3.4 HTC SENSATION...

----------Eklendi @ 10:37:16 ---------- Yazıldı @ 10:33:54 ----------

Arkadasim Emeklerine saglik. Ben ozellikle yukarida bahsettim
3 oyunu ariyorum sıkıntı bana bunlari ve ozellikle
Ricam olucak BU OYUNLARIN SD DOSYASINI DA KOYARMISIN.
FARKLI SURUM OLMASI SORUN OLURMU ACABA.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hocam shadowgun xperia neo da apk yi kurdum sonra wifi deyince cıktım. SD dosyasını ANdroid Data'nın içine attım. Sonra oyuna girdim hala wifi sowload geliyor neden acaba ?

garces

garces

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba. Simdi sikintima deyinmek istiyorum. Android sistemli Cihazima takip ettigim ve sevdigim bi kac oyun yukledim. Bu oyunlar SD data dosyali oyunlar. Apk dosyalarini indirip Kurma isleminden sonra Wi-Fi ile SD dosyalarini indirdim. Tek tek Karsilastigim sikintilari dile getiricem. Oncelikle , - Dungeon defenders second wave surum 7.1 marketten indirdim. Apk dosyasi otomatik yuklendi. Wi-fi ile SD dosyasini indirdim. Ve oyuna girdigimde gerek SOLO gerek ONLINE Modda oyuna girisimde cok gecmeden oyundan atiyor. Uzun sureli Oyunda kalamiyorum. Neden acaba.

- order and chaos surum 1.0.7 , gameloft sitesinden Orjinal cihazima uygun ( HTC SENSATION ) OLARAK satin aldım. Apk dosyasini kurdum. Kurulumdan sonra ayni sekilde Wi-fi ile SD dosyasini indirmeye basladigimda indirmem gereken 684 MB Dosyayi indirirken 660 mb a ulastigimda indirme islemi otomatik hata Vererek yeniden kalan data dosyasini indirmemi istiyor. Ve 136 MB kaldigini soyleyen uyari geliyor . Tekrar Kaldigim yerden devam ediyor ama gene 660 MB ta aynı uyariyi aliyorum. - dungeon hunter 2 surum 1.0.0. , bu oyunuda ayni sekilde ORDER AND CHAOS gibi gameloft tan cihazima uygun satin aldim. Apk dosyasini kurdum. Wi-fi ile SD dosyasini indirirken ayni şekilde Yukarida anlattigim ORDER AND CHAOS. Oyunundaki sikintiyi yasiyorum.

Arkadaslar, sizlerden ricam tabiki sikintilarimin nedenlerini bilen Arkadaslarim vardir. Bana yardimci olmanizi yapmam gerekenleri anlayabilicegim sekilde izah etmeniz. Ilgilenen arkadaslara simdiden Emeklerine saglik tesekkur ederim. Ayrica elinde olan Arkadaslar varsa Bahsettigim oyunlarin bahsettigim surumlerinin SD DOSYALARINI Koyabilirlerse cok sevinicem. Farkli surumun SD DOSYASI benim bahsettigim surumlerde calisirmi inanin bilmiyorum. Arkadaslar yardimci Olucaginiza inanıyorum saygilar...

BIDE RICA EDEREK SOYLEMEK ISTIYORUM. KONUYU BELKI YANLIS YERE ACMIS OLABILIRIM. EMEGINIZE SAYGISIZLIK DEILDIR. ARADIGIM BILGI YARDIMI OLDUGU ICIN YARDIM KISMINA ACTIM. YANLIS YER ISE AF OLA. KONUDA CEVAPLANDIKTAN SONRA TASINMASI GEREKIYORSA TASINABILIRMI LUTFEN. MSJ IMA CVP GELDIĞINDE EGERKI TASINIRSA NEREYE TASINICAGINI BILMIYORUM. CIHAZIM ANDROID 2.3.4 HTC SENSATION...

----------Eklendi @ 10:37:16 ---------- Yazıldı @ 10:33:54 ----------

Arkadasim Emeklerine saglik. Ben ozellikle yukarida bahsettim
3 oyunu ariyorum sıkıntı bana bunlari ve ozellikle
Ricam olucak BU OYUNLARIN SD DOSYASINI DA KOYARMISIN.
FARKLI SURUM OLMASI SORUN OLURMU ACABA.

Dostum Order & Chaos'u tıklayarak indirebilirsin, Dungeon Defenders için tıkla. Oyunları denemedim fakat çalıştığına dair yorumlar yoğunlukta. Dungeon Hunter 2'nin kesin çalışan versiyonunu maalesef ben de bulamadım. Şuan vizelerim çok yoğun ama en kısa sürede SD dosyalarını da ekleyeceğim :) Bu arada oyundan atma problemi telefondan telefona farklılık gösterebilir, bunlar aynı model telefonlar dahi olsa farklılık gösterebiliyor. Çözümünün ne olduğunu maalesef bilmiyorum, iyi oyunlar :)

Hocam shadowgun xperia neo da apk yi kurdum sonra wifi deyince cıktım. SD dosyasını ANdroid Data'nın içine attım. Sonra oyuna girdim hala wifi sowload geliyor neden acaba ?

Dostum eğer wifi varsa direk wifiden indir, ben kendi cihazıma o şekilde kurdum ve bu arada ben de xperia neo kullanıyorum ve oyunu oynarken bir süre sonra oyundan attı. Senin cihazında da böyle bir problem var mı yoksa benim cihaza mı özel, cevap yazabilirsen sevinirim? İyi oyunlar :)

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum bu oyunlar Galaxy S de çalışır mı?

One Mjoy

Üye
tüm linkler ölmüş neden indiremiyorum ki...

garces

garces

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hotfile'in güvenilmezliği (buraya güvenilmezliği olarak yazıyorum, siz içimden hotfile'a ettiğim küfürleri düşünün , sırf para ödememek için hesabı sildi ve linklerin hepsi öldü. Bugün tüm linkleri yenileyerek yeni bir konu açacağım. Adminlerden ricam bugüne kadar açtığım konuları kilitlemeleri. Bugün benden haber bekleyin, dönüşüm halikulade olacak

reaurora

reaurora

Üye
yau lütfen order and chaos 1.0.7 sd dosya linki bilen varsa linki pmden atsın.wifi den indiremiyorum.yardımcı olun arkadaşlar

Homefront

Homefront

Üye
galaxy acede çalışırmı

legolas29

legolas29

Üye
dead space t20 için uygun olanı varmı kardeşim ?

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy Y açılırmı bunlar birde neden hızlı ve öfkeliyi kaldırmışsın silindi diyor?

garces

garces

Üye
    Konu Sahibi
galaxy acede çalışırmı

Dostum garanti veremiyorum malesef, sadece xperia neoda deneme fırsatım oluyor. Deneyerek bakman en iyisi...

dead space t20 için uygun olanı varmı kardeşim ?

Dostum forumda http://www.maxicep.com/android-oyun...-t20-icin-dev-oyun-arsivi-denendi-581111.html adresine göz at bir ;)

Galaxy Y açılırmı bunlar birde neden hızlı ve öfkeliyi kaldırmışsın silindi diyor?

Dostum yeni konu açtım orada ekledim konuları tekrar. Buradan ulaşabilirsin konuya. Alternatif linkler çalışıyor olmalı. Hotfile linklerini dene... ;)

İyi oyunlar herkese :)

Üst Alt