android oyunlar önizlemeli videolu ( hotfile ) sürekli güncel

Sponsorlu Bağlantılar

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başlığın hemen altındaki yazıyı okuyun güncel premiumlar var hotfile ,wupload gibi sitelerden beklemeden hızlı bir şekilde indirin

----------Eklendi @ 01:38:31 ---------- Yazıldı @ 01:36:54 ----------

denizgedik

denizgedik

Üye
Çok Teşekkür ederim

pasha05

pasha05

Üye
dostum benım sd kartın ıcerısınde data ısımlı bır klasor yok.Bu klasoru de mı bız olusturacagız?yanı ılk once hafıza kartının ıcerısıne data klasoru acıp,bu klasorun ıcersıne bır data klasoru daha acıp onun ıcıne mı atmamız gerekıyor?

pasha05

pasha05

Üye
Dostum bugun Kies Programı ıle hafıza kartıma ulasabıldım "MTP sorununu bugun hallettım" Hafıza kartımın ıcerısınde Data klasoru yoktu.Bir tane data klasoru olusturup ıcersıne bır tane daha data klasoru actım ve eamobıle.fifa klasorunu komple ıcıne attım.Sonra fıfa.apk yı hafıza kartına attım ve kurdum ama sorun hala aynı...

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bugun Kies Programı ıle hafıza kartıma ulasabıldım "MTP sorununu bugun hallettım" Hafıza kartımın ıcerısınde Data klasoru yoktu.Bir tane data klasoru olusturup ıcersıne bır tane daha data klasoru actım ve eamobıle.fifa klasorunu komple ıcıne attım.Sonra fıfa.apk yı hafıza kartına attım ve kurdum ama sorun hala aynı...

1-fifa 10.apk" programını SD atın
2- "com.eamobile.Fifa" dosyasını
"SD/Data/Data" içine atın
3-şimdi Fifa 10.apk yi kurun

bunları yap olmuyorsa yapacak başka bir şey yok

refleton

refleton

Üye
Eline emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım :)

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ndr777

Üye
angry birds

aTilt 3D Labyrinth v1.4.3

basketbol

model uçak ve helikopter

prism 3d

fifa 2010 apk sd dosyaları içinde

pes 11 .apk sd dosyası içinde

hawx apk sd dosyaları içinde

[video=youtube;d0s-vncRc6E]http://www.youtube.com/watch?v=d0s-vncRc6E&feature=player_detailpage[/video]

Space Physics

[video=youtube;ydaSxYj7zFs]http://www.youtube.com/watch?v=ydaSxYj7zFs&feature=player_detailpage[/video]

Brain Cube

[video=youtube;gNqEyTDghwU]http://www.youtube.com/watch?v=gNqEyTDghwU&feature=player_detailpage[/video]

morta kombat 2

[video=youtube;Q7gVdJRteK0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q7gVdJRteK0[/video]

tesekkurler paylasım icin

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

halo1919

Üye
mk çalışmıyor yav

devilspath

devilspath

Üye
Hawx oyununun sd dosyasi uyum gostermedi tekrar download yaptim desire s

ANIL2

Üye
arkadasm kolay gelsin ben hawx oyununu yukledım fakat kuramadm anlatabılırmısınız bu oyunların dosyaları ayrı kurulumları ayrı cıkıyor telefon samsun glaxy s2 i9100

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
beyler sd ıcınde derken neyı kasdedıyorsunuz symbıandan androıde gecelı 1 gun olduda bır yardım edersenız ?

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
beyler sd ıcınde derken neyı kasdedıyorsunuz symbıandan androıde gecelı 1 gun olduda bır yardım edersenız ?
sd hafıza kartın hawx dosyasını gameloft/game nin içine atın sonra apk dosyasını kurun arkadalar eğer hafıza kartınızda gameloft dosyası yoksa siz oluşturun onun içinede game adında birdosya oluşturun hawx dosyasını game nin içie atın sonra hawx_3.2.8.apk dosyasını hafıza kartınıza atın sonra hafıza kartınızı telefonunuza takın hawx_3.2.8.apk dosyasına gelin dosyaya bastığınızda yüklenir yüklendikten sonra oyuna girin oynayın

----------Eklendi @ 17:18:34 ---------- Yazıldı @ 17:13:49 ----------

Hawx oyununun sd dosyasi uyum gostermedi tekrar download yaptim desire s

ben kendi telefonumda denedim paylaştığım tüm oyunları vodafone 945 te denedim hepsi çalıştı kasanlar oldu ama hepsi çalıştı oyunların içindeki dosyalar birbirine uyumludur
indirirken bir sorun olmuş olabilir tekrar indir yukarda yazdıklarımı yap çalışır

----------Eklendi @ 17:21:55 ---------- Yazıldı @ 17:18:34 ----------

mk çalışmıyor yav

mk bazı telefon markalarında çalışmıyor telefonunun modelini yazarsan aynı marka telefon kullananlar uğraşmasın

ilkaybey1

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

boroborox

boroborox

Üye
nasıl yükliycez fifayı ayrıntılı lütfen

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler

smtx