HD 2 LEO Android Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
HD 2 LEO Android Yardım
Beyler ben hd 2 leo almak istiyorum bilidğim kadarıyla cihaza android rom kurulabiliyor. Ve bununla ilgili bi kaç soru sorcam android kurduğum zamn telefonun tüm özelliklerini aktif olarak kullanabilirmiyim artı ve eksi yönlerini nelerdir biligisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var Teşekrler şimdiden..

yaldan

Üye
kardeş ben yerine olsam htc desire ve benzerini alırım..ama eğer diyorsan ben hd leo 2 alıcam..belki rom zor bulursun..fakat romların sorunu çok oluyor

----------Eklendi @ 12:15:31 ---------- Yazıldı @ 12:14:20 ----------

benim bildiğim hd leo 2 window s dur....ve onu androide çeviremessin

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
yok çevriliyor kardeş youtube de faln var hatta asphalt 6 bile oynanıyor. desire hd almayı düşündüm ama bu telefonda çeken bişy var hep leo almak istemişimdir.

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşım ben kullanıcısıyım sana anlatıyım anlatabildiğim kadarını her türlü android rom yüklemek mümkün gayet hızlı seri bazılarında hafıza sorunu oluyor ama geçen bir rom buldum 640 mb telefon hafızası var ve şuan onu kulanıyom gayet memnunum görsel efektler vs. herrşey hızlı zaten duymuşssan 2009'da çıkmasına rağmen hala dünya'ın en hızlı telefonlarından. tam 8 işletim sistemi yükleniyor.

Meego
İos
sana diyeceklerimin bazıları oyunları sorunusuz açıyor vs vs. yani diyeceğim bir HD2 bulduysan sakın kaçırma .

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
çok teşkr ederm hocam tam duymak istedğim şeyleri yazmışsınız t-mobile versiyonunu bulursam hiç kaçrmadan alcam çnkü onlarda 1gb rom varmış galiba. Bide android 2.3 te telefonun tüm özellikleri aktifmi yoksa hala gelişme halindemi çnkü bnde daha önceden n900 vardı android kurdum fakat telefonun bazı özellkleri aktif değildi örn : arama mms falan ..

Necmati

Necmati

Üye
çok teşkr ederm hocam tam duymak istedğim şeyleri yazmışsınız t-mobile versiyonunu bulursam hiç kaçrmadan alcam çnkü onlarda 1gb rom varmış galiba. Bide android 2.3 te telefonun tüm özellikleri aktifmi yoksa hala gelişme halindemi çnkü bnde daha önceden n900 vardı android kurdum fakat telefonun bazı özellkleri aktif değildi örn : arama mms falan ..
düşünebildiğin bütün romları en özgür haliyle kullanabilirsin :)

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun hocam :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım ben kullanıcısıyım sana anlatıyım anlatabildiğim kadarını her türlü android rom yüklemek mümkün gayet hızlı seri bazılarında hafıza sorunu oluyor ama geçen bir rom buldum 640 mb telefon hafızası var ve şuan onu kulanıyom gayet memnunum görsel efektler vs. herrşey hızlı zaten duymuşssan 2009'da çıkmasına rağmen hala dünya'ın en hızlı telefonlarından. tam 8 işletim sistemi yükleniyor.

Meego
İos
sana diyeceklerimin bazıları oyunları sorunusuz açıyor vs vs. yani diyeceğim bir HD2 bulduysan sakın kaçırma .

ios yükleniyomu ?

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
kısa bü süre sora alcam hocam windos tan androide çevireceğim zamanda biraz yardmcı olursan sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt