Haziranda G.Saray'dayım

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Haziranda G.Saray'dayım
[h=2]Başkanı Halil Ünal’dan sonra Alper de, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğunu belirti. Önce 6.5 milyon Euro isteyen Eskişehir’in 4 milyon Euro artı Emre’ye razı olduğu öğrenildi[/h]


, Eskişehir’in içinde bulunduğu mali krizi de lehine çevirip Alper Potuk transferinde geri sayıma geçti. Hürriyet’in 24 Nisan 2013’te, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın da önceki gün Alper’in transferi için yaptığı açıklamaların ardından milli futbolcunun da transferini arkadaşlarına doğruladığı ortaya çıktı. 22 yaşındaki oyuncu arkadaşlarına, “G.Saray ile el sıkıştım. Önümüzdeki yıl sarı kırmızılı formayı giyeceğim. G.Saray’ın beni istediğini biliyorum. Kulübüm onay verirse, seneye G.Saray forması giymek istiyorum.” dedi
KRİS BOYD FAKTÖRÜ
SON dönemde Eskişehirspor’un oyuncularına biriken borçları ve Kris Boyd krizi Alper transferini hızlandıran temel etken oldu.
Futbolcularına ödeme yapamayan Eskişehirspor, 3-4 milyon Euro’yu bulan bu borçlara bir de Kris Boyd davasından gelen kötü eklenince iyice çıkmaza girdi. Alacaklarının ödenmediğini belirtip ülkesine kaçan ve FIFA’ya başvuran Kris Boyd’a, kırmızı siyahlı kulübün, faizleri ile birlikte 6 milyon TL ödemesine karar verildi.
TAKAS FORMÜLÜNDE UZLAŞMA
İŞTE bu sıkıntılı durum, Eskişehirspor ile arasındaki transfer görüşmelerinde belirleyici oldu. Eskişehirspor ilk etapta 6.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Galatasaray Yönetimi ise bu transferi para artı takas futbolcu ile yapmak istediğini belirtti.
Pazarlıklar sürerken, Eskişehirspor 6.5 milyon Euro’luk talebini, G.Saray’ın takasta ısrar etmesi üzerine 4 milyon Euro ve Emre olarak revize etti. Tarafların bu yeni formülle el sıkışması bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface


Duran.Y

Duran.Y

Üye
umarım yararlı olur, teşekkürler:)
 
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
selçuk inan gibi yararlı olur umarım
 
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR
x-scarface

x-scarface

Üye
Kardeşim konudaki sözcük etiketli linkleri kaldırsan daha iyi olur :ok2:


Bu arada Teşekkürler haber için :)
 
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
369
onurca06
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
420
Baskentliia


Üst Alt