Hazır Kart 1GB (Bedava) İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye

Faydalanan kişileri tespit sistemimiz yok, fakat her kontör yükleyene verilmekte, sadece 25 yaş altı, zaten buraya takılanların çoğu 25 ve altıdır, o yuzden faydalanılması gereken bir konu.

Üst konu, konunun faydasına , önemine göre üst olur ve yine fayda ve önemine göre üstte kalır, farkındaysanız üstteki konuların sayısı bir hayli az, bu konu da üstte fazla kalmayacaktır.

Sizinde üst konu almasını istediğin konu varsa bildir duruma göre üst yapalım.
iyi forumlar.

işinize Karısmak gibi oLmasın ama Siz tamamen yanLıs anLamışsınız. 1.si Her yukLeyene veriLmiyor, 2.si 26 yas ve üzeri için bu kampanya. Sitesinde 26 yaş aLtı ve genc tarifeyle genc plus tarifesi kampanya dışındadır açıkLaması yapıLmış :oke:

bence Konunun üst oLabiLmesi saçma geLdi.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

işinize Karısmak gibi oLmasın ama Siz tamamen yanLıs anLamışsınız. 1.si Her yukLeyene veriLmiyor, 2.si 26 yas ve üzeri için bu kampanya. Sitesinde 26 yaş aLtı ve genc tarifeyle genc plus tarifesi kampanya dışındadır açıkLaması yapıLmış :oke:

bence Konunun üst oLabiLmesi saçma geLdi.

Evet doğrudur. Fakat sizde yanlış anlamışsınız, konunun üstte kalma süreci bu kadar, aktif olmadığı için üstten indi.
iyi forumlar.

marist

marist

Üye

Evet doğrudur. Fakat sizde yanlış anlamışsınız, konunun üstte kalma süreci bu kadar, aktif olmadığı için üstten indi.
iyi forumlar.

Yok Ben Dediğinizi anLamıştım ama Siz kampanyayı tam oLarak ßiLmiyordunuz. Neyse Sizede İyi ForumLar.

kralkral129

Üye
selam mün aleykum :alkisherkese:alkis

çok doğru diyon:oke:

jupik

Üye
bende olmadı geçmiş aylarda en az bi kere internet paketi kullanmıs olman lazım dedi bende kullanmamıstım kaçırdım :S

EmReRoĞlU

Üye
Ben önceden yapmıştım yine de saol (y)

goktasi46

Üye
Oncelikle merhaba

arkadaslar 1Gb kazanmak icin buyrun

===>1GB KAMPANYA yazin 2222 gonderin

sonra kac tl yuklerseniz yukleyin
tl yukleyince 1GB kazanin

Gskemal226

Bi tesekkur yeter

not 2 gun icinde faceye syfa accam tum hatlar hersey bedava icin begenin sayfayi daha acmadim isteyen yorumdan istesin 2gun sonra linki pm atarim

yonetici bnim

• Kampanyadan, akıllı telefona sahip olan, Ocak, Şubat, Mart aylarında en az ortalama 100MB cepten internet kullanımı yapmış ve Nisan ayında cepten internet kullanımını en az %50 azaltmış bireysel Hazır Kartlı aboneler faydalanabilir.
  • Kampanyadan faydalanmak için önce SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.
  • Hedef kitledeki aboneler, kayıt sonrası yapacakları ilk TL yüklemelerinde veya nakit pos kanalında Aylık ve Haftalık Nar ya da da Aylık 10.000 SMS paketi satın alımında ücretsiz, 30 gün geçerli Yeni Bireysel İnternet Paketleri Tarifesi kapsamında sunulan "Sınırsız 1GB" cepten internet paketi alacaklardır.
  • Yaşı 26'nın altında olanlar ve/veya Turkcell abonelik yaşı 90 günün altında olan aboneler kampanya kapsamı dışındadır.
  • 30 gün içinde 1 GB internet kotasının bitmesi halinde erişim hızı 96kbps’ye inecek ve paket aşım ücreti yansıtılmayacaktır.
  • Hazır Kart 1GB İnternet Kampanyası’na katılan aboneler Facebook, Twitter, FacePlus ve Sosyal İnternet paketlerini alamaz. Bu paketlerle kampanya bir arada kullanılamaz.
  • 30 gün içinde kullanılmayan haklar bir sonraki aya devretmez. Kampanya kapsamında sunulan internet paketi sadece yurt içi kullanımda geçerlidir.
  • Paket satın alındığı anda aktif olur. Kampanya katılımı için atılan SMS’ler ücretsizdir.
  • Paket 30 gün sonunda otomatik iptal olur, yenilenmez.
  • Aboneler, kampanyaya sadece 1 defa katılabilir.

eeenzo

Üye
ulan hayatimdan 5 dk caldiniz haram olsun turkcell

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kampanyadan, akıllı telefona sahip olan,
Ocak, Şubat, Mart aylarında en az ortalama
100MB cepten internet kullanımı yapmış ve
Nisan ayında cepten internet kullanımını en
az %50 azaltmış bireysel Hazır Kartlı aboneler
faydalanabilir.