Haydi Konuş Kampanyası | 5 TL | AYLIK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAEA

USAEA

Üye
    Konu Sahibi
Haydi Konuş Kampanyası | 5 TL | AYLIK


Şimdi BizBize, Tarife Saniye veya gençTarife'de olup hattını az kullanan veya 12 Ay Taahhütlü Kampanya'dan faydalanan müşterilerimiz 7 fatura dönemi boyunca tarifelerine ek olarak ayda 5 TL'ye 200 dakika konuşabilirler!​​ 30 Haziran 2012 tarihine kadar geçerlidir


Ne Kadar Öderim?
Ayda 200 dakika yurt içi her yöne için 5 TL ödersiniz.


Bu kampanyadan kimler faydalanabilir?
BizBize tarifesinde olan ve Mart, Nisan, Mayıs 2012 aylarından birinde 40 dk.dan daha az arama yapmış olan aboneler, Tarife Saniye'de olan ve Mart, Nisan, Mayıs 2012 aylarından birinde 80 dk.dan daha az arama yapmış olan aboneler,Genç Tarife'de olan ve Mart, Nisan, Mayıs 2012 aylarından birinde 60 dk.dan daha az arama yapmış olan aboneler kampanyaya katılabilir. Genç Tarife, Tarife Saniye, Bizbize tarifelerinde olan aktif olarak veya Mart, Nisan, Mayıs 2012 aylarından birinde 12 Ay Taahhütlü Kampanyalardan faydalanan aboneler kampanyaya katılabilirler.


Nasıl kayıt olabilirim?
5 TL’ye yurt içi her yöne 200 dakika paketi için HAYDI KONUS yazıp 2222’ye olarak gönderebilir, Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvurabilir veya , 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.


Kampanyadan ne zaman faydalanmaya başlarım?
Haydi Konuş Kampanyasına başvuru yaptıktan sonra paketinizin aktif hale geldiğine dair bilgi veren mesaj gönderilecektir. Bu mesajdan sonra paketinizi kullanabilirsiniz.
Paket üyeliğiniz siz iptal etmediğiniz sürece her fatura döneminde tanımlanmaya devam edecektir.


Kampanya kapsamında taahhüt veya kontrat var mıdır?
Haydi Konuş Kampanyasına katılarak 7 fatura dönemi boyunca Turkcell faturalı hat müşterisi olmayı taahhüt edersiniz. 5 TL’ye 200 dakika paketinden faydalanıyorsanız 7 aydan önce kampanya iptalinde faydalanılan ay başına 5 TL faturanıza yansır.


Haydi Konuş Kampanyasının içeriği nedir?
Haydi Konuş Kampanyası ile tarifenize ek olarak 5 TL’ye yurt içi her yöne 200 dakika kazanabilirsiniz. İlk ay sadece kullandığınız gün kadar ücretlendirilirsiniz. Örnek: 5 TL’ye yurt içi her yöne paketinizi fatura kesim tarihinizden 6 gün önce satın aldınız. O ay faturanıza sadece 1 TL paket kullanım ücreti yansır. Paket aşım ücreti 41,5 kr/dk’dır.


Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim?
Kalan dakikalarınızı Online İşlemler'den, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek veya telefonunuzdan *159#'yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Ancak size gönderilen paket durum SMS’lerinde son 6 saat içerisinde yaptığınız görüşmelerin dahil olmayabileceğini unutmayın.


Kalan dakikalarım bir sonraki aya devreder mi?
Paket dakikalarınız o ayki fatura döneminiz için geçerli olup, kullanmadığınız dakikalarınız bir sonraki döneme devrolmaz. Paketinizi iptal etmediğiniz sürece paket dakikalarınız her ay yenilenir. Paketinizi iptal ettiğinizde kullanmadığınız dakikalarınız varsa iadesi yapılmaz.


Kampanyayı nasıl iptal edebilirim?
Paketinizi iptal etmek için tarife veya paket değişikliği yapmanız gerekir. Paketinizi iptal ettiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakikalar fatura kesiminizde silinir, iptal talebiniz (veya tarife/paket değişiklik talebiniz) fatura kesiminizden itibaren geçerli olur.

Ayrıca hat iptal, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği ve devir işlemlerinden birini gerçekleştirdiğinizde de paketiniz iptal olur ve son paket ücretinizin tamamı faturanıza yansıtılır.


Özel Servis Numaralari ve 444’lü Aramalar



Diğer Satın Alma Seçenekleri

HAYDI KONUS yaz 2222’ye gönder
444 0 532 ya da 532
Turkcell İletişim Merkezleri

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
10
Görüntüleme
511
DarkredBlue61
BLasTeaR
Cevap
0
Görüntüleme
796
BLasTeaR
YaşlıTaşCocuk54
Cevap
0
Görüntüleme
459
YaşlıTaşCocuk54
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
726
TheNightMare.


Üst Alt