haydi gel kampanyası başlıyorrr aylık 500 kontör

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
haydi gel kampanyası başlıyorrr aylık 500 kontör
Numarasını Turkcell kalitesine taşıyan kontörlü hat sahibi abonelerimize yönelik HAYDİ GEL KAMPANYASI bugün başlıyor.

Kampanyaya katılan abonelerimiz; 6 ay süresince tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklediklerinde 30 gün boyunca her yöne konuşurken kullanabilecekleri 500 kontör kazanacak.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimize, numaralarını Turkcell kalitesine taşıdıktan sonra HAYDI GEL yazıp 2373’e göndererek kampanyaya katılabileceklerini hatırlatmak önemlidir. Kontör yükleyerek kazanılan hediye 500 kontörün 30 günlük süresi dolmadan yapılacak yüklemelerde hediye kontör kazanılamayacaktır.

Kampanyadan MNT işlemi 1 Aralık ile 31 Aralık arasında tamamlanmış aboneler yararlanabilecektir. Bu nedenle kampanyamız 25 Aralık’ta (6 günlük MNT işlem süresi göz önüne alınarak) bitecektir.

yeumyang

yeumyang

Moderator
tam 30 dk dır bu kampanya konusunu acmaya calısıyordum siz benden once davrandınız

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
ben daha hızlıyım demekki :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim aa olur mu bu zaten geçiçi bence daha güzel kampanya gelecek buna eminim :)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teşekkürler her yöne olması iyi biraz...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
Turkcellin kampanyaları eskiden mesaj olarak geliyordu şimdi ne oldu lazoflu bir bilgilendirme yaparmısın rica etsem

darülmendep

darülmendep

Üye
iyi değil pek

sozler1981

sozler1981

Üye
evet uzun zamandir vodafone kullaniyordum !!! 1 hafta önce numarami turkcele tasidim
ve haydi gel kampanyasi basliyor a msj gönderip kayıt işlemimi yaptirdim
ertesi gün 100 knt yukledim ve sırasiyla 2 adet turkcelden msj geldi
100 knt ve üzeri yuklediğiniz icin 6 ay boyunca 500 hediye knt her yöne kullanabilirsiniz die !!!
ve bu mesaji alir almaz yinede tam emin olmak icin *123*69 kare yaptim
500 hediye knt var die gözüktü artik emindim,rahat rahat konusablirim
nese bir avea görüşmesi gerceklestirdim,dedikya rahat rahat her yöne arariz,bir arkadasimi aradim avea
hattiydi tam 7,30 dk görüştüm telefonumu kapadim *123 kare yapim kalan knt 74 baktim hediye kntler düşülmemis
inanirmisiniz arkadaslar delirdim,hemen müşteri hizmetlerini aradim,suanda sistemde yoğunluk yüzünden işleminizi
yapamiyoruz bizi 3 saat sonra tekrar arayn dediler,olan bizim 2şer 2şer kntlere oluyor,nesee aradik aksam bi sikayet formu olusturduk dedim 100 knt yukledim her yöne hediyelerim var 7dk küsür konustum ve sonra kapattıktan sonra kalan knt 74,nesee ki hakli olduğum cikti veee bugun 26 knt ü yuklediler....
sadece 3 kez müşteri hzmleri aradim bunun icin 6 knt ziyanim var ...

SeRKaNCa16

Üye
tesekkurler

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir kampanyaya benziyor. Teşekkürler.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ;)

Abdullah ŞAHİN

Üye
Tam olarak 10 yıldır Eski Telsim Yeni Vodafone abonesiyim ama son yıllarda o kadar çok kandırılmaya başlandıkki haberimiz olmadan 7070 üye yaptılar 48 kontörümü çektiler fax çektim konu halledildi aradan 3 ay geçmeden bukezde intrenete üye olmuşum?? 175 kontörüm gitti telefonumun internetle uzaktan yakından alakası olmadığı için hemen iptal etirdim aşağıdaki fax'ı yolladım
VODAFONE YETKİLİLERİNE

16.11.2009 Tarihinde Saat 17:25 civarında 543 ........ 7 42 Nolu tel numarama 250 kontör yükledim ama bir türlü 250 kontör hesabıma gelmedi müşteri hizmetlerini arayarak nedenini sordum Müşteri temsilcisi bana Haziran ayında “1Gb lik internet Paketine” üye olarak göründüğümü söyledi. Müşteri temsilcisinin Bu sorun haziran ayından bu yana ilk kez mi oluyor sorusuna “evet” dedikten sonra “İptal etmek istiyor musunuz?” sözü ile üyeliğin iptal edilmesi ile ilgili onay verdim. Üyeliğim 16.11.2009 tarihinde 17.35’de iptal edildi. Ama kontörlerim iade edilmeyince tekrar arayıp kontörlerimin iade edilmesi gerektiğini kullanmadığım bir hizmetin bedelini ödemek zorunda bırakılarak mağdur edildiğimi, Üstelik telefonumun internet bağlantısı bile olmayan bir telefon olduğunu bildirince doldurulan bir forumla şikâyetimi iletmeye karar verildi ve inceleyip geri döneceklerini bildirmelerine rağmen hala arayan olmadı. 18.11.09 tarihinde tekrar müşteri hizmetlerini aradım şikâyetimin sonuçlanmadığını söylediler. Bu şikâyetim için ne kadar süre beklemeliyim sorusuna makul bir cevap alamadım. 1gün, hafta veya Ay bende ondan sonra arayayım dediğimde biz inceledikten sonra sizi arayacağız dediler;
Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği madde 16'nın son fıkrası:
“Sabit ve mobil hizmeti sunan işletmeciler, abonelik sözleşmesinin imzalanması sırasında ya da daha sonra abonenin hattının hangi tür numaralara ve telefon mesaj hizmetlerine doğru aramalara açık olacağı hususunda, abonenin onayını almakla yükümlüdür. Abone, açık tutulması hususunda onay vermediği hizmetlerden herhangi birinin açık tutulması nedeniyle sorumlu tutulamaz. İşletmeciler, hizmet sunumunun sadece tüketicilerin rızası dahilinde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirleri almakla yükümlüdür.”

Bu madde uyarınca rızamın olmadığını bildirip kullanmadığım bir hizmetin bedelini ödemek tüketici haklarına aykırı olduğundan, 175 kontörün iadesini istiyorum.
Adım Soyadım
19.11.2009

Adres :................................
İletişim Tel: 543 ................... 7 42
Ama red geldi 10 yıllık aboneliğimi türksele taşıdım 3 hattımla birlikte şimdi kendimi kasmadan konuşuyorum her yöne abi