Hayatın Kalitesine mi Yoksa teknolojiyemi para harcamalıyız ?

Sponsorlu Bağlantılar

sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Hayatın Kalitesine mi Yoksa teknolojiyemi para harcamalıyız ?
kendimden örnek veriyorum :D
600 lira ya gidip tablet mi alıym yoksa gidiym geziym eğleniym :D
ayakkabı alıym :D

hangisini yapıym geçen posta gazetesinde gördüm adam yazmış maaşım 1500 lira 1700 lira ya telefon alıym mı diye :D bende size bi soruym dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız.

* Peyami Safa.

Kitap alırdım herhalde. Tablet PC bir gün mutlaka açılmaz, bozulur; gömleğin rengi kaçar; ayakkabının ökçesi açılır.

• Beğen
Tepkiler: Joker., Reşwan, Dafny ve 3 diğerleri

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gelirim iyi olursa elbette ikisinin kalitesini de arttırırım.Ancak durum malum.
Önce aç ve açıkta kalmamaya bakılmalı.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, OğuzcanAbi ve tragedie
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve OğuzcanAbi
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sordugun Sorunun Cevabı Hayata Nasıl baktıgınla Alakalıdır parada sonuçta bir araç ve insanların emrine Amededir bir sürü seçeneğin var Hangisi seni Mutlu ediyorsa ona Harca

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve OğuzcanAbi
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tabi ki yaşam kalitesi

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
bossy

bossy

Üye
sen kendini hangisini aldığında mutlu edeceksin bu ona bağlı...

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ikisini birden yapınca :D daha mutlu olurum tabiki :ehe
ama tabletim olsa fena olmaz hani android cihaz istiyorum uzun zamadır
elbisemi ayakkabımı ailem alsın napıym :D

'Patron

'Patron

Üye
bana sorarsan gez toz eglen ama sonra pisman olma neden almadim diye. bide ozdeyis solemek istiyorum:En buyuk pismanlik pisman olurum diye yapmadigin seylerdir.

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bilmioyrum ipod a android yükleniosa 300 kurtarcaz :D paçayı :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bana Kalırsa dengede tutmak en iyisi mesela Samsung alma, Mobee T1200 al 399 tl. 3d grafikler için optimize edilmiş tablet, kapasitif ekranlı multitouch+1.2 ghz işlemci var kamerası da cabası. Android 2.3 ile gelmektedir. 200 liraya da takıl ne istersen yap :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
kendimden örnek veriyorum :D
600 lira ya gidip tablet mi alıym yoksa gidiym geziym eğleniym :D
ayakkabı alıym :D

hangisini yapıym geçen posta gazetesinde gördüm adam yazmış maaşım 1500 lira 1700 lira ya telefon alıym mı diye :D bende size bi soruym dedim :D

Sonuçta bu ölümlü Dünya'ya birkez geliyorsunuz. Gezip eğlenmek ve ayakkabı almak, her zaman yapacağınız birşey. Fakat teknoloji ile bir kez karşılaşıyorsunuz ve bunuda değerlendirmek lazım. Gerekirse daha fazla para biriktirip hem gezmek, hem eğlenmek, hem de teknolojiye para harcamak daha mantıklıdır.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Bana Kalırsa dengede tutmak en iyisi mesela Samsung alma, Mobee T1200 al 399 tl. 3d grafikler için optimize edilmiş tablet, kapasitif ekranlı multitouch+1.2 ghz işlemci var kamerası da cabası. Android 2.3 ile gelmektedir. 200 liraya da takıl ne istersen yap :D

cin mali ipad a benzetmisler hemen bozulur.:P:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ben bütün yaz calısır her sene mutlaka 2-3 şehri gezerim.Benim orada harcadıgım paralarla iki üc aile gecinir:D Ama iş gezmek olunca hic üzülmem parayı harcamasına.Cünkü okul boyunca afyonda daralıyorum iyice yeni yerler görünce mutlu oluyorum.Ama bu parayı teknolojik aletlere yatırsaydım sonradan acırdım o paraya.Bak mesala telefonumu ilk aldıgımda hic elimden düsmezdi telefon sürekli birşeyler yüklerdim falan ama sonra heves gidiyor sadece mesaj atıyorum arada da birilerini alıyorum.Yani bu yasta gezdin gezdin ilerde ne olacagımız belli değil:D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm kafam cok karisik harcasam mi parayi :D

y n s c n

y n s c n

Üye
bence de hayat kalitesi. Ancak bu kişiye göre değişir. Mesela maddi durumun iyidir, hayat kaliteni artırmak için teknolojiye ihtiyacın olabilir. Bence bunu kendin belirle ama ben senin yerinde olsam şöyle güzel bi tatile çıkardım o parayla :P

Mert

Mert

Üye
Ben tablet alırdım.
Gençsin daha. Bir daha para biriktirirsin. O zaman gezersin:ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
Teknoloji - daha Doğrusu elektr0nikle alakalı her türlü bilgi-icat-eşya ilgimi çekmiştir...Benim şahsen düşüncem hayatımın kaliteli olmasını istiyorsam Teknolojiyi kullanmam gerek... bu bir tablet PC olur , bir buzdolabı olur ama parayı harcarken harcadığım paranın yeri her zaman için bellidir...

'Patron

'Patron

Üye
Tablet guzel ya al gitsin dostum :D affetme :aha:

Masha

Masha

Üye
ikiside gerekli, teknoloji zaten hayatın kalitesidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt