Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici

zaza

zaza

Üye
:polis:

Revengeful

Emekli Yönetici

aRdiLê

aRdiLê

Üye
O son 2 durum hariç diğerLeri bence her insanın başına gelebilecek durumLar ilk beş oLay benimde hep başıma geLiyor yani doğaL şeyLer bunLar (.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Yaa Dimi :)

--------------- Ekleme ---------------

Yaa Yaa Dimi :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
o teLefon meseLesi yokmu sen kapatıyorsun arkasından annen uyanıyor sürekLi kalk hadi alrmın çaLdı kalk geç kalacaksın kalk diyorLar ya o zaman kendi kendimi boğasım geLiyor ama kaLkıp kendime geLince iyiki kaldırdın yoksa ben uyanamazdım diyorum (.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kafayı Mı Yedınn Yaaa :D:D Ben Neyee Gıcık Oldum Bılıyor Musun ?
Konu Dısındaa Asırı Gereksız Konular Var Amaa Onlar Tasınmıyor :D

Hadii Lemm Eminim Öyledir Gıcıklıgınaa Yapılıyor Banaa Bılmıyor Muyum Sankı :D

Yönetici kadromuzdaki yöneticilerin hiçbiri keyfi kararlar almamaktadır... Gıcıklığına yapılıyor demişsin, burada bana iftira atıyorsun ... Şöyle açıklayayım öyleyse ;

Öncelikle konunun asıl amacı sohbete dayalı, ve son mesajlarda da mesajların konu ile alakasını kalmadığını görüyoruz ... Bütün mesajları silmek yerine konuyu gereksizlere almak daha mantıklı kaldı ki zaten gereksiz ... Bir günde, hatta 3-5 saatte 77 post kasılıyorsa ve artık üyeler de konuda " zaten gereksizlere alınır" gibi cümleler kullanıyorsa demekki bu "gıcıklık" değildir ...

Konu dışı sürekli takibimde olan bir bölüm, hepsinden öte didik didik ederim konuları... Son günlerde pek vakit ayıramıyordum haliyle cepten gördüğümü taşıyordum... Zaten sabah şikayet edip gereksizlere aldırdın bir konuyu, amacım gıcıklık olsaydı, yöneticiliğe şahsi meseleleri karıştırmak olsaydı bunu yapar mıydım, yapmazdım ... Ama yaptım .

Ayrıca konu karşılıklı laf dalaşına dönmezse sevinirim :)

Kolay gelsin :oke:

zaza

zaza

Üye
enes çok ince ve düz bir çizgiden geçmiş gibisin :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
laf yarışı varsa bnde geleyim çok iyi laf atarım ona göre :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:ah

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olur öyle...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Birde bizi bulanları anlatsak.. çare yok sadece katlanmak gerek abuk sabuk olan yanları bir kenarı atalım fazla düşünmeden.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Atamm :D
Yönetici kadromuzdaki yöneticilerin hiçbiri keyfi kararlar almamaktadır... Gıcıklığına yapılıyor demişsin, burada bana iftira atıyorsun ... Şöyle açıklayayım öyleyse ;

Öncelikle konunun asıl amacı sohbete dayalı, ve son mesajlarda da mesajların konu ile alakasını kalmadığını görüyoruz ... Bütün mesajları silmek yerine konuyu gereksizlere almak daha mantıklı kaldı ki zaten gereksiz ... Bir günde, hatta 3-5 saatte 77 post kasılıyorsa ve artık üyeler de konuda " zaten gereksizlere alınır" gibi cümleler kullanıyorsa demekki bu "gıcıklık" değildir ...

Konu dışı sürekli takibimde olan bir bölüm, hepsinden öte didik didik ederim konuları... Son günlerde pek vakit ayıramıyordum haliyle cepten gördüğümü taşıyordum... Zaten sabah şikayet edip gereksizlere aldırdın bir konuyu, amacım gıcıklık olsaydı, yöneticiliğe şahsi meseleleri karıştırmak olsaydı bunu yapar mıydım, yapmazdım ... Ama yaptım .

Ayrıca konu karşılıklı laf dalaşına dönmezse sevinirim :)

Kolay gelsin
:oke:
Laff Dalasınaa Donusturmem Merak Etmee Ugrasmaya Vaktım Yok Acıklamaya Hıc Gerek Yoktu Sağol Amaa :D
o teLefon meseLesi yokmu sen kapatıyorsun arkasından annen uyanıyor sürekLi kalk hadi alrmın çaLdı kalk geç kalacaksın kalk diyorLar ya o zaman kendi kendimi boğasım geLiyor ama kaLkıp kendime geLince iyiki kaldırdın yoksa ben uyanamazdım diyorum (.
Aynen Öylee :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok garip gerçekten :D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Yaa Dimi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende yakın zamanda , askeriye de olan abuk zubuk şeyleri belirten konu açacağım :D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Açç Açç Güzel Keyifli Oluyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:hmmm

Üst Alt