Sidretül Münteha
Üye
Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D
Hafta İçi Nedense Geç Uykum Gelir
Hafta Sonu İse Erken Uykum Gelir Bu Ne Biçim Bozukluktur Yahuu
Bu Ara Bazı Yazı Yorumlarında Felan Fıstık Hep Şu İfadeyi Görüyorum " : DDDD " Bunun Anlamını Çözemedim Ben.. Gülüyodum, Çenem Çıktı Felan Mı
?
Hafta İçi Nedense Geç Uykum Gelir
Hafta Sonu İse Erken Uykum Gelir Bu Ne Biçim Bozukluktur Yahuu
Bu Ara Bazı Yazı Yorumlarında Felan Fıstık Hep Şu İfadeyi Görüyorum " : DDDD " Bunun Anlamını Çözemedim Ben.. Gülüyodum, Çenem Çıktı Felan Mı
?Mesela " Çok Uykum Var, Akşam Olsa da, Eve Gidip Uyusam " Aksam Olur, Uyumazsın Gece Olur 2 de Ancak Uyumaya Karar Verirsin Hep Aynı Hikaye Kesın Sizdede Bu Vardır
Genelde İş Yerinden Çıkıp Otobüsle Eve Giderken Artık Öyle Bi Yorgunluk Çöker Ki Üzerime Uyuyasım Gelir.. Tam Otobüste Kafanı Cama Yaslarsın ve Tam Uykuya Dalıcakken Otobüs Tümsekten Geçer O Hızla Kafanı Cama Çarparsın Yaa O An Herşey Biter Gıcıkkk Olurummm Yaaa
Ayrıca Otobüse Bindiğimizde Güneşin Hangi Tarafa Geleceğini Hesaplayıp Diğer Tarafa Oturanlar, Einstein'dan Daha Zekiyiz Bence
Hayatımm Hep Böyle Tuhaftır Yaaa Umm Mesela Sabah Telimin Alarmını Ertele Tuşuna Basmam İle Annemin Beni Uyandırmak İçin Seslenmesi Arasında Geçen Saniyelere Acaba Mutluluk Mu Denir ( O An Ağlamak İsteyesim Geliyor
)
)Bi Vatandaş Geçen Sevgilisini Telefonuna " Google " Diye Kaydetmiş.. Neymiş Efendim Aradığı Herşey Onda Varmış.. Sal*k Mısın Kızım Sen
?
?Birşeye Şaşırır ' Oh Mu God ' Birşeye Sevinir ' Oh Mu God Ama Deprem Olunca ' Allah'ım Sen Beni Koru ' Eee Noldu Where İs Your God ? 

Bunun Gibi Abuk Sabuk Durumlar, Olaylar, Enteresanlıklar Hepp Bendee Yaaa Şeytan Tüyümü Var Anlamadım Gitti..

Sanada Melek diyecem