Hayatımda ilk defa az önce yılan öldürdüm :s

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hayatımda ilk defa az önce yılan öldürdüm :s
Normalde yılanlar dan çok korkarım. Onlari görünce kanım donar. Ama az önce gördüğüm iki karış,parmak kalınlığında ki yılan i öldürdüm's

anlamadığım sey başı ezildi ama hala kuyruğunu oynatıyor meymenetsiz

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben köyde yaşıyorm yazları çok denk geliyor yılan öldürüyorum bazen bu sene yılana denk gelmedim daha :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben çok buldum ama öldürmedim günahtır.

foreverthe

foreverthe

Üye
İyi ezmemişsin demek ki :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olse de bi sure kipirdar

achambo

achambo

Üye
onlar zararsız yılan 2 karış ne ki

hikmet366

hikmet366

Üye
Köyde suan çalıştığım için karşıma çok çikiyor kör yilanlari öldürmüyorum ama kara yılan yanı zehirli yılanlari öldürürüm acımam yok

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Niye öldürdün yani ne zararı vardı sana ha?
Elbette hiç bir zararı yoktu o yılanı öldürdün çünkü başka canlılara zarar vermek hoşuna gidiyor canlıları öldürmek sana zevk veriyor pislik insan
:dry:

evime gelmiş vahşi bir hayvana süt verecek değilim değil mi ?? Ayrıca kurdugun cümleler e dikkat et !!!

- - - Eklendi - - -

Köyde suan çalıştığım için karşıma çok çikiyor kör yilanlari öldürmüyorum ama kara yılan yanı zehirli yılanlari öldürürüm acımam yok

bizim burada tam tersi. Kara yılanlar zehir siz olur. Ama toprak renginde ki ler zehirli olur.

- - - Eklendi - - -

onlar zararsız yılan 2 karış ne ki

atalarımız ne demiş ? Yılanın başını küçükken ezecek sin. Iki karış dediğin yılan bir ay sonra benim senin boyuna ulaşır. Ve bu ev halkı için bir tehdit unsurudur.

- - - Eklendi - - -

Ben çok buldum ama öldürmedim günahtır.

zarar vermesi dusunuluyorsa öldürülmesi caiz dir.

- - - Eklendi - - -

İyi ezmemişsin demek ki :ehe

kafa diye birsey kalmadı daha nasıl ezeym :)

- - - Eklendi - - -

olse de bi sure kipirdar

Evet öyleymiş

hikmet366

hikmet366

Üye
Zehirlı yılanlar üstüne üstüne gelir seni sokmaya çalışır ama kör yılan yanı sokmaz kaçmaya çalışır

- - - Eklendi - - -

Zehirlı yılanlar üstüne üstüne gelir seni sokmaya çalışır ama kör yılan yanı sokmaz kaçmaya çalışır

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Uzak bir yere atsaydin keske.

achambo

achambo

Üye
onlar büyümüyoki burda kaç kere gördüm küçük siyah yılanlar zararsız ve küçükler

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İlk defa öldürülen yılanın dişinden kölye yapıp üzerinde taşıyınca hiç bir yılanın seni sokmayacagını biliyormuyudun
bilmiyordun çünkü ben uydurdum

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
onlar büyümüyoki burda kaç kere gördüm küçük siyah yılanlar zararsız ve küçükler
benim dediğim alti beyaz üstü sari ( toprak rengine yakin bir renk ) bunlar zehirli olurlar hem hayvanlara yani eşek inek gibi hayvanlara tehlike hem de insanlara

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Salla hacı ya öldür gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Dede
marist

marist

Üye
Bende ağzında civcivle öldürdüm.

-efşan

-efşan

Üye
Keşke yapmasaydın Kardeşim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hiçbir canlıyı öldürmem yakalayıp başka bir yere götürürüm. İsterse bana zarar versin.

Üst Alt