heh işteŞaka??? Ev oğlanı olur mu???
yersen![]()

en iyisi çalısmaköyleyse

Şu an ki Türkiye şartlarında evet... En iyisi çalışıp meslek sahibi olmak... Düşün işte bir ekmek ustası aylık 2000 TL maaş alıyor haftada bir gün tatili var aylık sigorta , birde çalışma saatleri sana bağlı. Ister 5 saatte bitirirsn ister 12.. Sadece bir örnek verdim![]()

en iyisi çalısmaköyleyse
ekmek ustasından kastından fırındakilerse bizim k**ımızda piriler uçarken adam fırında çalışıyor hele o yaz sıcaklarında fırında ekmek ustası olmak kolay değil![]()
ama bir yanda diplomalı işsiz var diğer yanda bilezikli iş sahibi... Hangisini tercih edersin?Kolay demedim zaten arkadaşımama bir yanda diplomalı işsiz var diğer yanda bilezikli iş sahibi... Hangisini tercih edersin?
şöyle ki hedef okulu bitirip diploma almaksa o diploma hiçbir işe yaramaz kaldı ki o okul bir şekilde biter ve o diploma öyle yada böyle alınır bir şekilde hedef mesleği öğrenmek olmalı her iş dalındane var yani bende evde kaldımzengin kız taliplere açığım
![]()

ben evlenmek istemiyorum öyle evde kalanlar düşünsün zaten annemlerde bastırıyor bu konuda sizde üstüme gelmeyin lütfen![]()

katıl katıl katıl katıl 
-zuhal topal: isa beyi davet ediyoruz buyrun isa bey (şak şak şak şak)
-zuhal topal:hosgeldiniz efendim.
-zaza:hosbulduk efendim.
-zuhal topal:evet telefon yagmaya basladı size. bu ne hız böyle.
-zaza: tabi yakışıklılıma kim dayanabilir
-zuhal topal: evet kilitlendi şuan telefonlar![]()
gerisi malumkatıl katıl katıl katıl
![]()