Hayata Kıl oldum Ben! Ev Oğlanı Olmak var Be!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
yedim yedim :d:

Patrizio

Patrizio

Üye
Şaka??? Ev oğlanı olur mu???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en iyisi çalısmak :D öyleyse

Şu an ki Türkiye şartlarında evet... En iyisi çalışıp meslek sahibi olmak... Düşün işte bir ekmek ustası aylık 2000 TL maaş alıyor haftada bir gün tatili var aylık sigorta , birde çalışma saatleri sana bağlı. Ister 5 saatte bitirirsn ister 12.. Sadece bir örnek verdim :)

greenmile

greenmile

Üye
Şu an ki Türkiye şartlarında evet... En iyisi çalışıp meslek sahibi olmak... Düşün işte bir ekmek ustası aylık 2000 TL maaş alıyor haftada bir gün tatili var aylık sigorta , birde çalışma saatleri sana bağlı. Ister 5 saatte bitirirsn ister 12.. Sadece bir örnek verdim :)

ekmek ustasından kastından fırındakilerse bizim k**ımızda piriler uçarken adam fırında çalışıyor hele o yaz sıcaklarında fırında ekmek ustası olmak kolay değil :)

greenmile

greenmile

Üye
Kolay demedim zaten arkadaşım :) ama bir yanda diplomalı işsiz var diğer yanda bilezikli iş sahibi... Hangisini tercih edersin?

bende dedin demedim arkadaşım sadece zorluğu dile getirdim:D şöyle ki hedef okulu bitirip diploma almaksa o diploma hiçbir işe yaramaz kaldı ki o okul bir şekilde biter ve o diploma öyle yada böyle alınır bir şekilde hedef mesleği öğrenmek olmalı her iş dalında

maxirabit

maxirabit

Üye
Bekleyin beyaz atlı prensesinizi:D

● aLuvi ●

Üye
Asıl bu işin temelinde hayata alışamamak , hayata ayak uyduramamak var çevremizdekiler bize dünyanın pamuk şeker olduğunu gösteriyor sonradan karşımıza keskin kayalar çıkıyor .. :hmmm

Love Prince

Love Prince

Üye
ne var yani bende evde kaldım :d: zengin kız taliplere açığım :ehe

zaza

zaza

Üye
1-2 kere annemin zoruyla izlemiştim şu izdivaç programlarını baktım olmuyor dışarıya çıktım:ehe bir ara bir hatun geldi sırf onun için bir kaç dakka beklemiştim:d:

Burak

Üye
zaza seni çıkaralım izdivaç programına :D

bakarsın talip olur birileri :D

zaza

zaza

Üye
ben evlenmek istemiyorum öyle evde kalanlar düşünsün zaten annemlerde bastırıyor bu konuda sizde üstüme gelmeyin lütfen :)

Burak

Üye
ben evlenmek istemiyorum öyle evde kalanlar düşünsün zaten annemlerde bastırıyor bu konuda sizde üstüme gelmeyin lütfen :)

-zuhal topal: isa beyi davet ediyoruz buyrun isa bey (şak şak şak şak)
-zuhal topal:hosgeldiniz efendim.
-zaza:hosbulduk efendim.
-zuhal topal:evet telefon yagmaya basladı size. bu ne hız böyle.
-zaza: tabi yakışıklılıma kim dayanabilir :cool
-zuhal topal: evet kilitlendi şuan telefonlar :D

gerisi malum:ehe katıl katıl katıl katıl :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
-zuhal topal: isa beyi davet ediyoruz buyrun isa bey (şak şak şak şak)
-zuhal topal:hosgeldiniz efendim.
-zaza:hosbulduk efendim.
-zuhal topal:evet telefon yagmaya basladı size. bu ne hız böyle.
-zaza: tabi yakışıklılıma kim dayanabilir :cool
-zuhal topal: evet kilitlendi şuan telefonlar :D

gerisi malum:ehe katıl katıl katıl katıl :ehe

:ehe:ehe

zaza

zaza

Üye
zuhal topal evlensin o zaman:ehe

Burak

Üye
o evli zaten boşver sen onu hadi katıl katıl katıl :D
geliriz bizde destek olmaya :D

zaza

zaza

Üye
işine bak işim gücüm yok oraya katılıcam giderim görücü usulu evlenirim daha iyi rezil olmak var:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt