Catty
Emekli Yönetici
Hayata Kıl oldum Ben! Ev Oğlanı Olmak var Be!!
Anneden doğ. Emeklemeye başla , konuşmaya başla , herkes bir yalan söylesin sana , dünyada en çabuk tanıştığın kötü yalanı herkes sana söylesin! Sonra az daha büyü okula başla , ağla ... Salya sümük ... Arkadaşlarınla kavga et . Boğuş.. Sonra birini seç kendine hep onla güç birliği kur. Çalış çalış çalış Liseye girmek için hayattaki ilk "hayat" sınavına gir sonra bir liseye yerleş. Bu arada ilkokulda kendine seçtiğin arkadaşı da salla bir kenara.. Sonra liseye alışma günleri. Hep zayıf alırsın baban sorar ne bunlar! "baba daha alışamadım liseye" 4.sene biter aynı bahane "baba liseye alışamadım" 2 , 3 , 4 derken lisede bitmiştir ... Aaaa bak bir sürpriz .. Iki yol çıktı ya hayata atılmak yada okumaya çalışmak! Seçtim okumayı ! Üniversite sınavına girdim kazanamadım tekrar girdim kazandım ! Geldim üniversiteye... Her akşam bir eğlence , parti , disco. Her akşam bir heyecan.. Derken sınavlar gelir , o gece sabaha kadar çalış babam çalış... Babam bir burda aklıma geliyor birde bankaya hesabıma yatırdığı parayı almaya gidince! üniversitede 2 , 3 , 4 derken bitiyor... Benim diplomam var bak bak bak
işin nerde peki vak vak vak ! Daha sınavlar çok!! Kpss var gir bir boyunun ölçüsüne bakayım.. Girdim , boyum çok uzunmuş.bu yüzden Amca oğullarını aldılar... Tamam 2 sene sonra tekrar kpss ye girerim. Yok abi girdim yine dayıoğlu alındı. Ben hayata atılmak istiyorum... Ama baba yaşım 28 oldu ne iş yaparım ben. Oğlum otur evinde sen namuslu bir ev oğlanı ol.. Gelen talibini zengin seçeriz...!
Teşekkürler
işin nerde peki vak vak vak ! Daha sınavlar çok!! Kpss var gir bir boyunun ölçüsüne bakayım.. Girdim , boyum çok uzunmuş.bu yüzden Amca oğullarını aldılar... Tamam 2 sene sonra tekrar kpss ye girerim. Yok abi girdim yine dayıoğlu alındı. Ben hayata atılmak istiyorum... Ama baba yaşım 28 oldu ne iş yaparım ben. Oğlum otur evinde sen namuslu bir ev oğlanı ol.. Gelen talibini zengin seçeriz...! Teşekkürler

herkes ayağına beklerse ohoo...