Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayalinizdeki Telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Master_Evil
Üye
daha çıkmadı mı bu telefon yaw
xkadir61
Üye
3250 offf bi alabilsem
arslan_arcelik
Üye
N95 Benim için yeter...
6680
Üye
arkadaslar benım hayalımdekı telefon:
cepte tasınmayacak kolumaza takılacak ve cok ınce olacak esnek olacak +70 -50 sıcaklıgına dayacak.
6 inc ekran 8 mılyar renk olacak.
10 mp yeter isletım sıstemı su an ıcın vısta prof. ılerısı ıcın yukleme kolaylıgı olacak. mını usb slotu sabıt olmalı.
dokunmatık ekran sensor ve algılayıcıları olmalı. nereye gıdersen gıt uydu baglı olmalı.ıntenete uydudan baglanacak. kısısel bılgılerı tam olmalı kımlık yerıne gecebılmelı nabız tansıyon seker olcumlerı yapmalı dna sıfrelerını bılmelı her hangıbı bır hastalıkta senı uyarmalı senın onayını alarak saglık kuruluslarına haber vermelı sen onay vermıyorsan örnek.30 sn otomatık yapmalı
2 terabyte ram 250 terabyte hafıza .
tabıkı goruntulu konusma dısında konusma olmamalı. bu alet herkeste olmalı dagın basındada olsan dunyanın dıyer tarfında bırıyle konusacak durmda olmalı.
ve arac kontrolu olacak ve sen tek bı dokunusla aracın sana gelmelı.
evet arkadaslar cok zor olacak bır cıhaz ıstedım bende farkındayım.
ama bundan 250-300 yıl sonra olabılecek bırsey .
belkıde bunları o zaman bır gozluk bıle yapabılır eger dunyanın sonu gelmesse olabılecek seyler buyuk ıhtımal 500 yıl ıcınde ınsanlık baska bır gezegen hatta galaksıde olabılır.
osman özer
Üye
Hayalimdeki telefon, 10mp fotoğraf, 2mp stereo video çeken. 5* optik, 20*digital zoomu olan. 3 inç ekranı olan, şarjı 10 gün dayanan, 16 gb hafızası olan bir telefon.
CanceR
Üye
n99i ın üstüne ekliyom
hafızası 10gb olcak eklenebilri hafıza tv görüntüsü daha iyi olcak 3 kartı kulanıcam 8 mp kamare ön kamereda aynı
çift hoparlör
KAFKAS KARTALI
Üye
Bana N Gage Yeter
gsmelih
Üye
100gb hafıza kartı 50mp kamera tel hafızası 100mb olan ve sybian java gibi teknolojisi bulunan telefon
kazanlar
Üye
bu başlık büyük hayal kırıklığı.. sayı sayma yarışması gibi olmuş. bende 10 yüz bin milyon tirilyar terahertz tera byte herbişeyden koysunlar o olsun diorum..
--------------- Ekleme ---------------
he bide kendimce orcinal bişey ekliim: usb fişi entegre olsun. böyle sony nin bi tane var. ama benim dediğim içinden çıksın.
CoYoTe®
Üye
Benimkinin Üstüne Telefon Yok...Bakınız Sayfa 6 To Aşağılar..(En Güzel Telefonu Ben Anlatmışım)