Hayalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Hayalim
Sizlere Saçma Gelebilir Ama 16 Yaşındayım Ve İlerde Kendi Otobüs Şirketimi Kurmak İstiyorum Bununla İlgili Biraz Araştırma Yaptığımda Otobüs Fiyatlarını Görünce Tamam Dedim Boşuna Hayal Etmenin Anlamı Yok Sonra Düşündüm Ve Daha Ucuz Otobüslerde Karar Verdim Ve Onlar Üzerinde Araştırma Yaptım Mitsubishi Temsa Prensesler İlgimi Çekti Ortalama 20 ile 30 bin arasında Fiyatları Değişen Araçlar Ve Düşündüm Banka Kredisiyle Yapabilirmiyim Diye Sizce Hayallerimi Gerçekleştirmeye Çalışayımmı Yoksa Hiç Boşuna Uğraşmamı Diyorsunuz ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
eğer ki gerçekten içinde varsa hayalinden asla vazgeçme :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biraz Les Brown ya da Zig Ziglar dinlemeni tavsiye ederim.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
içimde olmazmı okadar çok isterdimki ufak bi otobüs şirketim olsun günden güne geliştireyim :D

o zaman yapmam gereken en önemli şey Seni bu yolda ilerlerken olumsuz şeyler söyleyenlere karşı sağır olarak yoluna son hız devam etmen...

Mert

Mert

Üye
Adını bildiklerimizden bilmediklerimize kadar bir sürü firma var. İnsanlar pahalı da olsa yine bilinen firmalardan biletini alıyor. Gerçekleşmesi çok zor bir hayal. Neden olmasın? :D Başarılar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne mutlu sana ki böyle güzel hedeflerin var,hedefi olan insan mutlaka başarılı olur.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bence 18ini 20ini bitirene kadar daha çok karar değiştirirsin.Daha somut işlere yönelirsin.Bir bakacaksın ki bu düşünce sana çocukça hayalden başka bir anlam taşımayacak :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Küçükken doktor, mühendis olacağım diyip başka işlere merak salan ya da yanlışlıkla başka meslek seçenler gibi bence sen de değiştirirsin fikrini :D
Ama hayaller güzeldir ve gerçekten istiyorsan başarılı olacağına eminim.

jackalmami

jackalmami

Üye
benim neden hiç böyle hayallerim olmadı somuru:
hayallerim oldu olmadı desem yalan söylemiş olurum ama; keşke benim de kendi işim olsa elin ağız kokusundan kurtulabilsem.
Sadece bu kadarla kalıyor. şu veya bu işi kesinlikle ilerde yapacam, yapmak için bütün imkanlarımı seferber edecem diye hiç düşünmedim. Hep hayatı akışına bırakıyorum:s
önümde 15 aylık koskoca bir askerlik var. Gelecekle ilgili plan yapmıyorum ve askerden sonra nabza göre şerbet vermeyi düşünüyorum. Hayal, her insanın olmazsa olmazıdır ama insan bir yerden sonra boş koymaya başlıyor. Yaptığımın iyi bir şey olmadığını kendimde biliyorum ama beni bu yola iten bir sürü sebebe boyun eğmiş durumdayım.:s

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Zamanla kararların değişir.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
o zaman yapmam gereken en önemli şey Seni bu yolda ilerlerken olumsuz şeyler söyleyenlere karşı sağır olarak yoluna son hız devam etmen...
aynen dediğini yapmaya çalışacağım ama olumsuz düşünen çok sayıda insan var :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Adını bildiklerimizden bilmediklerimize kadar bir sürü firma var. İnsanlar pahalı da olsa yine bilinen firmalardan biletini alıyor. Gerçekleşmesi çok zor bir hayal. Neden olmasın? :D Başarılar.
farkındayım ama umutluyum :D

- - - Eklendi - - -

Ne mutlu sana ki böyle güzel hedeflerin var,hedefi olan insan mutlaka başarılı olur.
çok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Bence 18ini 20ini bitirene kadar daha çok karar değiştirirsin.Daha somut işlere yönelirsin.Bir bakacaksın ki bu düşünce sana çocukça hayalden başka bir anlam taşımayacak :)
yok bu kararlılıkla başarmak istediğim birşey değişeceğini sanmıyorum çünkü çocuksu düşüncelerden arındığıma inanıyorum ve gerçek hedefimin bu olduğunu düşünüyorum tabiki okulumuda okuyacağım yanında :)

- - - Eklendi - - -

Küçükken doktor, mühendis olacağım diyip başka işlere merak salan ya da yanlışlıkla başka meslek seçenler gibi bence sen de değiştirirsin fikrini :D
Ama hayaller güzeldir ve gerçekten istiyorsan başarılı olacağına eminim.
başarılı olucam inşallah inanıyorum teşekkürler fikrin için :)

- - - Eklendi - - -

benim neden hiç böyle hayallerim olmadı somuru:
hayallerim oldu olmadı desem yalan söylemiş olurum ama; keşke benim de kendi işim olsa elin ağız kokusundan kurtulabilsem.
Sadece bu kadarla kalıyor. şu veya bu işi kesinlikle ilerde yapacam, yapmak için bütün imkanlarımı seferber edecem diye hiç düşünmedim. Hep hayatı akışına bırakıyorum:s
önümde 15 aylık koskoca bir askerlik var. Gelecekle ilgili plan yapmıyorum ve askerden sonra nabza göre şerbet vermeyi düşünüyorum. Hayal, her insanın olmazsa olmazıdır ama insan bir yerden sonra boş koymaya başlıyor. Yaptığımın iyi bir şey olmadığını kendimde biliyorum ama beni bu yola iten bir sürü sebebe boyun eğmiş durumdayım.:s

:(((

- - - Eklendi - - -

Zamanla kararların değişir.
inşallah kararlıyım bi engelle karşılaşmadığım sürece

- - - Eklendi - - -

Bu yaşta otobüs filosu hayal eden,büyüyünce de uçak filosu hayal eder dimi:)
o küçüklük hayalimdi büyüdükçe imkansız olduğunu farkettim bir uçak bile alamam ama 3 - 5 otobüs alabilirim banka kredisiylede olsa :)

bill_

bill_

Üye
3-5 otobüsle otobüs firması kuramazsın :P otobüs firması olablmen için filonda en az 10 otobüs olmalı :) ama hayalinden asla vaz gecme bence bu kararlılıkla yaparsn sen bu işi :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bilet fiyatlarını düşük tutarak müşteri kapabilirsin ama bu mümkün değil diğer otobüscüler :nono:

famemonster16

famemonster16

Üye
Hayallerinin peşinden koş. Nokia Türkiye de benim hayalimdi kabul etmediler ama telefon verdiler, mutluyum.
Hayallerini takip et ve amacına ulaşmaya çalış.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
3-5 otobüsle otobüs firması kuramazsın :P otobüs firması olablmen için filonda en az 10 otobüs olmalı :) ama hayalinden asla vaz gecme bence bu kararlılıkla yaparsn sen bu işi :D
inşallah :D

- - - Eklendi - - -

Hayallerinin peşinden koş. Nokia Türkiye de benim hayalimdi kabul etmediler ama telefon verdiler, mutluyum.
Hayallerini takip et ve amacına ulaşmaya çalış.
teşekkürler inşallah başarılı olucam :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayaller güzeldir fakat girmeyi planladığın sektör çok sakat.Ablam üniversite okurken otobüs firmalarının sahipleri rakip firmaların adamlarını tarattırıyordu.Bir çok firma mafya heleki yerel firmalar.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Metro'nun yaptığı gibi neredeyse bütün otobüsleri kiralayarak işletebilirsin.Tabi yinede kendine ait otobüslerin olmak zorunda.Metronun otobüslerinin neredeyse hepsi kiralama şeysidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt