Çoğu kişiye saat uymadığından iptal olmuştur
FlaxLy Üye Konu Sahibi Haxball Turnuvası Düzenledim ! [ Gelin hadi ? ] Çoğu kişiye saat uymadığından iptal olmuştur
FlaxLy Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: bende varım mavilere Genişletmek için tıkla ... Tamma hocam eklerim maviye.. 2 kişi takım arkadaşı daha bul - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: bende varım mavilere Genişletmek için tıkla ... Takım kaptanı olurmusun hocam ? Ve takıma lakap söylermisin ? - - - Eklendi - - - Konu GünceL... Cesaretiniz yok mu yoksa hadi maviye 2 kişi lazım
GuitaristBoy' Alıntı: bende varım mavilere Genişletmek için tıkla ... Tamma hocam eklerim maviye.. 2 kişi takım arkadaşı daha bul - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: bende varım mavilere Genişletmek için tıkla ... Takım kaptanı olurmusun hocam ? Ve takıma lakap söylermisin ? - - - Eklendi - - - Konu GünceL... Cesaretiniz yok mu yoksa hadi maviye 2 kişi lazım
FlaxLy Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: pişman olucaksın çağırdığıma Genişletmek için tıkla ... Takım lakabı böyle 1 tane
GuitaristBoy' Alıntı: pişman olucaksın çağırdığıma Genişletmek için tıkla ... Takım lakabı böyle 1 tane
ogzhnoTr Üye kendi kendine gelin güvey olmuş şaka şaka gelirim. ama kaleci olurum o yüzden beni kaleciliğe alıştır fazla acemiyim
kendi kendine gelin güvey olmuş şaka şaka gelirim. ama kaleci olurum o yüzden beni kaleciliğe alıştır fazla acemiyim
FlaxLy Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: kendi kendine gelin güvey olmuş şaka şaka gelirim. ama kaleci olurum o yüzden beni kaleciliğe alıştır fazla acemiyim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Şifre maxi - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: dreamagic sölesin o pro Genişletmek için tıkla ... Ben hardpro Gelsin buraya çağır
ogzhnoTr' Alıntı: kendi kendine gelin güvey olmuş şaka şaka gelirim. ama kaleci olurum o yüzden beni kaleciliğe alıştır fazla acemiyim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Şifre maxi - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: dreamagic sölesin o pro Genişletmek için tıkla ... Ben hardpro Gelsin buraya çağır
ogzhnoTr Üye yok ama kurarız - - - Eklendi - - - http://www.haxball.com/?roomid=197d54b179ceae14f6934562b54213e758a4056c398a78abc88e751c9a646b2c&pass=1 şifre maxi
yok ama kurarız - - - Eklendi - - - http://www.haxball.com/?roomid=197d54b179ceae14f6934562b54213e758a4056c398a78abc88e751c9a646b2c&pass=1 şifre maxi
ecel54 Üye ogzhnoTr' Alıntı: yok ama kurarız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şifre maxi Genişletmek için tıkla ... geliyorum
ogzhnoTr' Alıntı: yok ama kurarız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şifre maxi Genişletmek için tıkla ... geliyorum
ogzhnoTr Üye Saat 23:30 uygun olmaz bana arkadaşımın doğumgünü var. Sonrada dışarda gezicez. 00:30 veya 01:00 olur mu ?
Saat 23:30 uygun olmaz bana arkadaşımın doğumgünü var. Sonrada dışarda gezicez. 00:30 veya 01:00 olur mu ?
ecel54 Üye ogzhnoTr' Alıntı: Saat 23:30 uygun olmaz bana arkadaşımın doğumgünü var. Sonrada dışarda gezicez. 00:30 veya 01:00 olur mu ? Genişletmek için tıkla ... benim için farketmez 05:00 dec olur ama sahur ve iftara denk gelmesin
ogzhnoTr' Alıntı: Saat 23:30 uygun olmaz bana arkadaşımın doğumgünü var. Sonrada dışarda gezicez. 00:30 veya 01:00 olur mu ? Genişletmek için tıkla ... benim için farketmez 05:00 dec olur ama sahur ve iftara denk gelmesin