Haxball oyunumuzun sonucu 3vs1...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu oyunun püf noktaları var mı?
Hangi tuşlarla oynuyorsunuz mesela
ben oklar ve space le oynadım ama bazıları mouse la oynuyormuş gibime geldi...
nickimde çıkmıyor sadece numara var

Mobilator

Emekli Yönetici
abiler size dedim lag var bende buda kanıtı:

böyle bir internet kafedeydim düşünün artık

bu arada oyunda bi kelime ettim sanki küfür etmişim gibi herkes höst bbbş felan dedi o durumda ilk başta biraz suçluluk hissettim ama ne vardıki sanki o kelimede
bilmeyenker, inanın ayıp değildi

- - - Eklendi - - -

pinge dikkat çekerim 620

- - - Eklendi - - -

buna rağmen yinede gurur golümü attım, sonrada alnımın akıyla çıktım oyundan

- - - Eklendi - - -

sormayın neden explorerdan girdin diye, chromeda'da sonuç aynıydı kusura bakmayın uzattım biraz ama sustum artık

Konu Sahibi
Harbiden helal olsun Uğur attın golünü çıktın

man20

Üye
ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

Bazı odalarda oluyor o başka odaları denersen girer biz oynuyoruz akşamları burdakilerle sende gel

Mobilator

Emekli Yönetici

oyun kapanalı çok oldu ondan. geç kaldın

Aynısını bana da diyor deli oldum resmen Çaresini bulursam ben sana bulursan da sen bana ver

buldum galiba. oda hemen dolduğu için bu uyarıyı verio hızlı olucaksın odaya girebilmek için.

- - - Eklendi - - -

hangi odada oynuosunuz?

yok yahu oda kapandıgından dır
al gir odaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...