Haxball oyunumuzun sonucu 3vs1...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mahir demin ki hazırlık olan 3 maçımızında serisinin kaç kaç olduğunu söylersen daha iyi olur

Mahir demin ki hazırlık olan 3 maçımızında serisinin kaç kaç olduğunu söylersen daha iyi olur

2-1 Arkadaşı zorla maç yaptırdık gözlerimden uyku akıyor dedi yarın görüşeceğiz tarık bey 5-0 lık seri yapacağım senin için bu gece 2-1 oldu diye çok kibirlendin

Konu Sahibi

2-1 Arkadaşı zorla maç yaptırdık gözlerimden uyku akıyor dedi yarın görüşeceğiz tarık bey 5-0 lık seri yapacağım senin için bu gece 2-1 oldu diye çok kibirlendin
Kibirlenmek yok canım daha neler. Sadece büyük konuşmadım diyelim 3 günlük oyuncuyum ve hiç oyunda başkalarıyla oynamadım sadece maxi üyeleriyle oynadım ve hepsinde Fatih vardı ona sorabilirsin Yine büyük konuşuyorsun yarın içinde neyse

bende 1 2 hafta oldu başlayalı Büyük konuşuyorum çünkü az rekabet olsun ortalık kızışsın yoksa maksat eğlence kardeşim

Konu Sahibi

bende 1 2 hafta oldu başlayalı Büyük konuşuyorum çünkü az rekabet olsun ortalık kızışsın yoksa maksat eğlence kardeşim
Tabi ki haklısın yarın herhalde 10 kişi izler bizim maçı baksana gececiler çalkalanıyor

ya bugun bıraz oynadımda mıllet acayıp oynuyor sankı oklarla değilde başka bişeyle yönetiyorlar gibi me geldi

ben beceremiyorum şu illeti.Ama streteji ve FPS oyunlarda üstüme tanımam -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...