HaxBall - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
HaxBall - Ana Konu
HaxBall linklerinizi, ekran görüntülerinizi bu konuya forumda kirlilik olmasın diye koyabilirsiniz.

jackalmami

jackalmami

Üye
:ehe haxball-baba konu çıkartırlarsa hiç şaşırma :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Haxball kuruyorum gelen var mı?

jackalmami

jackalmami

Üye
aklıma şöyle bi fikir geldi; haxball cıların çoğu gereksizlerde takılıyor. insanlar da bu yüzden oraya konu açma mecburiyetinde kalıyor. çünkü; oyun ve sohbet cafeye açıldığında katılım olmuyor. O yüzden de buraya açıldığında link vermeden gereksizlerde açıldığına dair haber verilsin şimdilik. örneğin; gereksiz bölümünde konu açarak beyler ben haxball ana konu da haxball oyun odası kurdum. Gelmek isteyen tıklasın deyip haxball ana konunun linki verilsin. Yani amacımız şimdilik milletin ayağını alıştırmak. Millet bakacak herkes burada paylaşııyor sonra kendileri de gelecek.
Ya da hiç uğraşmadan gereksizlere açılsın ana konumuz. O zaman daha kolay olur diye tahmin ediyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
olur, şimdi oynayacak var mı :ehe

- - - Eklendi - - -

http://www.haxball.com/?roomid=db834f7b188bb53cd3c99659dcf91009e305019fa5e8e7a80f4ca4bdad40ee8e&pass=1 şifre maxi

random1

random1

Üye
benim işyerinde bir halt var. kimsenin odasına giremiyorum ama kendim kuruyorum. nasıl oluyor annamadım :blink:

şifre: maxi

ecel54

ecel54

Üye
benim işyerinde bir halt var. kimsenin odasına giremiyorum ama kendim kuruyorum. nasıl oluyor annamadım :blink:

girmiyor

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Evet girmiyor

otostopçu

otostopçu

Üye
bence haxball diye bölüm açalım daha kapısından girilmemiş onca boş bölüm var birini haxball diye çevirebilirler yada oyun bölümüne bi kategori eklenebilir

jackalmami

jackalmami

Üye
denenebilir en azından :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
var mı oynayan?:hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok mu :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
herkes gellebilir şifre maxi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Geliyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
:ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Hort

jackalmami

jackalmami

Üye
daha 1 hafta olmamış :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt