MaxipmaN
Üye
-
Konu Sahibi
-
çarşamba bir rüzgar vardı, hapşurmaktan yoruldum 3gündürGeçen Pencereden Geldi Hiç Sorma Balkondan Bekliyodum Ama Ters Köşeye Yatirdı
çarşamba bir rüzgar vardı, hapşurmaktan yoruldum 3gündür
Olsada İçşekYa bi git portakal suyu sık
fotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?
Gana gana iç
Fotoyu niye sileyim yahu? Hayrat o hayrat.fotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?
gösterip geri çekersin sandımFotoyu niye sileyim yahu? Hayrat o hayrat.
Göster ama içtirmegösterip geri çekersin sandım
Göster ama içtirme
Nasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcazfotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?
Espri olmaması daha hayırlıymışNasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcaz
Nasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcaz
Oo doldur gelsin@Cezzbedici3 portakal suyu vereyim mi ağam?
Oo doldur gelsin
Aynen Öyle
Espri olmaması daha hayırlıymış
Yeri gelmişken buradan bütün kahramankazan halkına selamlar, saygılar...
Oo doldur gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?