najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunu gördümde sadece widget diye denememiştimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Deneyebilirsin kardeşim
sanırım bunda canlı duvar kağıdı var. ben go weather gibi deyince ordan karıştırdın sanırımKilit ekranında göstereni değiş sanırım onada bakayım
bu guzel degil bende denedim bunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu şimdi yükledim dene istersen kilit ekranlıgayet güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şuan yüklü zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende o şekilde arıyorum zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca arama kıstaslarına sende bakabilirsin arama kriterine Animated weather locker yazdığında çok seçenek çıkıyor
Rica ederim ne zahmeti
walla istanbul yaptım ama bişi yok halaBölgeni değiştirip denermisin
ben senin launcher ını kullanıyom biliyonBen biraz daha araştırayım ama tavsiyem launcher denemenonlarda daha sık destek verir diye umuyorum.
Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor.ben senin launcher ını kullanıyom biliyonbaşka da kullanmam 10 numara launcher yapmışsın da anlamadığım launcher neye destek veriyo kilit ekranıyla ne bağlantısı varki launcher ların.
hmm anladım boşver istersen oda olmayıversin napalım. ben vardı diye hatırlıyodum ondan yoksa bu kadar uğraşmaya gerek yok. aslında bişey buldum demek istediğim aynen bu. ama bunun ne olduğunu anlamadım mtz dosyası.Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor.istediğin animasyonu yerleştirebiliyorsun.
tamam kardeşim ilgin için teşekkürler. ben bayadır arıyom bişey bulamadımmtz mui romlara özel kardeşimolurmu bakınırız varsa ekleriz
o yöntemi bende buldum benzeri mantık aynı prolar farklıDostum animasyon kilit ekrani icin bir yol buldum
Once locker pro yukle sonra weather screen premium yukle ikisinide calistir tamamdir
@najanaja
Canlı Duvar Kağıdı - Weather Screen 3.3.0 apk - MaxiCep
LockerPro Lockscreen v4.5 - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?