Hattını Vodafone'a taşıyanlara 1000 DK Her Yöne Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Hattını Vodafone'a taşıyanlara 1000 DK Her Yöne Bedava

Faturalı Her Yöne Bedava 1000 Dakika


Şimdi numaranızı Vodafone Faturalı Hat'a taşımanın tam zamanı.

Numarasını diğer bir operatörden Vodafone Faturalı Hat'a taşıyanlar "Her Yöne Bedava 1000 Dakika" kampanyasıyla her yönü arayabilecekleri toplam 1000 dakika kazanıyor!

Hediye dakikalarınız 4 ay boyunca 250'şer dakikadan hesabınıza geçsin, 4 ayda 1000 dakika sizin olsun!

"Faturalı Her Yöne Bedava 1000 Dakika" kampanyasından yararlanmak için 3 Nisan-25 Mayıs 2009 tarihleri arasında, sırayla, numaranızı Vodafone Faturalı Hat'a taşımanız, bireysel veya kurumsal
Yeni Cep Limitsiz Faturalı veya Cep Konuş tarifelerinden birini tercih etmeniz ve hattınız aktif olduktan sonra 'lar, veya kanalıyla bu kampanya seçeneğini talep etmeniz gerekiyor.


Eğer, numaranızı değiştirmeden Vodafone'a geçmek istiyorsanız,
Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın 'a uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Esaslar
S.S.S.



  • Numarasını diğer operatörlerden taşıyarak, Vodafone'a gelen aboneler yeni Bireysel veya Kurumsal Yeni Cep Limitsiz tarifesi veya Cep Konuş tarifesini seçmeleri durumunda Faturalı Her Yöne 1000 Dakika Kampanyası'ndan yararlanabilir.
  • Abonelerin hediye dakikaları kazanabilmeleri için Vodafone'a numara taşıma işlemlerini başarıyla tamamlandıktan ve ilgili tarifeleri seçtikten sonra hizmet noktasına kampanyaya katılma talebini iletmeleri gerekmektedir.
  • Yukarıda belirtilen şartları sağlayarak, kampanyaya dahil olan Vodafone aboneleri ilave bir ücret ödemeden mevcut paket haklarının üzerine Vodafone, Turkcell, Avea ve sabit hatlı telefon numaralarını ararken kullanabilecekleri bedava 1000 dakika kazanacaklardır.
  • 1000 dakika abonelerin hesabına kampanyaya katılımlarının gerçekleştiği andan itibaren 30 gün için 250 dakika ve izleyen 3 ay boyunca ayda 250 dakika şeklinde toplam 4 ayda (120 gün) yüklenecektir
  • 30 gün içinde kullanılmayan dakikalar abone hesabından silinir.
  • Hediye dakikaları kazanabilmek için abonenin numarasını diğer operatörlerden taşıyarak yeni Vodafone'a dahil olmuş olması ve bireysel veya kurumsal Yeni Cep Limitsiz tarifelerinden ( Cep Limitsiz Vodafone'lular, Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar, Cep Limitsiz Herkesle, Kurumsal Cep Limitsiz Vodafone'lular, Kurumsal Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar, Kurumsal Cep Limitsiz Herkesle) herhangi birini veya Cep Konuş 150, Cep Konuş 350 veya Cep Konuş 750 tarifelerinden birini seçmesi gerekmektedir.
  • Numarasını diğer operatörlerden taşıyarak Vodafone'a yeni dahil olmuş aboneler, izleyen dönem içerisinde paket değişikliği veya paket iptali veya şebeke içi,dışı yapmaları geçiş yapmaları durumlarında bu kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir.
  • Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
  • 250 dakikanın kullanım önceliği bulunmaktadır.
  • Bir GSM numarası kampanyadan sadece bir kere yararlanabilecektir.
  • Başka kampanya ile birleştirilemez
  • Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli bir hata geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
  • Kampanya 03.04.2009 - 25.05.2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Sıkça sorulan sorulara ulaşmak için lütfen
 


Üst Alt