Hattımı taşıycam ama kararsız kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Hattımı taşıycam ama kararsız kaldım
Arkadaşlar 9 senedir turkcell liyim fiyatların yükselmesi paket içeriğinin azalması sebebiyle hattımı taşımak istiyorum ama kararsız kaldım
Diğer operatörlerden izlenimlerim şunlar
▶avea ya baktığımda fiyatlar düşük paketler dolu dolu fakat kırsalda olduğum için çekiş gücü zayıf
▶vodafone la turkcell arasındaki fark üç aşağı beş yukarı fiyatları aynı ve paket içerikleri daha dolu ve çekiş gücü gayet iyi
Şu an vodafone daha yakın duruyor ama emin değilim

Mevcut turkcell tarifem 500 dk ( 250/250) 21tl , taahhütten ayrı olarak 4gb net kullanıyorum o da 20 tl

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Uygun tarife varsa vodafone tavsiye edebilirim, avea istanbulda bile çile demek :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
türkcell de 25 tl ye 1000 sms 2 gb internet 500 dk var yeni çıktı bi ona bakabilirsin. Kırsal yerdesin avea çekimde sorun yapabilir bazen vodafone daha iyi gelebilir sana

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
ben avealıyım kardeş ama para sorunun yoksa bence turkcellden şaşma.

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone da biraz daha uygun fiyatlar ama ucuz değil ama bir artısı var oda kontörlüye kampanyaları var net şunlar şunlar var diyemem net bi araştırma yapamadım

beker3761

beker3761

Üye
Bütün operatörleri kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.
1. Turkcell pahalı ama hem internet hem ses konusunda kaliteli, sinyal problemi yok,şarj konusunda iyi.
2. Vodafone turkcelle yakın fiyatları var interneti iyi ses konusunda turkcellden bir tık geride, sinyal problemi yok,şarjı sömürüyor.
3. Avea fiyatı en uygun operatör,interneti diğerlerinden yavaş,ses konusunda vodafone ile aynı,sinyal problemi büyükşehirlerde bile var,şarj konusunda iyi.
Ben paraya kıyıp tercihimi turkcellden yana kullandım. 500 dk 1000 sms 3 gb internet 39 tlye kullanıyorum. Turkcell şarj konusunda avantaj sağlıyor,interneti hızlı, ses kalitesi güzel bu yüzden tercih ettim.Fiyatının hakkını veriyor. Ama bütçem kısıtlı derseniz Vodafone faturasız tarifeleri gayet uygun gözüküyor...

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şu vodafonedaki red59 a kafam takılıp duruyo paket tam benlik ama fiyat yüksek

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Sakım diyim sakın Turkcellsen Turkcellde kal. Vf ye geçersen kaliteden mahrum kalırsın :) Görüşüm

key43

key43

Üye
Vodafone derim fakat avea'da fena değil. Çektiği yerden iyi çekiyor yani :D

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
2 ay önce paket aşımı yaptım adamlar aradı 1000 1000 4gb 60 dediler sonra bi daha sorayım dedim 69 dediler turkcell kaliteli ama fiyatlar yüksek ve dahada yükselicek gibi gözüküyo

Üst Alt