Hattım Mesaj Atmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

sarıoklar

Üye
hattınızda kontör var mı?

messevim

messevim

Üye
............

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
yeni tarıfe başladı 1hftalık 100 sms olayı var gunluk ondan yapmiş olabilirmisin

kreator88

Üye
_GENEL AYARLAR
Gönderilmiş mesajları kaydet:
EVET
Yazı tipi boyutu:Normal Yazı Tipi
Grafik Suratlar:Kullanıcıya bağlı

2_METIN MESAJLARI
İletim Raporları:EVET
Mesaj merkez (+905429800033) (bazı modellerde mesaj merkezleri ve kullanılan mesaj merkezi diye 2 bölüm var önce mesaj merkezlerine girerek yeni oluşturulur sonra kullanılan mesaj merkezinde bu oluşturulan yeni merkez seçilir.İsmine Vodafone diyebiliriz.)
Mesaj tipi :yazı veya metin
Paket veri kullan:Hayır
Karakter desteği:indirgenmiş (birleşik mesajları görebilmek için,download in progress almaması için)
Aynı merkezle yanıt:Hayır
Mesaj geçerlilik süresi:Maksimum
Mesaj Gönderim Tercihi: GSM

3_MULTIMEDYA AYARLARI
Seçili olacak VODAFONE MMS

4_E-POSTA AYARLARI
Bağlantı Vodafone internet yada gprs diğer kalan ayarlar e-posta sunucusundan alınır.İnternete girerek bakmalı.

Not: Sabit arama özelliğinin kapalı olması gerekiyor.Eğer açık ise PIN 2 kodu girilerek kapatılabilir.

SMS gönderiminde yaşanan problemlerin çözümü için aşağıdaki dosyada cihaz ve ayar bilgileri yer almaktadır EGER ILETIM GELMIYORSA MESAJ ALAMIYORSANIZ ++002+ VE ARAMA TUSUNA BASMANIZ YETERLI

arifkarakurt

Üye
ilk önce bakiyede kontür/tl olması lazım en düşük 40veya 50 kuruş mesaj ayarlarından mesaj servis numaraısına Mesaj merkez (+905429800033) parantez içindeki noyu yazıyorsunuz eger varsa silip tekrar yazıyorsunuz ve kaydet diyip çıkıyorsunuz. sonra telefon mesaj kapasitesindeki gereksiz mesajları silip mesaj kutusunu boşaltıyorsunuz. daha sonra telin normal menusunden ##002# arama tuşuna basıyorsunuz işlem bittidikten sonra teli kapatıp tekrar acıp ##002# arama tuşuna basıyorsunuz sonra sonrası mesaj atabilirsiniz ....gene sorun devam ederse baska bir telefonda dneyin sorun kesin çözülür gene sorun çözülmezsee vodafon iletişim merkezine ugramanız gerekecek...

gler

Üye
hattım mesaj atmıyo bütün numaralara atıyor sadece bir numaraya atmıyor ama o atamadığım numaradan bana mesaj geliyor ne yapabilirim ??

--------------- Ekleme ---------------

hattımda kontörde var arama falan yapabiliyorum tarifemde vodafone lilerle aylık 5000 sms

hattımda kontörde var arama falan yapabiliyorum tarifemde vodafone lilerle aylık 5000 sms

simfer

Üye
yha bnım her yone 1 ay sms paketim var ama sadece 5 gun kullanabıldm vodofone bayısıne gittim gce 12 den sonra gelır dedi ama gelmedi msj attkca kntorum gidiyo?? ne yapabilirim??

coco75000

Üye
bendede aynı sorun vardı bedava sms leri kullanmak için bakiyeniz olması gerekir arkadaşlar en azından 40kuruş

vodafone çok geçiriyo

phasan

phasan

Üye
:@:vur:@ Vodafone Hattım Mesaj Yollamıyo :(:agla:(

Heryone 100 Sms Aldım, Kullanamıyorum 6 Gün Sonra Bitiyo..Bu Ne İş Anlamadımmmm!!!!:@

Kontör Yükleme Süresi Dolmuştur Diyen Olursa Daha 2 Ay var...

Neden Böyle? Yardım Edebilecek Varmı?​
kardeş ben san yardım ediyim hattın vodafonsa yardım ederim vodofonsa anlatmaya başlayım mesajlara gir sseçenege bas orsan ayarlara bas kısa mesaja bas ordan mesaj merkezine bas sım msj merkezi var devam et msj merkez ismi bul olsun msj merkezi msj merkez num +905429800033 bu olacak yazıp çık teleli kapat aç düzelecektir sorun buysa anlattıgına göre bu sorun bende aynısı olduydu düzeltirdim

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
heralde SmS süresi 1 haftadır

--mm33rrtt--

Üye
arkadaşlar ##02# yaptıysanız ve işe yaramadıysa müşteri hizmetlerine bağlanmak için çabalamayın vodafone cep shopa giderek durumu bildirin pc üzerinden kontrol edip size bilgi verirler eğerki tatmin edici cevaplar alamazsanız sallayın vodafone u başka bir operatöre taşıyın numaranızı olsun bitsin vodafone mecbur değilsiniz ve şu da var ki vodafone da güzel kampanya yapıyomuş gibi duruyo ama milleti çok iyi kazıklıyo

mamu563

Üye
Ya başlıcam böyle işin içine hea.Cuma günü CEPDOLOSU yaptım.Bu nedir ya sms atamıyorum hiç bir yere.1 ay değil mi bu kardeşim.Müşteri hizmetlerini arayıp basıcam illa küfrü yeter ya nereye kadar kazık yicez.

15097

15097

Üye
vodafone'a git.

Takipçi Satın Al

Üst Alt