HATA Nokıa N73 MESAJ SESİ

Sponsorlu Bağlantılar

ggsmart

Üye
    Konu Sahibi
HATA Nokıa N73 MESAJ SESİ
:vurBende nokıa n73 var ama istediğim müziği yada sesi msj sesi yapamıyorum sadece tlf olan belli müzikleri msj sesi yapıyorum acab abu sorun nası gideriliri yada halledilir hatt hatta halolur..thank you:@:@:@:@

• Beğen
Tepkiler: crayzonur

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Konu yardım bölümüne taşındı...

wertyuasd

wertyuasd

Üye
msj sesi olarak seçmek istediğin müziği telefon hafızasında yada kartta bulunan "ses klipleri" klasörüne kopyala veya taşı sonra ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten. olay bu...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Karedesım bendede aynı sorun vardı saund-digital klasorune tası müziklerini ve daha sonra tercıhlerden ıstedıgını ayarla bays insallah işe yarar :oke:

karizma-okan

Üye
müzikler hafıza kartında olursa tercihler-genel-kişiselleştir-mesaj uyarı sesi

buraya girerek herhangi bir mp3' mid veya aac uzantılı sesleri mesaj sesi olarak atayabilirsiniz

SUSVESABRET

SUSVESABRET

Üye
ya bu sorunu daha acık bır sekılde netlendırecek bırı yokmu

whisper82

Üye
sayın kardeşler nokia N73 de dediğiniz şekilde olmuyor
bir yerde bişeyleri atlıyorsunuz.
programmı kullanılıyor acaba bunun yanıtını ve programı yollarsanız sevinirim.

göksel10

Üye
kardeşim kart raiderin varsa sounds/digital veya simple die klasör var kafana göre ikisinden birine at mesaj sesini sonra tercihlerden ayarlamanı yababilrisn

derbeder0307

Üye
Sagolasınız dostlar ya bende yapamıyodum iyi geldi valla...:))

legend5858

legend5858

Üye
şimdi dosya yöneticisine girin hafıza kartındaki müziğii alıyorsunuz kopyala diyorsunuz telefon hafızasına secip ses klipleri zil sesleri olan yere yapıstırıyorsunuzz sonra tercihlere girip msj zil sesi ayaralrını seciyornuz ve orda müziği görürsünüzz tmm deyip kaydedinn olurr ......... programda gerek yok ayrıcaa

ferdici ferhat

ferdici ferhat

Üye
arkadaş müzik çalardan girme galeriden gir .yada mesaj ayarlarından seçeneklerden halledersin sanırım.inşallah yardımcı olmuşumdur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt