Hata işte ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

passiv€ aggressiv€

Üye
ölüm olsa daha iyi ya insan kardeşim dediği birisini üzmeyi istermi hiç...

haltie

haltie

Üye
ρєηтαgяαм;2035202' Alıntı:
ölüm olsa daha iyi ya insan kardeşim dediği birisini üzmeyi istermi hiç...

başkasından duyarsa yada anlarsa daha kötü:evet:

passiv€ aggressiv€

Üye
işte napıcam bilmiyorum ki karşısına cıkıp ona söyleyemem ki utanırım cekinirim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Utanma Umut git soyle arkadaşın eğer sana değer veriyorsa saygı göstermeli ...

haltie

haltie

Üye
Utanma Umut git soyle arkadaşın eğer sana değer veriyorsa saygı göstermeli ...

çok doğru zaten seni seven bi arkadaşınsa bunu yapar sana güvenir çünkü önemli olan açık olmak kardeşim topla cesaretini

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Valla ben arkadaş markadaş tanımam,seversem direk gidip söylerim.
Araya kimseyi almam,açık ve net.
kız ya beni tercih edecektir ya da onu veya hiçbirimizi.. 3 seçenek var sonuçta:)
ve bu seçeneklerin arasında ölüm yok..
yani demem o ki ölüm yok ucunda:)

Unstable01

Unstable01

Üye
çok ii anlıorum seni... çok ii düşün sonunu düşün gelecegini düşün neler olur ii düşün ii kötü hepsini düşün....ama kalbin mantıgndan agr basar bliorum bunu

passiv€ aggressiv€

Üye
ya tam arkadaşıma söylicem ama ne oluyo anlamıyorum boğazım koruyo konuşamıyorum garip ama birden kalp atışım hızlanıyo garip oluyorum yane... bende söylemeyi çok istiyorum ama o birden başlıyo çok seviyorum unutamıyorum vs. o anda bütün umudum yok oluyo vaz geçiyorum tam kıza olmayacağını söylicem bu seferde o başlıyo seni seviyorum hep aklımdasın hiç çıkmıyosun... Fırsatını bulabilsem ikisinden birine söylicem ama bana o fırsatı vermiyo ki ikiside =(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ρєηтαgяαм;2039320' Alıntı:
ya tam arkadaşıma söylicem ama ne oluyo anlamıyorum boğazım koruyo konuşamıyorum garip ama birden kalp atışım hızlanıyo garip oluyorum yane... bende söylemeyi çok istiyorum ama o birden başlıyo çok seviyorum unutamıyorum vs. o anda bütün umudum yok oluyo vaz geçiyorum tam kıza olmayacağını söylicem bu seferde o başlıyo seni seviyorum hep aklımdasın hiç çıkmıyosun... Fırsatını bulabilsem ikisinden birine söylicem ama bana o fırsatı vermiyo ki ikiside =(
Fırsat arama,fırsatları kendin yarat!

haltie

haltie

Üye
Valla ben arkadaş markadaş tanımam,seversem direk gidip söylerim.
Araya kimseyi almam,açık ve net.
kız ya beni tercih edecektir ya da onu veya hiçbirimizi.. 3 seçenek var sonuçta:)
ve bu seçeneklerin arasında ölüm yok..
yani demem o ki ölüm yok ucunda:)

ama arkadaşı çok samimi.insan sevdiği için her şeyi yapar ama beraberlik ve yaşanmışlıklar olması lazım.arkadaşlıkta önemli bencede gidip söylemeli ama o üç kişinin üçününde en az hasarı alması lazım

passiv€ aggressiv€

Üye
keşke keşke ama olmuyo ki ya gerçekten dışardan böyle basit görünüyo olabilir ama onların yanında başka oluyo anlatamıyorum hemen konuya girim diyorum bişeyler oluyo tepkilerinden belikide çekiniyorum...

passiv€ aggressiv€

Üye
Ve beklenen an...Asıl zor kısmı şimdi başlıyo bu gece bu hatayı bitirmeyi düşünüyorum.Tabi kide kıza söylicem bu hatayı daha da fazla sürdüremiyeceğimi.Ama nasıl?
Yok ya öyle yada böyle biticek bu hata.Har ne kadar acı cekicek olsamda...
Bu şekilde de zaten acı çekicem.İksinden birini kaybedicem ama bu tabii ki de arkadaşım dostum kardeşim olmamalı.Diyeceksiniz ki neden arkadaşına durumu iza etmiyosun?
Çünkü arkadaşımın bü günkü bir lafı beni düşündürdü.Al işte yine kız msn'sini açtı.Neyse ben size arkadaşımın bana bu gün söylediği lafı söylim 'Benim sana güvenim sonsuz umut ama ben o kıza güvenemiyorum.Ben ilk defa böyle sevdim.' dedi. O an düşündüm ve bitirmem gerektiğini anladım...
Ayrıca kız da arkadaşıma karşı bi aralar bişeyler hissediyomuş.Biraz zorlayınca hala onu unutamadığını ve unutmaya çalıştığını söylemişti...Ve bu günde arkadaşımın evine gitmiş ve artık arkadaş olmaya kara vermişler.Çoçuğun onu sevdiğini bile bile böyle bi karar alması...Ama ikiside madem birbirine karşı boş değil; bana düşen aradan çekilmek olur.Her ne kadar kız bana desede ben seni seviyorum, artık olmaz olamaz...Buna dur deme vakti geldi.Haaa şunuda çok iyi biliyorum ki kız beni lafta değil gerçektende seviyo eminim hemde hiç olmadığım kadar.Ama ben buhatyı daha fazla sürdürmek istemiyorum.

Şimdi sizden istediğim sizce nasıl söylemeliyim? Nasıl ona bitti diyeyim?
Lütfen yardımcı olun.
LÜTFEN!!!

passiv€ aggressiv€

Üye
ahh ahh işte kalbimin sesi ve mantığım aynı şeyi söylemiyo ki :(

haltie

haltie

Üye
ρєηтαgяαм;2042893' Alıntı:
Ve beklenen an...Asıl zor kısmı şimdi başlıyo bu gece bu hatayı bitirmeyi düşünüyorum.Tabi kide kıza söylicem bu hatayı daha da fazla sürdüremiyeceğimi.Ama nasıl?
Yok ya öyle yada böyle biticek bu hata.Har ne kadar acı cekicek olsamda...
Bu şekilde de zaten acı çekicem.İksinden birini kaybedicem ama bu tabii ki de arkadaşım dostum kardeşim olmamalı.Diyeceksiniz ki neden arkadaşına durumu iza etmiyosun?
Çünkü arkadaşımın bü günkü bir lafı beni düşündürdü.Al işte yine kız msn'sini açtı.Neyse ben size arkadaşımın bana bu gün söylediği lafı söylim 'Benim sana güvenim sonsuz umut ama ben o kıza güvenemiyorum.Ben ilk defa böyle sevdim.' dedi. O an düşündüm ve bitirmem gerektiğini anladım...
Ayrıca kız da arkadaşıma karşı bi aralar bişeyler hissediyomuş.Biraz zorlayınca hala onu unutamadığını ve unutmaya çalıştığını söylemişti...Ve bu günde arkadaşımın evine gitmiş ve artık arkadaş olmaya kara vermişler.Çoçuğun onu sevdiğini bile bile böyle bi karar alması...Ama ikiside madem birbirine karşı boş değil; bana düşen aradan çekilmek olur.Her ne kadar kız bana desede ben seni seviyorum, artık olmaz olamaz...Buna dur deme vakti geldi.Haaa şunuda çok iyi biliyorum ki kız beni lafta değil gerçektende seviyo eminim hemde hiç olmadığım kadar.Ama ben buhatyı daha fazla sürdürmek istemiyorum.

Şimdi sizden istediğim sizce nasıl söylemeliyim? Nasıl ona bitti diyeyim?
Lütfen yardımcı olun.
LÜTFEN!!!

bu mevzu bitmiş zaten hacı sadece kızlA mesafe koy artık arana

passiv€ aggressiv€

Üye
olmuyo ki be abi konuşuyoruz şu anda ben onu sevmiyorum o bi aralardı diyo aradan çekiliyorum dedim dedi sn karaını vermişsin falan ben bişey diyemem gibisinden dedim kafanı karıştırmak istemiyorum dedim diyo seni tanıyınca sevmek ne demek anladım ben sen vazgeçsende ben senden vaz geçmem gibi şeyler söylüyo abi napim ben ya seviyorum işte offf vaz geçmek istemiyorum :(

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İki gözüm, sen vazgeçmeyi göze alıyorsun da kız almıyor anladığım kadarıyla.. O zaman kız konuşacak arkadaşınla, ben seni değil Umut'u seviyorum , diyecek.. Bir kızı çok kişi sevebilir ama kız hangisini isterse onunla ilişkisi olur. İş kız da bitiyor anlayacağın.

haltie

haltie

Üye
ρєηтαgяαм;2043754' Alıntı:
olmuyo ki be abi konuşuyoruz şu anda ben onu sevmiyorum o bi aralardı diyo aradan çekiliyorum dedim dedi sn karaını vermişsin falan ben bişey diyemem gibisinden dedim kafanı karıştırmak istemiyorum dedim diyo seni tanıyınca sevmek ne demek anladım ben sen vazgeçsende ben senden vaz geçmem gibi şeyler söylüyo abi napim ben ya seviyorum işte offf vaz geçmek istemiyorum :(

kardeşim yanlış anlama ama yaptığınız kötü şuanda abi tavisyesi ya açık ol arkadşına yada bitir.böyle giderse üçünüzde üzüleceksiniz

passiv€ aggressiv€

Üye
İki gözüm, sen vazgeçmeyi göze alıyorsun da kız almıyor anladığım kadarıyla.. O zaman kız konuşacak arkadaşınla, ben seni değil Umut'u seviyorum , diyecek.. Bir kızı çok kişi sevebilir ama kız hangisini isterse onunla ilişkisi olur. İş kız da bitiyor anlayacağın.

Abi ben bıraksan kız zaten söylicek hatta tüm herkese söylicek ama ben istemiyorum söylemesini çünkü arkadaşımın üzülmesini istemiyorum...

kardeşim yanlış anlama ama yaptığınız kötü şuanda abi tavisyesi ya açık ol arkadşına yada bitir.böyle giderse üçünüzde üzüleceksiniz

bende öyle yapmayı düşünüyorum ama abi olmuyo ki ya, arkadaşıma karşı açık olmıyorum kızlada ilişkimi kesemiyorum ne kadar kötü bi durumdayım anlatamam :(

passiv€ aggressiv€

Üye
kızla tüm ilişkimi bitiricem son kararım dönüşü olmayan bi yola girdim daha suratına bile bakmicam selamda vermicem ne olursa olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...