Hata işte ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

passiv€ aggressiv€

Üye
Hata işte ...
Ahh ahh... İnsanların hatalarının farkında olması güzel bişey bence.Bende şu anda yaptığım hatanın farkındayım hatta hatanın içindeyim şu ara.Ama nedendir bilmiyorum bu hatayı yapınca mutlu oluyorum.Aslında hata deil belkide.Sevmenin hata olduğunu düşünmek saçma olur aslında.Ama kime gönlünü kaptırdığınada bağlı sanırım.Hiç olmayacak birini sevdim.Keşkeler hayatımı aldı gidiyor. Kendi kendime diyorum ' keşke daha önce tanısaymışım' ve 'keşke hiç tanımasaymışım'. Bugün belkide bu hatamı düzelticem belkide hatayı yapmaya devam edicem.Karşılıklı sevmek de güzel ama...Sevdiğim kişide beni seviyomuş dediğine göre.Ama aradaki insanlar...Ne yapacağımı bilmiyorum.Offf Offff...
İçimi döktüm birazda olsa rahatladım...
Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Pek gereksiz bir konu değil,konu dışına taşıyalım,hem milletin kafası dağılır biraz yorum yaparlar:)

AKATLI

AKATLI

Üye
olsun kardeşim dök içini , inşallah sevdiğinde seni seviyodur , hayırlısı olsun

passiv€ aggressiv€

Üye
Ya aslında bakılırsa mesele onun beni sevip sevmemesi deil...
Karşılıksızda olsa sevmek güzel ki aslında ben ona inanıyorum beni sevdiği konusunda ama işte...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Birbirinizi seviyorsanız problem nedir ?:)
Metalcileri pek sevmezler aslında beni mesela :ehe

passiv€ aggressiv€

Üye
aradaki kişiler enescim arada olan kişiler... yane şöyle özetlim sade ben sevmiyorum onu bi arkadaşımda onu seviyo ve arkadaşım benden önce davranıp bana onu sevdiğini söyledi ve ben ona hiç bişey diyemedim bende onu seviyorum demek isterdim ama diyemedim işte arkadaşıma =(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Off durum çok fena yaa :(
Yerinde olsam kızı bir kenara çekip söylerdim herşeyi ne olursa olsun derdim olmazsa metale vururdum kendimi

passiv€ aggressiv€

Üye
Sabahtan beri doom metal dinliyorum ama nafile.Geceleri iple çekiyorum rahatca kafa dinlemek için.Gözümü kapattığımda onu görüyorum.Neden böyle oldu anlamıyorum ki... Başta zaten o da bende durumun farkındaydık.Yane konuştum onunlada hiç bir şekilde onunla çıkma gibi bi durumumun söz konusu olmadığını söyledim ama olsun 'Seni sevmek yeter.' diyince dayanamadım...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doom kesmez black lazım :D
Kızlar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı resmen oyun oynadı çoğu benle ama gözüm açıldı ya yüzüne sap diye söylerim ya da kalbime gömerim ...

haltie

haltie

Üye
fena durum arkadaşınla çok mu samimisin

passiv€ aggressiv€

Üye
kardeşim diyorum be abi samimiyet nedir ki...

Doom kesmez black lazım :D
Kızlar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı resmen oyun oynadı çoğu benle ama gözüm açıldı ya yüzüne sap diye söylerim ya da kalbime gömerim ...
kız zaten biliyo be enes ama arkadaşım var arada...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kanka mi sevgili mi ?
Eğer seni asla satmayan köklü bir dostun ise sevdiğini zor da olsa unutmalisin Allah in işi belki de bir süre sonra vazgeçer ... Veya kız ile anlaş kız, arkadaşının teklifini reddetsin 2 hafta sonra sen teklif et hem arkadaşın umudu kesmiş olur hem sen amacına ulaşırsın ...

haltie

haltie

Üye
umut zor be kardeşim ama arkadaşına anlatırsan dürüstce bence o seni anlıyacaktır üzülür belki ama dürüstlük her zaman iyidir.onun bilmemesinden iyidir yani

Unstable01

Unstable01

Üye
aslında aynı sey bnmde başıma gldi:( en yakın arkadasım sürekli beraber oldugum 13yıllk arkadasmla aynı kişiden hoşlanıorduk ama bn hiç sölemedm ne arkadasıma ne hoşlandıgım cocuga...sonra arkadasmla konuşmaya basladılar bi aralar ama çocuk arkadasmdan degl bnden hoşlanıormuş ki bunu bana yıllarca söleyememiş ne bn ne o ikimzde susmuşuz hep hoşlandıgım cocuklada aynı site içersndydk yıllarca...en sonnda krsılıklı brbirmize acıktık 5ay önce:) arkadasım yıkıldı bu durum karsısında dieblirim :( ama kabullendi bnm mutlu olmamı istior cnm arkadasm.. suan ne yapcam bnde blmiorum ama kalbnn sesini dnle ve mantıgınla davranmayıda unutma cnm...umarım hersey gönlünce olur ...

arslansem

arslansem

Üye
Ah ah gençlik ateşi :ehe

Unstable01

Unstable01

Üye
gençlik ateşi yaa:(:(:(

Love Prince

Love Prince

Üye
allah yardımcın olsun ne diyim

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:hmmm kızın sana olan hislerinden eminsen arkadaşına açıl

passiv€ aggressiv€

Üye
Kanka mi sevgili mi ?
Eğer seni asla satmayan köklü bir dostun ise sevdiğini zor da olsa unutmalisin Allah in işi belki de bir süre sonra vazgeçer ... Veya kız ile anlaş kız, arkadaşının teklifini reddetsin 2 hafta sonra sen teklif et hem arkadaşın umudu kesmiş olur hem sen amacına ulaşırsın ...

Ahh be enes kıza söylicam olmaz böyle ama onunla konuşmaya başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum...Ben onada içinde bulunduğumuz hatayı söyledim ama oda vaz geçmeiyo istemiyo ben karşılık beklemiyorum ki zaten falan diyo.Ya ilk defa böyle sevdim diye bilirim...Nasıl vaz geçim ki =(

umut zor be kardeşim ama arkadaşına anlatırsan dürüstce bence o seni anlıyacaktır üzülür belki ama dürüstlük her zaman iyidir.onun bilmemesinden iyidir yani

Ya abi bende çok denedim arkadaşıma söylemeyi belli ettim bişey demiyo sanki ben o kıza kardeşim gözüyle bakıyomuşum gibi sanıyo.

aslında aynı sey bnmde başıma gldi:( en yakın arkadasım sürekli beraber oldugum 13yıllk arkadasmla aynı kişiden hoşlanıorduk ama bn hiç sölemedm ne arkadasıma ne hoşlandıgım cocuga...sonra arkadasmla konuşmaya basladılar bi aralar ama çocuk arkadasmdan degl bnden hoşlanıormuş ki bunu bana yıllarca söleyememiş ne bn ne o ikimzde susmuşuz hep hoşlandıgım cocuklada aynı site içersndydk yıllarca...en sonnda krsılıklı brbirmize acıktık 5ay önce:) arkadasım yıkıldı bu durum karsısında dieblirim :( ama kabullendi bnm mutlu olmamı istior cnm arkadasm.. suan ne yapcam bnde blmiorum ama kalbnn sesini dnle ve mantıgınla davranmayıda unutma cnm...umarım hersey gönlünce olur ...

Kalbimin sesi ve mantığım farklı şeyler söylüyo ama =( hangisini dinliyeyim ki...

Ah ah gençlik ateşi :ehe

Belkide ileride hatırlayıp gülerim ama şu anda gülemiyorum...Unutamıyorum...

allah yardımcın olsun ne diyim

saol...

:hmmm kızın sana olan hislerinden eminsen arkadaşına açıl

Arkadaşım yıkılır...Çok üzülür ben arkadaşımıda üzmek istemiyorum sevdiğimide...

İşte böyle bi durum.Bu yaşta hemde Offf...
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim... :op:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
arkadaşınla kız çıkıyor mu çıkmıyor o zaman sen neden üzülüyorsun ki bu dünyaya bir kez geleceksin çek arkadaşını anlat her şeyi ölüm yok ya ucunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...