Hat Takılmayan Cihaz Değiştirilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hat Takılmayan Cihaz Değiştirilir mi?
arkadaşlar ben 6-7 ay önce turkcell'den 5800 aldım geçenlerde kapandı bir daha açılmadı servise verdim yeni cihaz verdiler, daha hiç hat takmadım kutusu ve bütün ek cihazları belgeleri duruyor bi tek kulaklığı yok onu da alırım nokiadan, 1-2 program yükledim ama silerim yada format atarım gider daha 10 dk kullandım cihazı ekran bandı falan duruyor, acaba hat takmadığım için turkcell e desem değiştirme gibi bir şansım olur mu? yani başka bir model veya marka...

Konu Sahibi
evet değiştirilmezmiş
kaça alır ki telefoncular 0 sonuçta

yarı fiyatına satarsın. istersen kutusunu hiç açma. yarı fiyatına değerlendirilir

Konu Sahibi
oldu hayrına bağışlamıyoruz

fullwar

Üye
O dediğin değiştirme şu şekilde olurdu; eğer cihazında giderilemeyen bir problem varsa yada cihazında sorun çıkaran parça ellerinde yoksa yada temin edemiyorlarsa, cihazın üretimden kalktıysa yada cihazın stoklarda yoksa cihazının fatura tutarı kadar değerlendirilip başka bir cihaz alabilirdin. Yani şu aşamada değiştiremezsin. Başka bir telefoncudan yeni telefon alırken bunun üzerine ekleme yaparsın.

Konu Sahibi
ne kadar sayarlar aşağı yukarı telefoncuya vermeye kalksak?

fullwar

Üye

ne kadar sayarlar aşağı yukarı telefoncuya vermeye kalksak?

Piyasayı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir. Biraz bekle istersen zaten buraya yazarlar yada ufak çapta dışarı çıkıp araştırma yapabilirsin. Daha gerçekçi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...