hat konulan yere hafiza kartim kacti

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
böyle bir konu varken araya kaynak yapayım Allah korsun yarabbi yanımızda olsun ama C7'nin başına bir iş gelirse biz ne yapacaz arkadaşlarr hiç mi dönüş kaçış yolu yok :ağlarım::aman2:

TheMadness

TheMadness

Üye
böyle bir konu varken araya kaynak yapayım Allah korsun yarabbi yanımızda olsun ama C7'nin başına bir iş gelirse biz ne yapacaz arkadaşlarr hiç mi dönüş kaçış yolu yok :ağlarım::aman2:

Anakartı değiştirirsin anna istersen ama belle orj. gelince yükseltme yapabilirsiniz orjinale. Bu zaten beta testerların sürümü.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
anakartı değiştirmek mi :dry: madness şu belle gelsin artık yoksa ben belleyecem bu nokiayı :D :D ya diken üstünde diken üstünde yeter yahu bizde insanız başlarım pazar payına onların çıkarmayalardı kardeşim 3 tane telefonu :kop:

kraldost

kraldost

Üye
kesinlikle saçmalama götür servise ver belle yüklü diye sorun cıkarmazlar bende götürdüm bataryasını değiştirdim belle yüklü iken farkına vardılar nasıl yaptın dediler meslek sırrı deyip üstünü kapattım hiç sorun çıkarmadılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
afedersiniz hangi servis o? :aha:

kaçak bir yazılımı üstelik resmileşmemiş bir yazılımı yükleyipte nokia servisini ikna edecek çok az kişi tanırım çünkü nokia donanımsal ve yazılımsal olarak kaçak yazılım yüklü telefonlarda sorumluluk hiçbir şekilde kabul etmiyor(yanlışım varsa düzeltin)

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
matchlessss

matchlessss

Üye
arkadaşım bunu ıkı adet ıgneyle halledebılırsın telefonu yatay sekılde sabıtle ve ıkıtane ıgneyle ıkı elını kullanarak ama kesınlıkle yuvanın alt ve ust koselerıne temas ettırmeden  60 derecelık acıyla ıgnelerı hafıza kartına sapla ve yavas bır sekılde yukarı dogru cektır.

uruno

uruno

Üye

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
qsaw

qsaw

Üye
:zuhaha: gift güzelmiş :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
yukarda yazdım :) gidip isticem de şu aralar hastayım. en kısa zamanda hakkımı savuncam

St*

St*

Üye
Geçmiş Olsun :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
:hmmm

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi