hat konulan yere hafiza kartim kacti

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
hat konulan yere hafiza kartim kacti
arkadaslar telefonum n8 belle yüklü bu yüzden garantiye veremiyorum. Sizce nasıl çıkarta bilirim ? İyice içine kaçtı gözükmüyo bile acaba elektrik süpürgesiyle mi çeksem ? Yardım edin ne yapmam lazım?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşım güçlü bi makinen varsa çektir tabi ama gidip bencede garantiye verme ve sakın içine iğne falan sokmaya kalkma,biraz daha dene ama baktın olmuyor,içindeki sürümü düzeltebilirsen sonra garantiye ver

deli oğlan

Üye
çok ince ağızlı cımbız veya ona benzer bişeyle dikkatlice çıkartabilirsiniz..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum nasıl becerdin ya.... :) valla ne diyim bilemedim..cımbızla flan cekmeyi dene bi yada igneyle flan cekmeye calıss

uruno

uruno

Üye
:ah hadi ya..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
ya delik çok küçük makina güçlü bi deniym olnadı downgrade yapıp servise vericem :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Bazı servisler donanım arızalarında yada böyle kasa/kapak vb sorunlarda yazılımla ilgilenmiyor, bence götür servise ver çıkartsınlar içindeki yazılımla alakalı bozulma olmadığı için sorun çıkarmazlar hatta yazılıma bile bakmazlar büyük ihtimal.

uruno

uruno

Üye
Sakın elektirik süpürgesini falan karıştırma sabret götür bir telefoncuya onlar 2 dak. çıkarır verir sakin sakin.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
sanmam cihaz teknik servisten ne yaptırırsan yaptır testlerden başarı ile geçti diye bir ibare var demek kontrol ediyorlar sakata gelme düşüryazlımını annaya ver gitsin kafanda ağrımasın nasıl belle yüklediysen annaya çevir. bu kadar problem yapmana değmez sanki C7 var bizim başımıza gelse kurtuluş yok orjinal belle gelene kadar servis yok bize :naughty:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
cevahir avm deki nokia shop en ufak bişeyde bile yazılım atıp veriyor. elektrik süpürgesini denedim 2000w phılps bana mısın demedi :( en akıllıcası downgrade yapıp garantiye vermek.. kullanıcı hatası sonuçta para falan talep ederler mi?

trontr

Üye
ucuna japon yapıştırıcısı sürülmüş kürdan işini görebilir. azcık sür hafıza kartına değdir 1-2 dakka bekle. sonra çek

• Beğen
Tepkiler: IKHULAKU
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
öyle yaparsam zarar görür simi okumaz bu sefer :\ akşam servise vericem son çare..

nublies

nublies

Üye
sonuç ne oldu çıktımı bari onuda yazsaydın memnun olurduk :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
yok çıkmadı malesef cevahir nokia shopa götürdüm adam zarar vermediysen garanti kapsamına girer dedi. iğneyle kurcalamıştım umarım zarar vermemişimdir. gelişmelerden haberdar edicem :)

okitox

okitox

Üye
Şu konuyu okuyunca açtım teli uğraştım sokamadım ben... :D Uğraşınca girmeyen şey çek çıkarla da çıkmaz galiba... Servis şart olmuş...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tel geldi ama yanında hafıza kartı yok anlıcağınız hafıza kartını ceplemişler :off::megafon: bende bu haftaiçi gidip isticem,teknik servis çalışanları hafta içi orda oluyormuş. bakalım ne olacak

qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar tel geldi ama yanında hafıza kartı yok anlıcağınız hafıza kartını ceplemişler :off::megafon: bende bu haftaiçi gidip isticem,teknik servis çalışanları hafta içi orda oluyormuş. bakalım ne olacak
İyi cep yapmışlar servis ücreti :d:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
lolaman

lolaman

Üye
Kartı almış hırhızlar :D

Piyanist89

Üye
Kartı hizmet bedeline saymışlardır :D

Üst Alt