Hasan Şaşın Kafasına Yumruk Atıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Hasan Şaşın Kafasına Yumruk Atıldı..
Spor

23 Nisan 2006
Hasan Şaş yumruklandı

Cimbom’un yıldızı, maç sonrası Nefer Bülbül adlı özel güvenlikçinin saldırısına uğradı ve kafasına yumruk yedi.

DERBİ maç sonunda soyunma odası koridorunda G.Saray’ın yıldızı Hasan Şaş, özel güvenlik görevlisi tarafından yumruklandı. Nefer Bülbül adındaki güvenlikçi gözaltına alınırken, G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, bu şahıstan şikayetçi olduklarını söyledi. Tulun, olayla ilgili, "Maç sonrası futbolcularımızın içeri girmesini bekliyordum. En son ben soyunma odasına girdim. Olayın üzerine gittim. Fenerbahçe’nin resmi güvenlik görevlisi Nefer Bülbül, Hasan’ın kafasına yumruk atmış. Bu şahıs gözaltına alındı. Hasan Şaş’da bir şey yok. Resmi bir güvenlikçinin, üstelik de ev sahibi takımın kazandığı bir maçtan sonra futbolcuya yumruk atması pek adetten değildir" dedi.

seyfofen

seyfofen

Üye
hoş bir olay değil fakat hasan çok agresif . artı durupdururken kimse kimseye de vurmazlar.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama Olmaması gerekir..

burrrak

burrrak

Üye
ateş olmayan yerden duman çıkmaz hasan şaş kesin yine alışılmış tahrik gücünü kullanıp gaza getirmiştir görevlileri de

seyfofen

seyfofen

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Apr 23 2006, 02&#58;19 PM) [post=321230]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet ama Olmaması gerekir..
[/b][/quote]
hoş bir olay değil dedik ya kardeş.

seyfofen

seyfofen

Üye
aynen dediğim gibi çıktı hasan şaş tünelde ortalığı dağıtmış küfürler yağdırmış adamın anasına avradına küfür etmiş tokatı yemiş gs lilere soruyorum aynı küfür size edilse siz ne yapardınız?
fb antukom da herşey açık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...