Haritaları kullanmak için lütfe USB bağlantısını kesin hatası :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhan

emreilhan

Üye
    Konu Sahibi
Haritaları kullanmak için lütfe USB bağlantısını kesin hatası :S
Arkadaşlar Ovi Maps'in betalabs.nokia.com'daki 3.08 versiyonunu yükledikten sonra böyle bir hata almaya başladım . Halbuki USB'ye felan bağlı değil telefon. Ne zaman haritaları açmak istesem bu hatayı alıyorum ve açamıyorum haritayı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar ??

nameste108

Üye
tel.i usb i pcye bağla (depolama modunda) ardından sağ alt kısımdan (pcnin) donanımı güvenle kaldır.

bu işe yaramazsa tel.i kapa, ardında power tuşuna 8-10 saniye basılı tut, tel. 3 defa titreyecek, sonra tel.i aç.

sorun hala çözülmezse soft format atmaktan başka aklıma bir şey gelmedi, bahsettiğin beta sürümü ben de kullanıyorum şimdiye dek bir sorun yaşamadım.

rahni

Üye
"Arkadaşlar Ovi Maps'in betalabs.nokia.com'daki 3.08 versiyonunu yükledikten sonra böyle bir hata almaya başladım . Halbuki USB'ye felan bağlı değil telefon. Ne zaman haritaları açmak istesem bu hatayı alıyorum ve açamıyorum haritayı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar ?? "

Mrb Ben de c7 de aynı problemi yaşıyorum
çözen varmı acaba
yardımlarınızı bekliyorum.
tşkürler

kaptanedi

kaptanedi

Üye
dostum sorum mass memory deki dosyaların bozulmasından kaynaklanıyorr.. Yanı depo hafıza ile fazla oynamışsan yaz sil vs. Dosyalar zamnla bozuluyor.. Olay cities klasöründe aslında orda olmaması gereken bi dosya oluşuyor ondan kaynaklı.. Cözümü teli depolams modunda pc ye bagla depo hafızasına gel saga tıkla donanım de ordan bozuk dosyaları tara ve düzelt de sorun cözülür.. Cities klasörünün icinde 3 tane dosya olucak diskcache.. Maploader.. İcicons.. Bunların haricinde ki dosyayı sil..ok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt