haritalar

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
haritalar
arkadaslar maalesef haritalarda turkiye paketini indiremiyorum baska ulke de olmadi neyse tel bozulunca garantiden once bi cozum bulurum diye bi teklefoncuya gittim oda biz orjinal yazilim yukluyoruz dedi bende yuklettim fakat baslangicta ulke saatfalan dogrumu diye soruyor ya telefon orda ulke turkiye fakat yapildi tusu etkisiz sanirim sorun burdan kaynakli.qtweak ta restore diye bisey war onu yapsam tamir olurmu saygilar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hicbir fikrim yokta, bu sw isi tam olmamis sanirim. aklima gelen birsey daha var dns adreslerini degistirip indirmeyi denermisin telefondan.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
ama baska sorun yok gozlemledigim kadariyla sw olmamis olsa baska sorunlarda olur gibime geliyor neyse dns no verirsen bi deniyim saygimla

Seglopsi

Seglopsi

Üye
google dns'i yazabilirsin..

8.8.8.8
8.8.4.4

olmasi gerekti sanirim.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
google dns'i yazabilirsin..

8.8.8.8
8.8.4.4

olmasi gerekti sanirim.
ustadim bunu yaptim olmadi nasil bozduysam telefonu cozum u yok acaba haritalar uygulamasini bulamazmiyiz

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bilgisayara nokia'nin sitesindeki nokia suite uygulamasini kurup oradan yapmayi denermisin. baska cozum gelmiyor suan icin aklima.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
degerli ustadim one senin basinda soyledigin gibi sw hatali sanirim cunku bazi deb paketini yukkemiyor bazisinida indirme yapmadan yukluyor ilginc neyse bi abiyle flash denicez olmazsa tekrar garantiye gonderirim sana cok tesekkur ederim kafani yordugum icin ozur dilerim hakkini helal et cok sagolasin saygimla

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ne demek hocam, kolay gelsin. umarim duzeltirsin.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
degerli kardesim one (bilgisayarca) bilen bi abiyle flash atmayi basardik ve fakat harita paketi (149 mb turkiye) inmiyor flash olmamis olsa tel acilmazdi sanirim pc de sw succes de yazdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
degerli kardesim one (bilgisayarca) bilen bi abiyle flash atmayi basardik ve fakat harita paketi (149 mb turkiye) inmiyor flash olmamis olsa tel acilmazdi sanirim pc de sw succes de yazdi

Wifi ile yüklemeyi dene müsait zamanda

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6111817' Alıntı:

Wifi ile yüklemeyi dene müsait zamanda
engin abi wi fi ile yapiyorum ilerleme cubugu cikiyor basliyor yaziyor dur deyince inenler silinir diyor gorunurde inen bisey yok saygimla

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sorunun nerden kaynaklandıgını buldum ben mydocs ta cities klasörünü silmiştim yanlışlıkla acaba siz bu klasörü bi yolla bana atsanız bende eklesem düzelirmi ??????????????????

pRime.

pRime.

Üye
ben yollayacağım klasörü. Buraya koyarım ihtiyacı olanlar alır.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
ben yollayacağım klasörü. Buraya koyarım ihtiyacı olanlar alır.
ustadim sana ve arkadaslara cok tesekkur ederim ben sorunu cozdum cities klasorunu silmistim haritalari acinca yine kuruluyordu fakat harita yuklenmiyordu bende cities in icindeki klasorleri sildim tel.i yeniden baslattim ve turkiye haritasi yuklendi artik duzgun calisiyor hepinize tesekkur ederim ilginiz icin sevgi ve saygimla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ustadim sana ve arkadaslara cok tesekkur ederim ben sorunu cozdum cities klasorunu silmistim haritalari acinca yine kuruluyordu fakat harita yuklenmiyordu bende cities in icindeki klasorleri sildim tel.i yeniden baslattim ve turkiye haritasi yuklendi artik duzgun calisiyor hepinize tesekkur ederim ilginiz icin sevgi ve saygimla
Hadi hayırlısı demek ki neymiş hemen cevap gelmemesinde de hayır varmış :) Sorunu kendi başına çözdün ve bilgi sahibi oldun :D

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6117621' Alıntı:
Hadi hayırlısı demek ki neymiş hemen cevap gelmemesinde de hayır varmış :) Sorunu kendi başına çözdün ve bilgi sahibi oldun :D
eywallah engin abim cok sagolasin

Takipçi Satın Al

Üst Alt