Haritalar Açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

vsamanci

vsamanci

Üye
yok napdıysam olmadı ya başka çaresi yokmu bunun ?

rafet383838

rafet383838

Üye
bende ugrasyıroum ama olmuyo lanet sey

brifing

Üye
Aynı hatayı ben de aldım. Telefonu pc ye bağlıyorsunuz. Opera chrome mozilla ne kullanıyorsanız ordan store'a gidip !!!10.3!!!! mb olan ovi haritaları yüklüyoruz. Düzeliyor.
hocam çözüm o da canlı trafik servisi muhabbeti die bişi var mı ben göremedm şahsen..muhtemelen bi rezivyon güncelleme daha gelir yarın öbür gün..

valent

valent

Üye
canlı trafik servisi ne yazık bende böyle birşey göremedim

vsamanci

vsamanci

Üye
oldu sonunda ama beta yukledimde gelen ayrı servisler uygulamalara gelmişdi şimdi arkadaşın dedigi ovideki haritayı yukledigimde hem içinde hava durumu sürüş var hemde uygulamalarda var sizde de bölemi ?

brifing

Üye
evet hocam bende yeni fark etim uygulamalara gelmiş gerçekten çok garip olmuş..bide smart installer die bişi vardı sıradaki yüklemeleri gösteren program gelmiş yok oldu tıklayınca sırada yüklenmeyi bekeleyen uygulama yok dedi..

vsamanci

vsamanci

Üye
ilginç bi durum oldu ya bence harita eski sürüm oviden aldımız ama gelen malzemeler yeni deişik bişi oluyo ama bi guncelleme daha yollarlar bakalım hayırlısı kardeş .

mesut1979

Üye
arkadaslar bunlar bellenin geleceginin cok yakin oldugunu gösteriyor belkide yarin büyük gün olabilir bilginize

brifing

Üye
arkadaslar bunlar bellenin geleceginin cok yakin oldugunu gösteriyor belkide yarin büyük gün olabilir bilginize
aynen hocam wala içimi okuudun:D çünkü hava durumundaki ekran beklemesndeki ortada dönen simge bile belledeki son ovi mağazadaki gibi şerefsizm ben demiştim oluruz inş bu hafta içinde:D

rafet383838

rafet383838

Üye
sonunda duzeldı yahu delı ettı valla ya

valent

valent

Üye
Böyle tek tek güncelleme yayınlayacaklarına komple belleyi yayınlasalar daha makbule geçer hergün ufaktan ufaktan güncelleme geliyor yok harita yok mağza bence bunlar parça parça belleyi kurduracaklar bize puzzle gibi :d:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Böyle tek tek güncelleme yayınlayacaklarına komple belleyi yayınlasalar daha makbule geçer hergün ufaktan ufaktan güncelleme geliyor yok harita yok mağza bence bunlar parça parça belleyi kurduracaklar bize puzzle gibi :d:

:D :D Mantkli olabilir yaw hehehee

Screamore

Screamore

Üye
arkadaşlar bende c6-01 kullanıcısıyım ama bana güncelleme falan gözükmedi ne telden ne pc den ?

ozcangoral

Üye
dün bende güncellemeyi yükledim maalesef ve haritalarım kilitlendi. telefona yeniden versiyon yükledim phoenixle bugün güncelleştirmelere baktım harıta güncellemesi çıkmadı.sanırım nokia geri aldı güncellemeyi

zavcu

zavcu

Üye
hay ben onların geri alıcanı da bozucaklar ağzımı şimdi :/ yaa arkdaş nasıl bi firma bu telefonu aldım alalı bi heyecan! yok resetleme yok kasmalar kendi kafasına göre ipone almadığıma bin pişman oldum iphone a söz 5 i çıkarsın onu alıcam araştırmadan yaaa anlamadım düzelticeklerine bozuyolar çalışan ne güzel haritalar vardı zor zaman idare ediyodu şimdi ise oda yok :) sinirden gülüyorum bunların güncellemelerini küçük bi velet yapıyo sanki kafasına göre çocuk oyunumu bu ne arkdaş hem günah hem ayıp pesss

metyuu

metyuu

Üye
bu aralar nokia iyice dağıldı ne yapacaklarını bilmeyen cahiller gibiler herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor.

mesut1979

Üye
slm,valla bilmiyorum da yavas yavas nokia ve symbiandan ayrilmanin vakti geliyor gibi,cikardigi güncellemeler cogu kiside problemler aciyor seri ve tertemiz bir güncelleme cikaramadi gitti tamam benim bir sikayetim yok ama burada forumda yazilanlari okudukca aciyorum insanlara dünyanin parasini verip telefon aliyorlar sonuc rezillik.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite ile Haritalar'ı tekrardan yükleyin düzeliyor ...

metyuu

metyuu

Üye
eski versiyonumu yükleyeceğim

Üst Alt