Haritayı üzerine kurunca çalışmadımı?yok napdıysam olmadı ya başka çaresi yokmu bunun ?
hocam çözüm o da canlı trafik servisi muhabbeti die bişi var mı ben göremedm şahsen..muhtemelen bi rezivyon güncelleme daha gelir yarın öbür gün..Aynı hatayı ben de aldım. Telefonu pc ye bağlıyorsunuz. Opera chrome mozilla ne kullanıyorsanız ordan store'a gidip !!!10.3!!!! mb olan ovi haritaları yüklüyoruz. Düzeliyor.
aynen hocam wala içimi okuudunarkadaslar bunlar bellenin geleceginin cok yakin oldugunu gösteriyor belkide yarin büyük gün olabilir bilginize
çünkü hava durumundaki ekran beklemesndeki ortada dönen simge bile belledeki son ovi mağazadaki gibi şerefsizm ben demiştim oluruz inş bu hafta içinde
Böyle tek tek güncelleme yayınlayacaklarına komple belleyi yayınlasalar daha makbule geçer hergün ufaktan ufaktan güncelleme geliyor yok harita yok mağza bence bunlar parça parça belleyi kurduracaklar bize puzzle gibi![]()
Mantkli olabilir yaw hehehee
sinirden gülüyorum bunların güncellemelerini küçük bi velet yapıyo sanki kafasına göre çocuk oyunumu bu ne arkdaş hem günah hem ayıp pesss