Haritalar Açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Haritalar Açılmıyor?
Beyler az önce Nokia Suite'den C6-01'e harita güncellemesi geldi yaptım,sonra haritaları açıyorum hiçbirşey açılmadan özellik desteklenmiyor yazısı geliyor,Telefonu kapatıp açtım yine açılmadı? :vur

valent

valent

Üye
Beyler az önce Nokia Suite'den C6-01'e harita güncellemesi geldi yaptım,sonra haritaları açıyorum hiçbirşey açılmadan özellik desteklenmiyor yazısı geliyor,Telefonu kapatıp açtım yine açılmadı? :vur
Evet biraz önce aynı sorunu bende yaşadım nokia mağzadan haritaları tekrar indir üzerine kur sorun halloluyor

twisterpolat

Üye
Evet biraz önce aynı sorunu bende yaşadım nokia mağzadan haritaları tekrar indir üzerine kur sorun halloluyor

nokıa mağazadan tekrar indirmeyi denedim ama sadece başlat cıkıyor ve programı yüklü görüyor,çare yok mu ??

brifing

Üye
evet bende kapattım açtım olmadı yaa.. nası güncelleme arkadaş yaaaa:@@@@ mağazandan inirip kurunca o güncellemedeki özellk geliyor mu?yol trafik bilgisi vs?

----------Eklendi @ 22:01:43 ---------- Yazıldı @ 21:59:32 ----------

sensation bi el atsa ya bunada kesin çözüm bulur:D

valent

valent

Üye
Arkadaşlar teli pc bağlayıp nokia suiteden indirip yükleyin telden girerseniz mağzaya yüklü gözükür

vsamanci

vsamanci

Üye
bu yeni guncellemede gelen hrita hava durumu widget olarak kullanılıyomu ya

vsamanci

vsamanci

Üye
yok hala açılmadı yaa bi problem var ama bide nokia suitten denicem harita guncellemesi yapdım ama olmadı

brifing

Üye
bende şu an indiriyorum indirip kuranlar düzelnce bilgilendirirlerse sevinirim..

valent

valent

Üye
Ben nokia suite den indirip kurdum düzeldi sıkıntı yok yeni gelen hava durumuda sorunsuz çalışıyor

brifing

Üye
Ben nokia suite den indirip kurdum düzeldi sıkıntı yok yeni gelen hava durumuda sorunsuz çalışıyor
tamam hocam bende indiriorm da canlı trafik servisi olayı ne ona baktın mı?

vsamanci

vsamanci

Üye
ya ben bundan önce maps 3.08,11 olanı kurmuşdum beta sürümdü acaba ondanmı çalışdırmıyor ?

valent

valent

Üye
tamam hocam bende indiriorm da canlı trafik servisi olayı ne ona baktın mı?
Canlı trafik olayı derken?kılavuzlar hava durumu ve sürüş var yeni güncellemeyle gelenler sadece bunlar

----------Eklendi @ 22:53:41 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------

ya ben bundan önce maps 3.08,11 olanı kurmuşdum beta sürümdü acaba ondanmı çalışdırmıyor ?
Onunla alakası yok bendeki beta değildi bende günceleyince çalışmadı haritayı tekrar üzerine kurdum sorun halloldu

brifing

Üye
Canlı trafik olayı derken?kılavuzlar hava durumu ve sürüş var yeni güncellemeyle gelenler sadece bunlar

----------Eklendi @ 22:53:41 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------

Onunla alakası yok bendeki beta değildi bende günceleyince çalışmadı haritayı tekrar üzerine kurdum sorun halloldu
u fotoyu netten buldumda bendede yazıodu gelişmiş sürüş navigasyonu, canlı trafik servisi die yazıo burda bundan bahsediorm ardından hava durumu flnda demişte ben direk canlı trafik servisine odaklandım..bende yükledm şu an dediğin gibi sadece hava durumu var..

vsamanci

vsamanci

Üye
nokia suitten guncel gözüküyor harita ama wifi ile harita guncellemelerinden haritalarıda tekrar indirdim kurdum yine düzelmedi durum ..

valent

valent

Üye
u fotoyu netten buldumda bendede yazıodu gelişmiş sürüş navigasyonu, canlı trafik servisi die yazıo burda bundan bahsediorm ardından hava durumu flnda demişte ben direk canlı trafik servisine odaklandım..bende yükledm şu an dediğin gibi sadece hava durumu var..
Sürüşe girdiğin zaman direk haritaları açıyor haritaların içinde zaten sürüş var

serinaga

serinaga

Üye
Yaw hepten şaştı bunlar, nassı olurda güncelleme çalışan pro.yu bozar annamadım getti ...

vsamanci

vsamanci

Üye
beta olanı kaldırıp tekrar haritaları yuklucem hayırlısı inş düzelir

valent

valent

Üye
Saçmalık ya güncelleme yayınlıyorlar ana haritaların çalışmasını engelliyor.Güncellemeyle gelen sürüş var sadece kısa yol widgeti giriyorsun seni haritalara yönlendiriyor.Yeni gelen hava durumuda telefonunuzun saati yanlış deyip ara sıra sistem hatası veriyor

okitox

okitox

Üye
Aynı hatayı ben de aldım. Telefonu pc ye bağlıyorsunuz. Opera chrome mozilla ne kullanıyorsanız ordan store'a gidip !!!10.3!!!! mb olan ovi haritaları yüklüyoruz. Düzeliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt