Evet biraz önce aynı sorunu bende yaşadım nokia mağzadan haritaları tekrar indir üzerine kur sorun halloluyorBeyler az önce Nokia Suite'den C6-01'e harita güncellemesi geldi yaptım,sonra haritaları açıyorum hiçbirşey açılmadan özellik desteklenmiyor yazısı geliyor,Telefonu kapatıp açtım yine açılmadı?![]()
Evet biraz önce aynı sorunu bende yaşadım nokia mağzadan haritaları tekrar indir üzerine kur sorun halloluyor
evet bende kapattım açtım olmadı yaa.. nası güncelleme arkadaş yaaaaBeyler az önce Nokia Suite'den C6-01'e harita güncellemesi geldi yaptım,sonra haritaları açıyorum hiçbirşey açılmadan özellik desteklenmiyor yazısı geliyor,Telefonu kapatıp açtım yine açılmadı?![]()
@@@ mağazandan inirip kurunca o güncellemedeki özellk geliyor mu?yol trafik bilgisi vs?
hocam sende haritalar açıldı mı? yükledikten sonra?bu yeni guncellemede gelen hrita hava durumu widget olarak kullanılıyomu ya
tamam hocam bende indiriorm da canlı trafik servisi olayı ne ona baktın mı?Ben nokia suite den indirip kurdum düzeldi sıkıntı yok yeni gelen hava durumuda sorunsuz çalışıyor
Canlı trafik olayı derken?kılavuzlar hava durumu ve sürüş var yeni güncellemeyle gelenler sadece bunlartamam hocam bende indiriorm da canlı trafik servisi olayı ne ona baktın mı?
Onunla alakası yok bendeki beta değildi bende günceleyince çalışmadı haritayı tekrar üzerine kurdum sorun hallolduya ben bundan önce maps 3.08,11 olanı kurmuşdum beta sürümdü acaba ondanmı çalışdırmıyor ?
Canlı trafik olayı derken?kılavuzlar hava durumu ve sürüş var yeni güncellemeyle gelenler sadece bunlar
----------Eklendi @ 22:53:41 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------
Onunla alakası yok bendeki beta değildi bende günceleyince çalışmadı haritayı tekrar üzerine kurdum sorun halloldu
Sürüşe girdiğin zaman direk haritaları açıyor haritaların içinde zaten sürüş varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızu fotoyu netten buldumda bendede yazıodu gelişmiş sürüş navigasyonu, canlı trafik servisi die yazıo burda bundan bahsediorm ardından hava durumu flnda demişte ben direk canlı trafik servisine odaklandım..bende yükledm şu an dediğin gibi sadece hava durumu var..