Harika Temalar Baska Yerde Yok ilk Burda (Applicationlarda Bile Yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kapadokyali25

Üye
    Konu Sahibi
Harika Temalar Baska Yerde Yok ilk Burda (Applicationlarda Bile Yok)
BU TEMALARIN HiC BiRiSiDE ALINTI DEGiLDiR.........ALIN TERiDiR.........

BUNLARDA ORJINAL ICONLARDAN OLUSAN BIR TEMA FARKI 3D GORUNUMUNDE OLMASIDIR

• Beğen
Tepkiler: mustafayeni, Trackmania ve silver021

romess

Üye
Güzel bir tema.. Teşekkürler

kapadokyali25

Üye
    Konu Sahibi
Suan Daha Guzellerini Yapmaya Calisiyorum Bittikden Sonra Bu Konudan devam Edecektir

baser444

Üye
Suan Daha Guzellerini Yapmaya Calisiyorum Bittikden Sonra Bu Konudan devam Edecektir

kardeşim ben bunun bir benzerini yabancı bir siteden indirdim 1 haftaya yakın kullanıyorum site ismi vermek yasak yoksa yüzlerce tema var linki ekleyeyim al bunun içinde 35 veya 40 tane tema bendekinin tam yarısı diyebilirim lütfen başakalarının çalışmalarınıda ben yaptım demeyin ben buldum indirdim ve sizinle paylaşıyorum

kapadokyali25

Üye
    Konu Sahibi
ASlinda Diyecek Cok Sey Var da Degmez Suc Kimsede Degil Suc Bende Belesci Olmayalim Site icin Biseyler Yapalim Dedik Hakarete Bak

Helal Olsun Sana Baser444 Bu Dedigin Sitenin Adresini Bana Yolla Yada Ayni Temalari Paylas Ozellikle Bu 2 Temayi Istiyorum Kanitla Lafinin Arkasinda Dur Yoksa Ben Bu Temelarimin Nasil Yaptigimin Videosunu Koyacagim Ve Kanitlayacagim Hodri Meydan Diyorum Sana Kim Yalanci Kim Degil Maxicep Gorsun

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş

_-Engin-__

Üye
hocam yaptığın ilk tema harika kendimde tema yapmaya çalıştım en sonda temayı yaparken iki adet resim gireliyor ya mainmenü yazıyor ama iç bir resmi kabul etmior 480x800 100.96 pixel diyor ayarlıyorum yine olmadı sonunda onları doldurmadım ama tema oluştu ve kurdum acaba eksik kalan ne oldu anlayamadım yardımcı olursan sevinirim çok sağol

kapadokyali25

Üye
    Konu Sahibi
Tskler Kardes Begenmene Sevindim Resimlerin Boyutu Buyukse Program Hata Veriyor Tema Olusturamiyorsun Aynisini Bende 2. Temamda YAsadim Olmadi O Yuzden Kucuk Bir Bmw Resimi Oldu Icon Programlarini Iyi Kullanman Lazim

Cunku Tema nin Ana Penceresindeki Masa Ustu Resimi Boyutu
Iconlarin Boyutlarini Ayarlamak COk Onemli Iconlarin Birinde Hata Yaparsan Program Kendini Tamamlayamiyor

Sana Tavsiyem Sifirdan Tekrar Denemen

nazaman_212

Üye
Abi süper eline sağlık ;)

ergali595

ergali595

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim

qusell55

Üye
burda temalarda arkaplanlar siyah benim beyaz nasıl siyah yapıcam bilen var mı?

adaana

Üye
hani linki eklememissin

eriin666

Üye
birinciye bayıldım kardeş.. ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt