Dejavuex
Üye
Cm10 en iyi düzenlemiş en yüksek performansli rom yedeği
Evet arkadaşlar herkese merhaba.
Bu romu wondermu arkadaşımız tamamiyle kendi uğraşları sonucu geliştirmiştir.
Yedeği ilk kuran benim kamera sorunu ve google play de sorunlar vardı bunlarıda çözdü baya uğraştı.
cm10 beta 1 tabanlı kullanılmıştır.
sayamadığım binlerce scrpit
harika ses kalitesi
harika şarj
harika performans
harika hız
ve sayamadım binlerce özellik.
(kamerada sorun olması cm10 beta1 den kaynaklanıyor normal romdada sorun var fakat wondermu bunu düzeltmeye uğraştı ki baya bir yol kat etti.
Öncelikle cmw nin son sürümünü yüklemeniz gerekmekte ,
Burdan son sürümü indirin :
daha sonra romu indiriyoruz :
cmw'nin son sürümü yüklediysek ve romu indirdiysek rardan çıkarıyoruz ve external card bakın harici telefon hafızası değil hafıza kartına Clockworkmod klasörünün içince backup ın içine kopyalayın eğer Clockworkmod klasörü yoksa kendiniz oluşturun onun içine girin backup oluşturun öyle atın.
Kurulum Aşamaları ;
Bu romu wondermu arkadaşımız tamamiyle kendi uğraşları sonucu geliştirmiştir.
Yedeği ilk kuran benim kamera sorunu ve google play de sorunlar vardı bunlarıda çözdü baya uğraştı.
cm10 beta 1 tabanlı kullanılmıştır.
sayamadığım binlerce scrpit
harika ses kalitesi
harika şarj
harika performans
harika hız
ve sayamadım binlerce özellik.
(kamerada sorun olması cm10 beta1 den kaynaklanıyor normal romdada sorun var fakat wondermu bunu düzeltmeye uğraştı ki baya bir yol kat etti.
Öncelikle cmw nin son sürümünü yüklemeniz gerekmekte ,
Burdan son sürümü indirin :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha sonra romu indiriyoruz :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(arkadaşlar üyelik istiyo 1 dakikada üye olup indirebilirsiniz mecburen bende öyle indirdim )cmw'nin son sürümü yüklediysek ve romu indirdiysek rardan çıkarıyoruz ve external card bakın harici telefon hafızası değil hafıza kartına Clockworkmod klasörünün içince backup ın içine kopyalayın eğer Clockworkmod klasörü yoksa kendiniz oluşturun onun içine girin backup oluşturun öyle atın.
Kurulum Aşamaları ;
Cwm ye girip wipe data and factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Format system format data format cache format sdcard
External sd dokunma .
Daha sonra backup and restore restore from external sdcard giriyoruz ordan yedeğe tıklıyoruz ve işlem bu kadar reset deyin (:
Ekran Görüntüleri :
En çok sorulcak sorulardan biri cm9 veya cm10.1 den iyi mi ?
Arkadaşlar garanti veriyorum çok iyi
Daha sonra backup and restore restore from external sdcard giriyoruz ordan yedeğe tıklıyoruz ve işlem bu kadar reset deyin (:
Ekran Görüntüleri :
En çok sorulcak sorulardan biri cm9 veya cm10.1 den iyi mi ?
Arkadaşlar garanti veriyorum çok iyi