Cm10 en iyi düzenlemiş en yüksek performansli rom yedeği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Cm10 en iyi düzenlemiş en yüksek performansli rom yedeği
Evet arkadaşlar herkese merhaba.
Bu romu wondermu arkadaşımız tamamiyle kendi uğraşları sonucu geliştirmiştir.
Yedeği ilk kuran benim kamera sorunu ve google play de sorunlar vardı bunlarıda çözdü baya uğraştı.

cm10 beta 1 tabanlı kullanılmıştır.
sayamadığım binlerce scrpit
harika ses kalitesi
harika şarj
harika performans
harika hız
ve sayamadım binlerce özellik.

(kamerada sorun olması cm10 beta1 den kaynaklanıyor normal romdada sorun var fakat
wondermu bunu düzeltmeye uğraştı ki baya bir yol kat etti.

Öncelikle cmw nin son sürümünü yüklemeniz gerekmekte ,

Burdan son sürümü indirin :

daha sonra romu indiriyoruz :
(arkadaşlar üyelik istiyo 1 dakikada üye olup indirebilirsiniz mecburen bende öyle indirdim )

cmw'nin son sürümü yüklediysek ve romu indirdiysek rardan çıkarıyoruz ve external card bakın harici telefon hafızası değil hafıza kartına
Clockworkmod klasörünün içince backup ın içine kopyalayın eğer Clockworkmod klasörü yoksa kendiniz oluşturun onun içine girin backup oluşturun öyle atın.

Kurulum Aşamaları ;

Cwm ye girip wipe data and factory reset

Wipe cache

Wipe dalvik cache

Format system format data format cache format sdcard

External sd dokunma .

Daha sonra backup and restore restore from external sdcard giriyoruz ordan yedeğe tıklıyoruz ve işlem bu kadar reset deyin (:

Ekran Görüntüleri :

En çok sorulcak sorulardan biri cm9 veya cm10.1 den iyi mi ?
Arkadaşlar garanti veriyorum çok iyi :)

mem034

Üye
Gerçekten güzel ve stabil rom ama facebook,twitter bildirimleri gelmiyor bana o yüzden kullanamıyorum rom'u malesef..

-Emre

-Emre

Üye
Çok abartiyorsunuz.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
arkadaşlar her defasında bu sıkıntıyı yaşıyorum birader kullanmak istemiyosan yorumda yazmazsın ?
niye bu kadar sıkıntı ediyosunuz ben anlamıyorum :S

Hayır ya ondan demiyorum. Kullanacak kişiyi çok büyük beklenti içine sokuyorsunuz ve yalan söylüyorsun nerede görülmüş binlerce Script binlerce özellik? Buna dedim abartiyorsun diye.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ya ondan demiyorum. Kullanacak kişiyi çok büyük beklenti içine sokuyorsunuz ve yalan söylüyorsun nerede görülmüş binlerce Script binlerce özellik? Buna dedim abartiyorsun diye.

yav kur kullan galaxy w için en düzenli bu rom dene bakalım şarjı telefonu yandan kapat ve şarj gidiyo mu gör ?
cm9 cm10.1 veya normal cm10 hepsinde şarj sabaha kadar bekleyin %30-40 gidiyo ve scrpitlerden kaynaklanıyo bu emek verilmiş ve yapılmış insanları beklentiye sokmuyoruz kurup görürsün beğenmediysen hiç yorum yapmazsın oke ? biz kimseyi kurun kurun zorla kurdurmuyoruz her açtığım konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum ben.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...