Harika Bir Map Uygulmasi MODRANA...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Harika Bir Map Uygulmasi MODRANA...
arkdaslar depolarda bulunan Modrana isimli uygulamayi MyDocs icine kuralim.. Disari Cikip navigasyonunu kullanma sansim olmadi ama gorsel olarak cok guzel.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

asidj

asidj

Üye
Benim depolarda cikmadi
link var mi elinde
birde internet gerekiyormu programda

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
asidj

asidj

Üye
sagolasin yardim icin
internet istiyorsa gerek kalmadi :)

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
internetsiz olarak sygic var ben surekli kullaniyorum onu gps baglantisiyla rahatlikla kullaniliyor

asidj

asidj

Üye
evet bende onu kullaniyorum tum ulkelerin haritasi var super
meraktan deneyim demistim

denizci535

denizci535

Üye
modrana hicde guzel ozelligi olan bir map degil bence yuklemenin anlamida yok...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------

modrana hicde guzel ozelligi olan bir map degil bence yuklemenin anlamida yok...

uygulamayi kurarsin kurmassin begenirsin begenmessin buna saygi duyarim.Fakat burda herkes bir paylasim yapmaya calisiyor.Insanlarin sevkini kirmak hos degil.senin paylastigin konularin hepsi mukemmel mi...?

denizci535

denizci535

Üye
yok kardes yani kullanimi iyi degil demek istiyorum isteyen tabi yuklesin... konularimi begenmeyebilirsiniz... daha yardimci olmaya pek calismiyacagim begenmiyorsun konulari acmam... zaten az yazacagim ozelimden cevap yazacagim bundan sonra boyle....
sadece kullandim iyi olmadigini kullanisli olmadigini soyledim bu kadar... denedim hic stabil degildi...

NR6630

NR6630

Üye
MESUT VE MUHAMMET KAVGA YOK:ehe:ehe saygıdeğer kardeşlerim:oke:

denizci535

denizci535

Üye
kavga ettigimiz yok denedim baktim kullandim sonucunu yazdim tabiki isteyen yuklesin...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
kavga yok nurettin kardesim fikirlerimizi ortaya koyuyoruz.
Bu arada mesut arkdasim ben senin uygulamalari azaltmani asla istemem ben her bilgiden faydalanmaya calisirim.

denizci535

denizci535

Üye
asil amacimiz kullandigimiz aleti stabil tutmak.. hizli kolay ve ise yarar programlar lazim bize telefonun kotasini doldurmak degil niyetimiz ben kullandim bir yarari yok sygic suan icin en iyisi yoksa baska niyetimiz yok paylasimimizi en iyi sekilde birbirimize sunmamiz tartisma ortamindan ziyade yorumlar en iyisi olacaktir...
n900 kullananlar vakit kaybini en aza indirmeye calisiyoruz... yol gostermek herkese en iyisi olacak hurmetler....

NR6630

NR6630

Üye
asil amacimiz kullandigimiz aleti stabil tutmak.. hizli kolay ve ise yarar programlar lazim bize telefonun kotasini doldurmak degil niyetimiz ben kullandim bir yarari yok sygic suan icin en iyisi yoksa baska niyetimiz yok paylasimimizi en iyi sekilde birbirimize sunmamiz tartisma ortamindan ziyade yorumlar en iyisi olacaktir...
n900 kullananlar vakit kaybini en aza indirmeye calisiyoruz... yol gostermek herkese en iyisi olacak hurmetler....

haah şöyle güzel msj lar yazarken göreyim sizi bu daha güzel oldu:naughty::d::d: ooh oh bakıyorum işiniz iyi ee benim gibi nokia 6300 mı kullanıyosunuzki tabi yüzünüz gülecek:d::d: attınız beni s40 java bölümüne:ehe:ehe:ehe

denizci535

denizci535

Üye
kendin istedin nurretin java bolumunu n900 ile devam etseydin sarj olayina cozum bulmak uzereydim... programlari deniyorum tam 73 programda buldum sorunu inanmayacaksin su wm temasi varya onun yuzunden dusuyormus...advanged monitor ve wm temasindan sonra sarjim 5 saat internetim 2 saat daha cok kullaniyorum... birde vanilla atacam fark edecekmi... bos bir zamanimda sunuda diyeyim flash attiktan sonra soylenenlere kulak verip bazi programlari yuklemeyin!!!

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
ahh nurettinim ahh mercedesten inip tofasa binilirmi:) mesut thema olarak ne kullaniyorsun batarya icin en az sarj yiyen tema hangisi...?

NR6630

NR6630

Üye
ben the orjinal nokia naturel temayı kullanıyodum n900 de. ama şarj olayında pek fark görmüyordum :naughty::oke:

denizci535

denizci535

Üye
ben windws temasi mevcuttu ilginc sekilde sarj emiyor nasil oluyorsa onu kaldirdim hersey duzene giriyor bakiyorum baska sarj emen varmi diye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt