harika bir iphone teması!

Sponsorlu Bağlantılar

ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
harika bir iphone teması!
az evvel yükledim, memnun kaldım ve paylaşmak istedim...
süper bir iphone teması...

not: temanın yaratıcısı iphone v3.3 olarak tanıtmış... evvelden yaptıklarındaki açıkları kapatmış, ama benim farkedebildiğim tek bug var, o da ana pencerede telefon numarası yazdığınız andaki fonla yazı fonu aynı renk ve siyah... bu nedenle yazdığınız okunmuyor... ben telefon numarası yazmayan, rehberden arayan biri olarak fazla önemsemedim... yeni versiyonu çıkana kadar idare edeceğim... geri kalan tüm uygulamalar çok güzel biçimlendirilmiş...

işte kendi telefonumdan 2 screenshot...

işte linkler...

2nd v3 - 176x208
-->

3rd - 176x208
-->

3rd - 352x416
-->

3rd - 240x320
-->

(ç)alıntı filan ama epey uğraştım... terazi midir nedir ona da tıklamanıza gerek yok, forumlardan anlamam... sadece ben beğendim yükledim, siz de yükleyin istedim... hadi bakim :oke:

• Beğen
Tepkiler: 63 mustafa, polat_3232, axselam ve 5 diğerleri

devrimderya

Üye
dostum hangisi s60 bide series60ScalableSkins Support gerekli diyor

ekselans6767

ekselans6767

Üye
s60 v1 6600 gibi telefonlardır
s60 v2 n70 tipi telefonlardır
s60 v3 bildiğim kadarıyla buda n90 serisi heralde bundan pek emin deilim ben v1 ve v2 kullanıcıyım :D nokia 7610 var onuda belirteyim :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende denedim 7610da çalışmadı :D:D series60ScalableSkins Support gerekli diyor :D

devrimderya

Üye
6630 a olmuyomu bu

dreamwtf

dreamwtf

Üye
6600'ada olmuyor sanırım :(

cahil_cahil

Üye
series60scalableskins support bunu biri bulsun artık yoksa kafayı yicem.valla billa.yada bu uyarıyı veren temelaları 7610 a uygun hale getircek bir program koysun buraya lütfennn yardııımmmmmm.tşklr

atar123

atar123

Üye
çok güzel ben n73 te uygulahım (manyak bişey):oke:

omer9035

Üye
adam gibi inceleeyin öle yayınlayın ya böle bişi olurmu ya adamı ayar etmeyin indiriyoz burda zamanımızı harcıyoz bilmeden linkleri hemen koyuyosunuz ohh ne güzel ne ala memleket

--------------- Ekleme ---------------

cehennem ol

ico

ico

Üye
ne kadar seçma bişey ya olmuoo kardeşim bu 6630 a

soulmate4458

Üye
.... . .. .. .. .... vs vs

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Arkadaşlar Telefonunun sistemini güncellemek gerekiyor.Artık siz en iyisi yeni model telefon almalısınız.

burcoş

Üye
yhaaa bnm kinde çalışmadı :(:agla

kayabey73

Üye
sağolun

djnad

Üye
cok guzel gunlerdır arıyordum daha oncelerı buluyordum ama adreslerı oturtamadık bende sayıları falan yazarken sorun yaratmadı telden kaynaklanıyooo sanırım tesekkurler

aydın43

Üye
s60v 6600 tıpı s60v2 n70 tıpı s60v3 n73 tıpı telefondur

serciiiii

Üye
lan suraya adam akıllı bişey koyun ya inanıoz size üye oluoruz bide...!

faruk12

Üye
6630 da s60 v2dir...

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Arkadaşım verdiğin siteler gavur sitelerine yönlendiriyor
adam gibi indirme linki versene kardeşim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt