Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harddisk Kullanımı
Sponsorlu Bağlantılar
Uhops
Üye
Konu Sahibi
Harddisk Kullanımı
Harddisk kullanımı çok yüksek bazen 19000ms'lere kadar çıkıyor sebebi ne olabilir?
Mad EagLe
Üye
hacı senin laptopta amma sorunlu çıktı yahu o kadar çok detaya takıldınki almadan önce sakınan göze çöp battı işte zaten freedos recovery bölümü yok temiz bi win 8 bul saf olsun. Modlulara bulaşma. Win 8de pek yok zaten. Sonra formatı başlatmadan önce bütün bölümleri sil. C tek başına 750 gb olarak kalsın. Sonra d'yi yeniden oluştur kafana göre. C'yi 300 falan yap kafana göre artık ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. Sonra formatı at yine. Baktın adam olmuyor gönder servise.
hacı senin laptopta amma sorunlu çıktı yahu o kadar çok detaya takıldınki almadan önce sakınan göze çöp battı işte zaten freedos recovery bölümü yok temiz bi win 8 bul saf olsun. Modlulara bulaşma. Win 8de pek yok zaten. Sonra formatı başlatmadan önce bütün bölümleri sil. C tek başına 750 gb olarak kalsın. Sonra d'yi yeniden oluştur kafana göre. C'yi 300 falan yap kafana göre artık ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. Sonra formatı at yine. Baktın adam olmuyor gönder servise.
SSD'nin içinde bişeyler var. Dokunamıyorum ssd içine biiçimlenmiyorda. Ama şuan bütün sorunları hallettim gibi. Ram kullanımı önceden 8 saat açık kaldıktan sonra 7.9gb olup kapanıyordu artık olmaz oldu gibi.
-hdd sorunda olmaz oldu. Bazen oluyor oda torrent başlarken indirilen dosya kontrol edilirken(18gb oyun baya büyük yanı). Ve eset tarama yaparken yükseliyor.
- - - Eklendi - - -
Ram sorunu düzelmemiş
L-LumieRe
Üye
sana garantiye yolla diyorum yok diyosun.
harddisk her pc de öyle olur 4k işlem bazında parçalı dosya taramada (eset) %100 yapar.